bathTime logo

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Igyekeztem a tervezetemben a briefben leírtaknak megfelelően dolgozni, törekedve a modern, letisztult designra. A logo grafikai része egy stilizált fürdőkád, ami akár végtelen jelként is értelmezhető, illetve a benne lévő víz vízcsepp alakú, tovább erősítve a "vizesblokk" vonalat. A grafika és a tipográfia között harmonikus kapcsolatot igyekeztem elérni, a betűtípus és a grafika is könnyen felismerhető, íves, a nagy T betű keresztvonala pedig követi a grafika ívét, ezzel is erősítve a brand asszociációs láncát. Mellékeltem egy képet a tükrözött logoról is, előnézetként, ha esetleg üvegmatricaként is tervezik használni. 

A névjegykártyából kétféle változatot is csináltam, mivel a briefben nem volt egyértelmű, hogy hogy értik a kétoldalú kártyát (egyik oldala angol, a másik magyar, vagy egyik oldalon a logo, másik oldalon a szöveg). A kék sávval igyekeztem a szimmetriával játszani, megtörve a kétharmad-egyharmad klasszikus arányt, mégis követve azt. A sávot a levélpapírnál is használtam, 90 fokkal elfordítva, és nyújtva elválasztva a levél tartalmát a fejlécként szolgáló logotól. Az aláírás egy copyright mentes font, amit esztétikusnak, és a többi betűtípushoz illőnek találtam. 

Természetesen vektorgrafikával készült, így szabadon méretezhető bármekkorára pixelesedés vagy adatvesztés nélkül.

Amennyiben bármilyen javaslata, vagy kérése van, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a hozzászólásoknál, és egyből javítok/pótlok bármit, remélem lesz még időnk a pályázat vége előtt kommunikálni. 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló