Cube Studio logó + kisarculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A logó megalkotásánál igyekeztem egy letisztult formát megalkotni, amely ugyan önmagában is megállja a helyét, viszont mégsem veszi el teljesen a figyelmet a már meglévő tipografikus logóról.

Kiváló kiindulási alapnak tartom az eredeti logót, így inkább csak azt próbáltam felfrissíteni, kiegészíteni az új ábrával.

Az eredeti logón a Visual Studio Project betűtípusát megváltoztattam egy a témához jobban illő, szögletesebb betűtípusra, viszont a többi részt megtartottam a meglévő formájában.

A logónál a megadott homlokzati elemeket vetíttem rá egy kocka formára (hiszen a cég nevéből adódóan kár lett volna nem ezt az alakzatot használni, főként a megjegyezhetőség végett).

A homlokzat formáját többféleképpen is próbáltam a kockára rakni, és végezetül azt a koncepciót választottam, amelyik szerintem a legelőnyösebb. Persze ezen kívül több variációt is csatoltam, hiszen megeshet, hogy Önnek pont egy másik koncepció nyeri el a tetszését, valamint így nagyobb választási lehetősége is lehet.

A briefben megadott színeket használtam több kombinációban: csatoltam egy egyszerű, fekete(szürke)-fehér verziót, egy feltűnőbb, vörös megoldást, illetve a kettő kombinációját. Utóbbi azért is előnyös, mert a kocka és a homlokzati elemek mellett még egy C betű is megjelenik a vörös kiemelés miatt, amely szintén a stúdió nevére utalhat.

Amennyiben változtatást igényel, esetleg valamelyik másik megadott koncepciómat szeretné kisarculati elemen alkalmazva megtekinteni, kérem jelezze!

Üdvözlettel,
Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló