A formák választéka...

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A leírásuk alapján két dolgot szerettem volna a tervben megvalósítani. Jelenjen meg egyszerre a “CA” betűpáros és a kiszúrókra jellemző “körvonalas” kialakítás. Sokat gondolkodtam, hogy mi lehetne az a forma ami alkalmas lehet ezek befogadására. Nem szerettem volna a “sütiember”, karácsonyfa, szarvas stb formákban leragadni, mert a tevékenységük pont arról szól, hogy a formák sokkal egyedibbek lehetnek. Végül a leírásuk segített. Az a lehetőség, hogy több ezer katalogizált formából lehet majd választani, és emellett egyedi kialakításokra is van mód, számomra azt jelenti, hogy szinte VÉGTELEN a formák választéka.

Ezért a grafikában a végtelen szimbólumát és a “CA” karaktereket olvasztottam egybe. Néhány változatnál a formák mélységét is kiemeltem, de készült olyan változat is ahol egyszerű körvonalként alkalmazom a grafikát.

A színek: A tervekben alapvetően a mézeskalács és az ünnep színeit alkalmaztam, de csatoltam olyan változatokat is, amik megmutatják a tervben rejlő színezési lehetőségeket is. A színek természetesen megváltoztathatóak.

A színekkel kapcsolatban kérem vegye figyelembe, hogy a színek, minden megjelenítő eszközön (monitor, telefon, TV, stb…) más-más módon jelennek meg. Ugyanez érvényes a  nyomtatási eljárásokra, ahol a technológia/festék/alapanyag/stb… függvényében térhetnek el a színek egymástól.

Üdvözlettel:
További sok sikert a munkájukhoz!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló