Avide - webdesign tervek

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A design kialakításakor igyekeztem maximálisan figyelembe venni a leírt kéréseket, elképzeléseket.

A sötét (dark) design véleményem szerint esztétikus és modern hátteret nyújt a világítástechnikában használt termékeknek, illetve a honlapon szereplő design elemeknek, fotóknak. Emellett az Avide alapszíneihez is jól illeszkedik.

A menüstruktúrán kicsit változtattam, logikai sorrendet felépítve, a termékeket előtérbe helyezve. A termékek és a termék kereső menüpontokat összevontam egy legördülő menübe.

A főoldal kialakításánál arra törekedtem, hogy minden fontosabb információ a hajtás fölött megtalálható legyen.
A legfelső részen a social ikonok kaptak helyet, kereső funkcióval és nyelvválasztóval, alatta az Avide logó és a szlogen, valamint a menü. 3 slidert terveztem szintén a termékpalettát előtérbe helyezve (termékek, referenciák, katalógus). Ha a slider használatakor elegendő időt hagyunk a felhasználónak az ott leírt információk elolvasására (mely rövid és jól olvasható), és maga is lapozhat a sliderek között, akkor véleményem szerint a slider jó CTA, és nem rontja a konverziót.

A slider alatt közvetlenül helyeztem el a termék keresőt, így ez is a hajtás fölött maradt.

Ezt követően 3 boxban kapott helyet a Termékek, a Globális támogatás és a Referenciák aloldal, mindegyikhez tudatosan egy-egy Avida színt rendelve. Ezek a színek az aloldalakon is visszaköszönnek, mely segíti a felhasználót a navigációban. A boxok jól animálhatóak, beúszással, előtűnéssel vonzhatják a tekintetet.

Ezután a Katalógus, a Tudástás és a Hírek következik (A Tudástár háttérképét parallax effekttel tehetjük vonzóbbá, figyelemfelkeltőbbé). Végül a kapcsolat menüponthoz kialakított űrlapot helyeztem el, mely könnyen áttekinthető kialakítást kapott.

Alul a láblécben a legfontosabb információkat újra összefoglaltam.

A tervek jól adaptálhatóak tablet- vagy mobilnézetre is.

A csatolt terveken igyekeztem minden fontosabb információt feltüntetni. Bármilyen kérdés, kérés esetén keressenek bizalommal.

Üdvözlettel:
Egy kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló