CaliVita applikáció tervek

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Leírás

Kedves Megbízó!

A következőkben bemutatom az általam készített képernyőterveket az applikációhoz:

Belépés:
Felül a Calivita logója található, alul pedig a Member Code és Password beviteli mezők. Ezalatt található a Login gomb, amelyre a felhasználó a helyes adatok megadása után kattintva beléphet. A nyelvválasztó a logó alatt található, erre kattintva vízszintesen megjelennek a lehetséges nyelvek. Ha ezek közül az egyikre rákattint a felhasználó, az lesz a kiválasztott nyelv.

Posztjavaslatok listája:
Felül egy keresési mező található, alatta pedig a lehetséges posztok. Egy-egy posztra kattintva jelenik meg a "Poszt részletei" oldal. Ezalatt találhatóak az egyes kategóriák (1. Táplálékkiegészítők, 2. CaliVita brand reklámozás, 3. "Legyél Te is viszonteladó!", 4. Hírek, újdonságok) ikonjai, amelyre kattintva az adott kategóriához tartozó posztok jelennek meg. A Beállítások ikonja, melyre kattintva a 4. oldalra jutunk, rögzített helyen, a keresőmező alatt jobb oldalon található. Ha a fejlesztés ezt lehetővé teszi, az ikon egérrel elhúzható lenne a képernyő bármelyik szélére, így a felhasználó azt szabadon helyezhetné el a felületen. Több féle poszt-stílus is kiválasztható, ezt a 3. oldal bemutatásánál részletezem.

Poszt részletei:
- Cím megadása: egyszerű szöveges beviteli mező.
- Kép kiválasztása: a felhasználó a képeket jobbra-balra húzva választhatja ki a számára megfelelő képet. Kiválasztott kép a középső.
- Leírás: szöveges beviteli mező, kisebb betűtípussal, mint a többi mező.
- Hashtags: a felhasználó begépelhet tetszőleges szöveget (de lehet természetesen lenyíló lista is), félrekattintással az megjelenne a mezőben, mellette egy X gombbal, ha a felhasználó a felvett hashtaget mégis törölni szeretné.
- Style: előre beépített stílusok, amelyek közül a felhasználó választhat. A képekhez hasonlóan ez a lista is jobbra-balra húzható.
- Visszalépés és előrelépés gomb: a visszalépést/visszavonást és a poszt előnézetét biztosító gombok.

Beállítások:
A felhasználó alapadatai láthatóak ezen az oldalon, alatta pedig a Támogatás, Célok és Kilépés funkciók, valamint a belépéskor is megismert nyelvválasztó. Ide készítettem egy olyan verziót is, ahol nemcsak az ikonok, hanem alattuk a menüpont neve is látható, ez természetesen a posztjavaslatok listájánál is alkalmazható.

Az egyes képernyőterveknél többféle megvalósítást is kipróbáltam, pl. vonalas, lekerekített téglalap körvonalas, és 20%-os opaciású, teli lekerekített téglalap beviteli mezők. 

 

Remélem a tervek és a színvilág elnyerte tetszését, bármilyen módosítást szívesen elvégzek!

Üdvözlettel,
Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló