FAQ

Milyen moderálási elvek érvényesek a pályázati fórumban?

A pályázati fórum és a koncepciókon belüli üzenetváltás kizárólag a kiírással kapcsolatos diskurzusnak a helyei. A cél, hogy az aktuális feladattal kapcsolatban kommunikáljanak kreatívok és megbízók, az esetleges félreértéseket tisztázzák, és a briefből esetleg hiányzó információkra fény derüljön.

Egy jó, és kellemes közösséget építünk, amelyben minden kreatív és megbízó jól érzi magát, és a közös cél érdekében együttműködnek. Aki ezzel nem ért egyet, az nem szívesen látott vendég nálunk.  A személyeskedés, a másik fél tevékenységének becsmérlése semmilyen haszonnal nem jár, mint ahogy a pályázathoz nem köthető témák taglalása sem. Természetesen egyet nem értések előfordulhatnak, de ezeket meg lehet tisztelettudóan, az alapvető illemtani szabályokat betartva is fogalmazni. Ilyen esetekben is fontos, hogy ne a kötözködés, hanem a megoldás legyen a vezérelv.

A leírtaknak nem megfelelő hozzászólások törölve lesznek. Még akkor is, ha esetleg hasznos, közérdekű információt tartalmaztak, amennyiben a stílus nem tetszetős. Többször előforduló szabályszegés esetén az érintett felhasználó profilját zároljuk, ezáltal pályázatok levezénylése, vagy az azokon való részvétel lehetetlenné válik.