A jövö Simonja

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.

Leírás

Tisztelt Pályáztató!

Nagy örömömre szolgált ez a munka, élveztem dolgozni rajta!
Ahogy megláttam a nevet, azonnal a kezdőbetűkből egy ház állt össze a szemem előtt. A továbbiakban erre a koncepcióra építve készítettem el az arculatot (mely természetesen módosítható, bővíthető), szigorúan szem előtt tartva a kiírást. Így felfedezhető a hasonlóság a korábbi logóhoz, valamint az elsődleges szempont végig a modern, 21. századi hatáson volt, a jelenlegi trendeket szem előtt tartva.

Az építkezési ágazat narancs színe utal az építőipari gépek színére, emelett - vagy éppen pontosan emiatt - figyelemfelkeltő. A szürkével és fehérrel modern és fiatalos, friss hatást kelt. Formájával, a vonalak vastagságával, valamint az erőteljes betűtípussal is stabilitást próbáltam hangsúlyozni - ez természetesen megismétlődk az ingatlanos verzióban is.
Az ingatlan ágazat kék színe a megbízhatóságot, állandóságot jelképezi (pszichológiai tanulmányok alapján az emberek a kék színt látva a megbízhatóságra asszociálnak tudat alatt - többek között ezért kék sok nagy cég logója), friss, élénk árnyalatával figyelemfelkeltő és dinamikus, a fehérrel és szürkével kombinálva tisztaságot és eleganciát sugall.

Elkészítettem néhány látványtervet is, hogy a fent említett logó hogy mutatna bizonyos helyzetekben.

Az eredmény remélem elnyeri tetszésüket és Önöknek is olyan örömet okoz majd mint nekem az elékszítésével töltött munka!

(Vállalok weboldalak készítését és kódolását, és minden egyéb grafikai munkát)

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló