B4F arculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Leírás

Tisztelt Megbízók,

örömmel terveztem Önöknek arculatot, a szolgáltatásuk nagyon hasznos. A logót letisztultnak, egyszerűnek terveztem, de a benne lévő 4est formáló láncdarab különlegessé teszi. Annak, aki szereti a bringázást, kellemes emlékeket idéz, de előhozza a "bennfentesség" érzését, mert nem a lánc, amire elsőre asszociál egy átlagember. A biciklizést imádók azonban egyszer már biztosan tettek vissza leesett láncot. :)

A névjegyet kétoldalasra terveztem. Az információs oldalon olvashatjuk azt, amire szükségünk van az eléréshez. A másik oldal viszont ismét csak különlegessé teszi az adathordozót, így a szolgáltatásuk különlegességére is utal.

A logó színei az aszfalt, a természet, a biciklilánc színeit idézik, illetve javaslom a feketét, ami előhívja és felerősíti az előző színeket.

A prospektus alapot, lévén, a feladat csak egy fejléc-terv volt, nem tudtam/akartam jobban kidolgozni, hiszen az a versenyből való kizárásomat jelentené a szabályok szerint. De természetesen, ha tetszik önöknek a tervem, a továbbiakban készre össze tudom állítani.

Amennyiben tetszik önöknek az irány, vagy esetleges változtatásokat szeretnének, kérem jelezzék. 

 

Üdvözlettel

Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló