Pályázatok

Tokaj Hegyalján induló borászat névadása

Névadás
-
Paunoch Birtok
50.000 Ft
Hátravan:
2 hét 3 nap
Követő: 107
center

Megbízó

70

Hozzászólás

64%

Értékelt koncepció

3 nap 7 óra

Utolsó aktivitás

Koncepciók (111)

Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 16.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 01. 16.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A tervezett borászat illetve vendégház Erdőbényén a történelmi Tokaj Hegyaljai borvidék ( amely a világörökség része ) talán legszebb településén található. A településen több hasonló méretű családi pincészet illetve azokhoz köthető vendégház működik, de olyan amely szinte komplex ( bor, szállás, programok, gasztronomia ) szolgáltatáscsomaggal rendelkezik nincsen.
Különféle pályázati lehetőségek miatt jelentős fejlesztések várhatóak a térségben.
Erősségek:
- Történelmi borvidék ( a világ első zárt borvidéke )
- A világörökség része
- Zemplén, Bodrog közelsége – természet közelsége
- Szolgáltatáscsomag: szállás/bor/programok
- Prémium borok komoly dűlőből

Hátrányok:
- A környék kicsit kiesik Hegyalja centrumából ( Mád )
- Csak az édes borral azonosítják a térséget ( negatív megítélés az 1990 előtti tömegtermelés miatt )
- Idősebb generáció féltékenysége

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Paunoch Birtok kft bemutatása ( ha nem találunk jobb nevet, valószínűleg ez marad a név ).

A birtok első területei 2016-ban lettek megvásárolva az Erdőbénye melletti jónevű Rány dűlőben. Jelenleg egy hektár termőterülettel rendelkezünk túlnyomórészt Furmint és Hárslevelű a fajtákból. Később a területet maximum 3-4 hektárra bővítenénk.
A szőlőt 2018-tól bioművelésre állítjuk át ami fontos eleme lesz az egész távolabbi elképzeléseinknek.
A kíméletes feldolgozás az Erdőbénye főutcáján található bázison történne terveink szerint szintén 2018-tól. A feldolgozó mellett szintén itt kapna helyet egy többszobás vendégház is, ahol alkalmanként borkostolókat szerveznénk a vendégeknek és partnereink által nyújtott szolgáltatáscsomagokkal állnánk a turisták rendelkezésre.
Évente 5000 palack magas minőségű bor készítésé és ezek gasztró vonalon valamint helyben ( borkostolók segítségével ) történő értékesítésé a cél.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat nem túl bonyolult: a rendelkezésre álló információk alapján egy olyan nevet találni a borászatnak ( és azon túl a vendégháznak is ) amely magában hordozza azt a ,,bármit” ami miatt érdekes lesz a bor illetve a vendégház a célközönség számára.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célként ( a Feladat leírásában már rögzítetteken túl ) meghatározhatjuk továbbá, hogy mind a borászat, mind pedig a vendégház egy jó név segítségével minél gyorsabban bekerüljön a köztudatba, mint egy minőségi Tokaj Hegyaljai mini borászat és szállás.

Feladat leírása

Célközönség: 

Viszonylag szűk, igényes városi célpiac, magas fizetőképes kereslettel 40 év feletti családos polgári réteg, aki egészségtudatosan él, szeret kirándulni és szereti a jó borokat, magas minőséget vár el mind termékben, mind szolgáltatásban, fontos neki a jó hangulatú baráti társaság és a borhoz köthető értékeket a helyén tudja kezelni

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mi jusson a fogyasztó eszébe ha találkozik a nevünkkel:
( általánosságban, hiszen három különböző termékről/szolgáltatásról beszélünk ) :
- igényes
- magas színvonalú
- minőségi
- egyedi
- problémamegoldó ( szállás, étkezés, borkostolás, programok, transzfer egy kézben )

Üzenet - Legyen az élmény része Erdőbényén!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Legyen olyan a termék ( Termékek: száraz és édes borok, aszuk ), ami egészségtudatos embereket célozza meg ( organikus művelésű szőlőből készült borok ).

Legyen olyan a szolgáltatás, amivel lehet erősíteni a pincészetet (borvacsorák), valamint szállás.

Minőség, elismertség, magas hozzáadott érték. Megkülönböztető- minőségi elkötelezettség, szakmai elismertség

Feladat leírása

Médiaterv: 

A név kitalálására gondolom ez nem vonatkozik

Feladat leírása

Stílus: 

Hangulat: kalandvágyó, sportos, laza, családcentrikus, tanulásra fogékony, történelmi, természet, organikus.

Trend: organikus, természetközeli, egészséges

Miben vagy különleges: komplex szolgáltatáscsomag a bor mellett

Fórum

Fórum (0)