Dr Ganolife - szlogen - kreatív koncepció‍

Miért a Magyar Bio Gyógygombás termékeket válasszam? | Kreatív tervezés/Szlogenírás | Publikálva 2015.03.16.
Megtekintés 255
Tetszik 0
Biogomba értékelése 10 pont

Köszönöm a Kreatív munkáját!

Rövid lényegre törő és hosszabb tartalmasabb szlogenek terén is értékes javaslatokat kaptam.
Szlogenek indoklása indoklása is segíti egy rendszer, egy cég imaege átgondolásához.

Leírás:

Kedves Leendő Ügyyfelünk,

A Dr Ganolife termékcsalád számára írt szlogenekben a pecsétviaszgombának az egészségre gyakorolt pozitív hatásait emeltük ki oly módon, hogy a mottók lehetőleg minden, az egyes célcsoportokat képviselő vevőre hatást gyakoroljanak.

Dr Ganolife – Hagyomány és egészségtudatosság/ Dr Ganolife – Tradíció és egészségtudatosság

A pecsétviaszgomba egészségügyi használatának két évezredes hagyományait, valamint a mai korban egyre inkább elterjedtebbé váló egészségtudatos életmód alapvető voltát hangsúlyozza ez a szlogen. Így azok érdeklődését, akik ezt az életstílust fontosnak tartják, rögtön fel fogja kelteni, a továbbiakban pedig a Dr Ganolife termékcsalád összekapcsolódik számukra az egészséges életvitel gondolatával.

Dr Ganolife – Élet.Minőség.

Élet: A Ganoderma lucidum hatásai életet, vitalitást jelentenek.
Minőség: És mivel egy biogazdaság által termesztett, illetve előállított termékről van szó, a Dr Ganolife árui egyben a magas minőséget is képviselik.
A két szó – amellett, hogy külön-külön is utal a termék pozitív hatásaira, valamint a termék jellegére – együtt az életminőség és az életkedv várható javulására mutat rá.

Dr Ganolife – Egészség.Tudatosság.

Hasonlóképp az előző szlogenhez, ez a mottó is a gyártó által képviselt és kínált értékeket emeli ki, melyek együtt egy sokaknak fontos életstílust hangsúlyoznak.