Pályázatok

Modern ügyvédi iroda logó és névjegy tervezés

Logó + Kisarculat design
-
Kovács Balázs László Ü. I.
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 55
39

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (64)

Beküldve: 2015. 07. 21.
1
0
9
Beküldve: 2015. 07. 21.
7
0
9
Beküldve: 2015. 07. 14.
9
3
8
Beküldve: 2015. 07. 20.
11
0
8
Beküldve: 2015. 07. 17.
14
3
8
KBL
Beküldve: 2015. 07. 19.
3
1
8
Beküldve: 2015. 07. 21.
5
0
8
Beküldve: 2015. 07. 22.
8
0
8
Beküldve: 2015. 07. 22.
2
1
7
Beküldve: 2015. 07. 17.
2
3
7
Beküldve: 2015. 07. 21.
2
1
7
Beküldve: 2015. 07. 19.
10
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Kovács Balázs László Ügyvédi Iroda 2015 júliusában alakult ügyvédi iroda. Az iroda székhelye Budapesten található, ahol jelenleg több, mint 2000 ügyvéd tevékenykedik.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az iroda profilja elsősorban a gazdasági jog területe, elsődlegesen közbeszerzési tanácsadással fog foglalkozni. További területek: szerződések készítése, peres képviselet, cégjog, az Európai Uniós jog alkalmazása.

Feladat leírása

Feladat: 

A pályázattal az alábbi 3 célt szeretném elérni:
1.) Az ügyvédi iroda logójának elkészítése: legyen modern és egyszerű, könnyen felismerhető. (Ennek kapcsán eszembe jutnak az okos telefonok piktogramjai, vagy a számítógépes szoftverek dizájnjai.) A logó alapvetően az ügyvédi iroda teljes nevéből álljon, lehet e mellett valamilyen grafika, de szlogen nem kell hozzá. A logót vektoros formában kell elkészíteni, és alkalmasnak kell lennie arra, hogy egyszerű fekete színnel nyomtatásban is használható legyen egy későbbi változtatás során pl. levélpapír használatához. A logo színeinél kérem szem előtt tartani, hogy a felhasználása során powerpoint, vagy Prezi prezentációkhoz is használni kívánom, tehát szerencsés, ha a logó színei vetített szövegek színeihez is alkalmazhatóak.

2.) Az ügyvédi iroda névjegykártya arculatának elkészítése: A kártya tartalma a logóval együtt:
Dr. Kovács Balázs László ügyvéd
1054 Budapest, Alkotmány u. 16. III/13.
Tel: +36 1 700 2950
Fax: +36 1 700 2951
E-mail: balazs.kovacs@drkovacsbalazs.hu
Honlap: www.drkovacsbalazs.hu
A "tel:", "fax:" stb megjelölések rövidíthetők (pl. T.: F.:), az "E-mail:" és a "Honlap" megjelölések akár el is hagyhatók.
Betűtípus: talán praktikus a google fontsból választani

3.) Az ügyvédi iroda levélpapír és boríték tervezése:
A4-es méretű levélpapír, a boríték mérete: 162*229 mm

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A győztes munkával a cél, hogy az ügyvédi iroda bemutatkozhasson, egyszerűséget és modern gondolkodást sugalljon, szemben a számos ügyvédi iroda múltszázadbeli látványvilágával.

A célközönségben azt a benyomást szeretném kelteni, hogy egy erős, átláthatóan gondolkodó, megoldás orientált ügyvédi irodával kerültek kapcsolatba.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az iroda elsődleges célközönsége állami hatóságok, minisztériumok, állami tulajdonú cégek és önkormányzatok, felsőoktatási intézmények. Az iroda másodlagos célközönsége azok a gazdasági társaságok, akik közbeszerzési eljárásokon vesznek részt, az iroda ezzel összefüggésben kínál számukra komplex jogi tanácsadást (pl. közbeszerzési jog, szerződéses kapcsolatok).

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olyan potenciális ügyfeleket kell megnyernünk, akik megoldásokat keresnek és nem csak jogászkodást, akik nyitottak az új ötletekre és komplex, gyakorlatias feladatokkal keresnek meg bennünket. Hangsúlyozom itt az állami megbízók jelenlétét.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Tekintettel arra, hogy nem külön termékről van szó, így a fentiekhez képest nem tudok újat írni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A tervezett felhasználási módok összefoglalva:
névjegykártya,
levélpapír,
a későbbiek során weboldal,
előadásanyagok powerpoint, vagy Prezi formájában

Feladat leírása

Stílus: 

A stílus legyen modern és egyszerű, könnyen felismerhető. A modern vonalat valahol az okostelefonok és a tabletek világába képzelem, talán ezek önmagukban is elég egyszerűek.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretném, ha a tervezés során az alábbi közhelyes ügyvédi szimbólumok valamelyikéből indulnának ki:
1.) Iustitia és a mérlege
2.) a bíró kalapácsa
3.) Paragrafus jel: §
Ha valaki valami nagyon kreatívat talál ki a fentiek közül bármelyikkel, akkor az nagyot szólhat, de nehezen tudom elképzelni a kreativitás ezen fokát, de ki tudja. Alapvetően nem javasolom, hogy ezekből induljon ki a tervező.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A terveket vektoros formában kérem elkészíteni, de e mellett a logót és, amely elemnél még ez értelmezhető jpg formátumban is kérem elkészíteni.

Garantált díjazást nem ígérek, mert csak azt a tervet szeretném elfogadni, ami valóban teszik, ugyanakkor azt garantálom, hogy más utat nem veszek igénybe a tervezéshez, azért is igyekeztem legjobb tudásom szerint megírni a briefet. A szándékom az, hogy a legjobb tervet kiválasszam és használjam

A győztes és megvásárolt mű vonatkozásában a felhasználási jogokat korlátozás nélkül kívánom megszerezni, ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a későbbi tervezéseket a nyertes végezhesse el.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatosan állok a rendelkezésükre, izgatottan várom a végeredményeket.

Fórum

Tehát a logón ennek kell szerepelni:

Kovács Balázs László Ügyvédi Iroda

Jól értem?

Igen, köszönöm!

Mindkét munka ismert a megbízó számára.

"Honnan tudok megbizonyosodni arról, hogy egy munka eredeti-e?

A kreatívok számára tilos más munkáját felhasználni, amit az ÁSZF elfogadásával vállalnak is. Ha mégis hozott anyaggal dolgozna valaki, arról a munka oldalán tájékoztatni köteles téged is."

:) vicc

Van, hogy amit eredetinek tartok, később kiderül róla, egyformán gondolkoztam...mert valljuk be, pöttyös gumilabdát mégsem tervezhetek egy autószerviznek...csak mert véletlenül se legyen plágiumgyanús.

Mi is a vicc ebben?

Rendben.

Lopott holmi ez is. Furcsa, hogy a kreanod azzal hárítja a nyilvánvaló plágiumot, hogy a megbízó ismerte az eredeti logókat. (hát persze, ismerte, hihető.)
Az is furcsa, hogy pont egy ügyvédet nem érdekel a szerzői jog és a szellemi tulajdon védelme...

Nem hárítottunk semmit. Az egyik logó szerepelt a másolásvédelem dokumentumunkban azzal a jelzővel, hogy bár nem ugyanaz a két logó, de koncepciójukban erős a hasonlóság, a másik logót pedig egy másik kreatív - vállalva a nevét - jelezte nekünk, az erre verbuvált szakmai gárda megvizsgálta és nem ítélte szankcionálandónak. (Még mielőtt jönne a vád, ezzel nem kapta meg a „nagyon egyedi ötlet” képzeletbeli plecsnit a munka.) Erről a megbízót is értesítettük.

Ezt hárítási vád pedig annyira üres fröcsögések, amikor már oly sokszor jártunk el plágium ügyben a kreatív számára negatívan, az egész témával egyáltalán foglalkozunk, miközben akár figyelmen kívül is hagyhatnánk, mivel nem a mi felelősségünk, másrészt érdekünk sem fűződik hozzá, hogy valakit megvédjünk, mást pedig elmarasztaljunk mindössze valamilyen személyes érdekre hivatkozva. De persze egy névtelen trollnak lehet magyarázni, a fröcsögés úgyis visszatér egy másik topicban, szóval ezt a pár percet is feleslegesen töltöttem gépeléssel. :)

Fórum (10)