BP / BW arculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Munkámat különösebben nem szeretném magyarázni, hisz remélem nagyjából kifejezi azt, amit Önök látni én pedig láttatni szeretnék. A feladat kiírásában megragadott az, hogy "Tradíciókat és hagyományokat szeretnének tükrözni egy modern adaptációban".

Ennek megvalósítását természetszerűleg elsősorban a karakterekkel, másrész a színválasztással gondoltam elérni. A cég neve "Belward" kitűnő lehetőséget biztosított egy kis játékra, az a-e páros és a b-d páros kialaításával. Azt gondolom, hogy ez sugalja, hogy egy friss, a piacot értő, innovatív és a mai igényeknek megfelelő termékkel áll szemben a fogyasztó. A mélyzöld szín egyszerre elegáns, nyugalmat sugalló és rímmel arra is, hogy végtére is ez a mezőgazdaság egyik ága, a szürkével párosítva különösen jól mutat.

A winery és pincészet szavak klasszikus kézzel írt fontokat kaptak, ezzel a tradíciókra utalva.

Csináltam névjegyet, levélpapírt, jegyzetfüzetet és irattartó mappát, amin lehet látni, hogy akár síkban, akár dombornyomottan ff-ben v. színesben hogy működik a dolog. Az autó hasonló indíttatásból készült azaz demonstrálja, h nagy felületen hogy mutatna a dolog.

A roll up kreatívja szintén saját munka, az üveg cimkéjét csak azért dobtam össze, hogy az ne legyen üresen, természetesen ez csak próba, nem végleges, ne is nézzék.

Ha van kérdés szívesen válaszolok, ha esetleg módosítási javaslatuk van csak bátran és beleteszem.

Köszönöm, h megnézték! Üdv!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló