FAQ

Biztos, hogy sikerrel zárul egy-egy pályázat?

Bár remélhetőleg sok használható munka érkezik, mégis előfordulhat, hogy egy pályázat nem a megbízó elképzelései szerint alakul, ezért él a pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ezt az ő kockázatérzetük csökkentése érdekében be kellett vezetnünk, hogy lássák: Semmi rizikó nincs az itteni kreatívokkal való együttműködésben.

Most biztos eszedbe jutott, hogy ez mennyi visszaélést eredményezhet: Jön a megbízó, lenyúlja az ötletedet, és még a pénzét is visszakéri. Erre mi is kiemelten fogunk figyelni, és talán a megbízók is belátják, hogy nem éri meg nekik a PR kockázatokkal is járó pereskedést megkockáztatni. Ha mégis sok gyanús eset történne, arra reagálni fogunk mi is.

Nem csak végletes eszközök vannak a megbízók kezében, így az is elképzelhető, hogy a sikeres végkimenetel érdekében a pályázat határideje meghosszabbodik, a kreatívoknak szánt összeg nő, esetleg a brief átírásra kerül. Ilyen esetekben – bár nem beszélhetünk hagyományos végkifejletről – a pályázat még nem tekinthető sikertelenül lezárultnak, hanem csak néhány finomhangolást végzett rajta a megbízó.

További aggályok is felmerülhettek benned, reméljük mindet megválaszoltuk a vonatkozó Tudástár bejegyzésünkben.