Avide Lighting website redesign

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Leírás

Munkám előtt alaposan átnéztem jelenlegi oldalukat, megvizsgáltam különböző részeinek feladatát, célját. Ezután struktúrálisan megterveztem az oldalt. A globális támogatásról és a "Miben jobb az Avide?"-ről szóló tartalmat a kezdőoldalon helyeztem el, hiszen nem akkorák, hogy érdemes legyen külön oldalra tenni őket és a felhasználók is könnyen megtalálják ezeket az információkat a kezdőoldalon egy jól irányított útvonalon keresztül. A Globális támogatást összekötöttem a kapcsolat résszel, így minden felhasználó egy helyen tud kérdezni, rendelést leadni stb.. 

A "Miben más az Avide?" résznél a látható termék képekkel, egy stílusbeli és egy minőségbeli példát szeretnék mutatni, amivel sikeresen belehetne mutatni az Avide szerepét cégek, boltok és a raktárak életében. Itt elhelyeztem egy "Rólunk mondták" részt is. Ez azért fontos, mert a megrendelöket jobban motiválja vásárlásra más vásárlók pozitív véleménye, élménye, mintha csak leírnánk mi magunk a pozitívumokat.

Célom az, hogy a készített UX és UI-on keresztül a felhasználók minden, a számukra fontos információhoz hozzájussanak egy könnyed, egyszerű és játékos formában, valamit az, hogy e folyamat közben az Avide, mint brand egy jó és maradandó benyomást keltsen. A weboldal asztali változatát könnyű lesz átalakítani, hogy mobilon is ugyanolyan élményt nyújtson a felhasználóknak.

A weboldalt minimalista, a használhatóságot és az átláthatóságot elősegítő mikro-animációkkal láttam el. Sajnos videó formátumban nem lehet feltölteni anyagot, így ezt a linket küldöm (https://xd.adobe.com/view/88319527-6d26-4da0-b1d5-7dbf9bfd1515-dd62/?fullscreen), ahol a weboldal prototípusa letesztelhető (Itt az animációk is jól látszanak). Ha rányom a képernyőre ezen az oldalon, akkor kék négyzetek mutatják, hogy a weboldal mely részeivel lehet már interaktálni a prototípusban. Görgessen kattintson, fedezzen fel kedvére!

Előre is köszönöm, hogy megnézik a munkámat, remélem mihamarabb hallok Önöktől!

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló