Powerlancer logo1‍

Logótervezés szabadúszóknak szóló szolgáltatásnak – PowerLancer | Design/Logó design | Publikálva 2014.05.20.
Készítette kisvince
Megtekintés 458
Tetszik 5
PowerLancer értékelése 7 pont

Képek:

Leírás:

Sziasztok!

Elkészítettem a második koncepciómat, amelynek fő eleme egy aranyos (szerethető) méhecske! Korábbi elképzelésemet tovább gondolva egy új szinbólumot választottam a számotokra! A stílust meghagytam és egy komolyabb betűtípust is választottam a játékos embléma mellé.
Ez a kicsi állat úgy kapcsolódik hozzátok és ahhoz amit Ti képviseltek, hogy a kis lény tulajdonságait és a hozzá kapcsolódó fogalmakat és dolgokat kivetítjük rá és Rátok!

A méh szorgalmas, dolgos lény és egy nagy családban él (szabadúszok közössége, PowerLancer rajongók), a méh kaptárban. A kaptár lennétek Ti, akik megteremtik a lehetőséget arra, hogy a megtermelt javakat (méz :) ), bizotnságban tudhassák a méhek (szabadúszók). Nyugalmat és biztonságot jelentettek Nekik így ők gondtalanul foglalkozhatnak azzal, amihez igazán értenek, a számukra "lényegtelen" dolog elvégzése alól felmentitek őket!
A színeket tekintve a korábbi színeket használtam fel és pólóra is rátettem. A színek és a formavlág egyszerű, egyedi stílusú és emlékezetes.
Remélem már közelebb kerültem az elképzelésetekhez! :)
Várom viálaszotok
Üdvözlettel