Blog

címke: tipp kreatív

%2

2013. július 4. 11:56
Címkék: tipp kreatív

Minden sikeres kreatívnak megvan az állandó rutinja, amit követ egy pályázaton való részvételkor. Megkértük őket, hogy osszák ezt meg a közösség többi tagjával is.

2013. április 4. 20:35
Címkék: tipp kreatív

Előző bejegyzésünk folytatásaként kezdjünk el arról beszélni, miként érdemes levezényelned az együttműködést. Nem, ez nem elírás volt, kettőtök közül sokszor te fogsz jobban érteni az ilyen folyamatok helyes menedzseléséhez, szóval nyugodtan próbálj meg ragaszkodni az általad letesztelt, jól bevált módszerhez.

2013. március 28. 19:55
Címkék: tipp kreatív

Ez egy két részes bejegyzés lesz, és sokaknak nem fog tetszeni. :-) A kreatívok számos oldalon találhatnak maguknak ügyfélkezeléssel kapcsolatos tippeket. Ezek általában szépek, jók, informatívak, csak nagyrészt egy gond van velük: nem megbízók írják őket. Higgyétek el, megbízói szemszögből teljesen más az együttműködés a kreatívval. Ebbe nyújtunk most egy kis betekintést. Miért kell, hogy ez érdekeljen Titeket? Mert náluk van a pénz. A sértődős szemellenzősök inkább kapcsolják ki most készülékeiket, a többieknek talán jó gondolatébresztő lesz az írás.