FAQ

Mi a hitvallásunk?

Ha a kreatívok boldogok, akkor jól is dolgoznak. Ezért megpróbálunk folyamatosan olyan funkciókat megálmodni, amelyek a kreatív közösségünk érdekeit szolgálják, hogy minél több, és jobb megoldással rukkoljanak elő egy-egy pályázatra.

Tesszük ezt úgy, hogy a pénzkereseti lehetőség mellett egy olyan megjelenést is biztosítunk nekik, aminek révén valódi önmagukat mutathatják meg olyan felületen, ahol keresni is fogják őket. A megbízók számára ugyanis a KreaNod lehet a legjobb „kreatív lelőhely”, mivel itt kizárólag hitelesített információkat találnak. A mendemondák ideje ezzel lejárt, innentől csak a tehetség és a tudás fog számítani, továbbá nem csak a győztesek profitálnak egy pályázaton való részvételből.

Reméljük, sok hazai kreatív tudja az itteni munka révén felépíteni „énmárkáját”, és megbízások sorát szerezni azzal, hogy gazdag portfóliót épít.

Megbízóinknak pedig biztosítani szeretnénk, hogy itt tényleg ők döntsék el, mikor és mennyi pénzért szeretnének több munkából válogatni, kockázat nélkül. A késéseket és csalódásokat el lehet felejteni.

Legfőbb célunk, hogy a KreaNod révén az ország bármely megbízója rátaláljon a számára leginkább megfelelő kreatív partnerre, mert a gyümölcsöző együttműködések csak jó eredményre vezethetnek, ami mindkét fél, és talán a szakma előnyére is válik.