Aranyklinika arculatfrissítés

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Leírás

A kiírt feladatban a logó megtartása mellett az arculat további elemeinek újratervezése a cél. A színek újratervezésénél elsődleges szempont volt az új recepció vizuális világához igazítani a fő színeket, kiegészítő színeknek pedig az egészségügy jellemző színskáláján belül kevertem olyan árnyalatokat, amik frissítík, megkülönböztetik a kikevert arany alapszíneket. Egységes koncepcióban gondolkodom, ezeket a kiegészítő színeket elsősorban a további vizuálokon képzelem el, a feladatkiírásban szereplő névjegyen és levélpapíron nem is feltétlenül szükséges az összes szín megjelenítése. De nagyon jól fognak élni az online vizuálokon (pl. weboldal gombok, ikonok, vagy social posztok), illetve a rendelők tereiben is (pl. munkaruha, dekorációk, irányítótáblák, stb.)

A kialakított recepció színei mellett a formavilágából is merítettem, a grafikákban is visszaköszönhet ez a letisztult, vidám elegancia, amit a geometrikus játékok adnak. Ezek alapján treveztem három arculati mintát, amik szépen koncepcióban fogják tudni tartani a vizuális kommunikáció elemeit.

A logóhoz igazítva meghatároztam az arculati tipográfiát is, és az alapvető ikonokat, a kialakított névjegyeken és levélpapírokon már ezekkel dolgoztam. Itt több lehetőséget hagytam még nyitva, bízom benne, hogy közösen véglegesíteni tudjuk a választott verziókat.

Köszönöm a tervezés lehetőségét és nagyon sok sikert kívánok az arculatfrissítéshez!

 

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló