Blog

címke: interjú

%2

2014. június 25. 11:07
Címkék: megbízható kreatív, interjú

Folyamatosan figyelünk minden KreaNodra beküldött munkát, és az Impression Bakery első koncepcióiba azonnal beleszerettünk. Utánanéztünk, kiket is rejt ez a név, aminek az lett a vége, hogy a lányok vendégségbe hívtak minket, ahol beszéltek az együttműködési módszereikről, a férfias márkákhoz való viszonyukról, és egy minket is lenyűgöző „szerelempályázatukról” is. Patríciával (ügyvezető), Judittal (art director), Eszterrel (marketinges) és Esztivel (grafikus) beszélgettünk.

1
2014. május 20. 10:24
Címkék: megbízható kreatív, portré, interjú, csomagolás, webdesign

A KreaNod alapításánál egy jó közösség létrehozása is nem titkolt célunk volt. Az ebbéli sikerek apró jelei, amikor ismeretségek köttetnek, vagy szakmai együttműködések születnek az oldalon keresztül. Nemrég egy webdesign pályázaton felbukkant egy új kreatív, bizonyos 2.5Dimenzió.

2013. december 17. 11:44
Címkék: interjú, pályázat

A KreaNod ugyebár csak egy keretrendszert jelent megbízók és kreatívok hatékony együttműködéséhez. Mivel a mederbe terelés nem csak kötelező érvényű szabályokat jelent, ezért a feleken is múlik egy-egy pályázat sikeressége. A megbízók többféleképpen ébreszthetik fel a kreatívok érdeklődését, és ezek közül talán a legfontosabb a hozzáállás, a kommunikáció. Déber Gábor fiatal vállalkozóként nem tudott csillagászati összegeket felajánlani díjazás gyanánt, mégis sokan dolgoztak vele együtt szívesen.

2013. szeptember 19. 10:12
Címkék: megbízható kreatív, portré, interjú

Minden kisvállalkozásnak megvan a saját sztorija. Kreatív vonalon mozgóknál pedig talán még az átlagosnál is több. A moongoose már a kezdetek óta tagja a közösségünknek, és amellett, hogy a logó pályázatunkat rögtön meg is nyerték, bennük tisztelhetjük az első kétszeres győztest is. Most Kapás Gyulát kérdeztük, miken is megy keresztül egy vidéki dizájn stúdió több mint 10 év alatt. 

Vidéki városban működő stúdió vagytok, akik elég régóta aktívak. Meséld el a sztoritokat!

2013. augusztus 22. 15:37
Címkék: megbízható kreatív, interjú

Az eddigi interjúk mind fiúkkal készültek, ezért megkértünk néhány hölgyet is a kreatívok közül, hogy beszélgessenek velünk. A kérdésekre Aros Éva, Morell Eszter, Hunyadvári Szilvia és kisvince válaszoltak, és általuk betekintést nyerhetünk, milyen is a nők helyzete a mai magyar kreatív szakmában anyaként, szabadúszóként, fiatalként stb.

2013. május 31. 17:27
Címkék: megbízható kreatív, interjú, portré

A profilodból eljuthatunk a honlapodra, de azért ejts meg itt is egy bemutatkozást...

2013. május 24. 16:26
Címkék: interjú, megbízható kreatív, építészet, kabalafigura

Mi más lehetne az első, mint hogy bemutatkozol és mesélsz magadról pár szóban...

Kovács Hunor László vagyok, 2012-ben diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetem építészmérnöki karán. Azóta leginkább építészként dolgozom.