Pályázatok

TINTATARTÓ - Logó és kisarculat irodatechnikai nagykereskedésnek

Logó + Kisarculat design
-
Tintatartó
150.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 66
tintatarto

Megbízó

42

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 6 nap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

Az 5 legszínvonalasabb pályamunkáról szívesen adunk megbízói ajánlást.
A nyertessel hosszú távon kívánunk együttműködni, későbbi grafikai és design feladatokra is a legjobb pályamunkát benyújtó kreatívot tervezzük felkérni.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (93)

Beküldve: 2013. 11. 26.
8
14
10
Beküldve: 2013. 12. 04.
8
0
9
Beküldve: 2013. 11. 30.
17
3
9
Beküldve: 2013. 11. 25.
17
3
9
Beküldve: 2013. 12. 04.
27
1
9
Beküldve: 2013. 12. 05.
8
1
9
Beküldve: 2013. 11. 29.
13
6
9
Beküldve: 2013. 11. 29.
14
0
9
Beküldve: 2013. 11. 29.
13
1
9
Beküldve: 2013. 11. 25.
2
4
8
Beküldve: 2013. 12. 03.
1
2
8
Beküldve: 2013. 12. 03.
1
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az eredeti nyomtató kellékanyagok (tintapatronok, lézertonerek, faxfóliák, festékszalagok) piaca Magyarországon a gazdaság egyéb területeihez hasonló trendekhez illeszkedik, intenzív növekedését visszafogja az olcsóbb, utángyártott és utántöltött termékek elterjedése.
Vállalkozásunk két nagyobb versenytársával osztozik a piacon, bár üzleti modellünk és stratégiánk több elemében is különbözik az övéktől. Első sorban az ő rovásukra kívánunk nagyobb értékesítési volument elérni a piacon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Tintatarto.hu Kft. márkafüggetlen nagykereskedésként valamennyi európai forgalmazásra gyártott nyomtatóhoz, faxhoz és fénymásolóhoz kínál kellékanyagot, a forgalmazott márkák között legnagyobb arányban Canon, HP és Samsung termékek szerepelnek, de kínálunk Brother, Epson, Konica Minolta, Kyocera, Lexmak, Oki, Panasonic, Philips, Sharp és Xerox termékeket is.
Az általunk forgalmazott kellékanyagok nagy részét jelentős raktárkészletről kínáljuk eladásra, ezzel is kiemelkedünk a hasonló profilú vállalkozások közül, melyek főképp rendelésre szállítják termékeiket. Vállalkozásunk velük szemben nagy hangsúlyt fektet a vásárlói igények azonnali, illetve nagyon rövid határidejű kielégítésére.
Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, mert ezzel tudjuk a legjobb minőséget biztosítani vásárlóinknak.
Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.
Nagy hangsúlyt fektetünk az etikus ügyfélkezelésre és a fizetési fegyelemre. Pontosan, precízen, korrektül intézzük üzleti ügyeinket.

Víziónk
Márkanevet építünk a Tintatarto.hu-ból a vállalati értékek hangsúlyozásával. Elérjük, hogy minden magyarországi irodatechnikai és/vagy számítástechnikai kis-és nagykereskedés ismerje vállalkozásunkat. Célul tűztük ki, hogy valamennyi, a célpiacunkon tevékenykedő potenciális viszonteladó partnerünk tudomására jusson: A Tintatarto.hu Kft. a magyarországi irodatechnikai piac legmegbízhatóbb, legstabilabb képviselőjévé kíván válni. Bár mindvégig aktívan kutatjuk a piacszerzés új lehetőségeit, elérjük, hogy a piacra belépő új szereplők proaktív módon kívánjanak partnereinkké válni. Kizárólag eredeti irodatechnikai kellékanyagokat forgalmazó vállalkozásunk tehát piaci részesedését kívánja növelni. Továbbra is jelentős raktárkészletet tartunk fenn, ugyanakkor a beszerzési idő csökkentését kiemelten fontos feladatnak tartjuk.

Missziónk
Mi a Tintatarto.hu Kft-nél azon dolgozunk, hogy egyre bővülő viszonteladói körünknek raktárról, vagy rövid szállítási határidővel, kedvező áron kínálhassunk eredeti irodatechnikai kellékanyagokat. Bízunk benne, hogy vállalati értékeink, melyek a kiszámítható üzletmenet letéteményesei, ugyanakkor jelenleg kiemelnek minket a magyarországi vállalkozások közül, partnereinken keresztül szélesebb körben is elterjednek, ezáltal a magyar gazdasági környezet is kiszámíthatóbb, etikusabb lesz.

Feladat leírása

Feladat: 

UPDATE 2014.01.29.

A pályázat második köre zajlik, amelynek során a megbízó a kiválasztott kreatívokkal dolgozik a munkáik finomításán.

A Tintatarto.hu Kft-vel, illetve a Tintatartó márkanévvel a közeljövőben egyértelműen azonosítható logót, logotípiát és egyéb arculati elemeket kívánunk terveztetni. Márkanévként egyértelműen és kizárólag - a magyar helyesírás szabályainak megfelelő írásmódú - "Tintatartó" nevet kívánjuk használni (ékezetes, hosszú ó-val, és .hu végződés nélkül!), ezt kívánjuk a logóban és az egyéb arculati elemeken is viszontlátni.

Az alábbi arculati elemek megtervezését várjuk:
- logó (színes, szürkeárnyalatos és monokróm is)
- névjegykártya
- levélpapír
- irattartó mappa

A logón kívül bélyegzőlenyomatra, névjegykártyára, A4 méretű levélpapírra és (A4 méretű iratok befogadására alkalmas) irattartó mappára van jelenleg szükségünk. A névjegykártyák és a mappák méretére vonatkozóan szívesen veszünk javaslatot, de a pontos méretezést a pályázat lezárultával, a nyomda kiválasztását követően kívánjuk csak véglegesíteni a nyertes pályázóval együttműködve.

A névjegykártya méretében nem kívánunk egyértelműen ragaszkodni a Magyarországon elterjedt 90mm*50mm mérethez és a téglalap formához, ebben a tekintetben szabad kezet adunk a kreatívoknak, de anyagát tekintve papírban, esetleg műanyagban gondolkodunk. Könnyen, nagy példányszámban gazdaságosan előállítható névjegykártyákat szeretnénk, ezért kizárjuk a különböző trükkös, hajtogatható, forgatható, bonyolult "összeszerelést" igénylő kreatív kártyákat. Úgy gondoljuk, hogy kétféle névjegyet készítünk, az egyik egy általános, kizárólag a cégadatokat és általános kapcsolati adatokat tartalmazó változat egy, esetleg kétoldalas (ezesetben az egyik oldalon csak a logotípia jelenik meg) lenne. A személyre szabott névjegyeket mindenképpen kétoldalasnak képzeljük, egyik oldalán nagy méretben a logotípia, a másik oldalon kis méretű logóval magyar nyelven az alábbi adatok:
- név
- titulus
- mobiltelefonszám
- e-mail cím
- valamint általános cégadatok (székhely, központi vezetékes telefonszám, faxszám)

A levélpapíron az alábbi adatokat kérjük megjeleníteni:
- logó
- a vállalkozás hivatalos megnevezése
- székhely (esetlegesen az adószám és a cégjegyzékszám is)
- központi e-mail cím
- telefon- és faxszám
A logót és a cégnevet mindenképpen a fejlécben szeretnénk viszontlátni, de a lábléc is szabadon használható felület. A levélpapírból színes és szürkeárnyalatos látványtervet is szeretnénk kérni.

A logót fel kívánjuk tüntetni bélyegzőlenyomatunkon is, ezért különösen fontos, hogy a logónak (logotípiának) monokróm változata is szülessen. A bélyegzőlenyomat elkészítése nem tartozik bele a feladatba, kizárólag a monokróm logotípia megtervezése.

A feladatnak NEM képezi részét a szlogen megalkotása, erre külön pályázatot írunk ki. Ugyanakkor az arculati elemeken szeretnénk viszontlátni a szlogen majdani megjelenését is!

Fontosnak tartjuk, hogy a logó a márkanév nélkül is egyértelműen azonosíthatóvá tegye vállalkozásunkat, ugyanakkor jelenleg úgy gondoljuk, hogy a logót a márkanevet és a szlogent is tartalmazó komplex logotípiát fogjuk elsősorban használni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Úgy gondoljuk, hogy meglévő viszonteladó partnereink attitűdje nem fog jelentősen változni irányunkban.
Arculatépítésünk elsődleges célja, hogy – az új arculat birtokában új értékesítő munkatársunk révén - sikeresen bővítsük ügyfélkörünket. A közeljövőben induló, piacszerzésre irányuló lépéseinkhez szükségesnek tartjuk, hogy első pillantásra is komoly, megbízható üzleti partner benyomását keltsük. Szeretnénk elérni, hogy minden Magyarországon működő informatikai és/vagy irodatechnikai vállalkozás számára ismerősen csengjen a Tintatartó márkanév, valamint ezen vállalkozások mindegyike potenciális beszállító partnerként gondoljon ránk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célcsoportunknak tekintjük azon Magyarországon bejegyzett irodatechnikai és számítástechnikai kis- és nagykereskedéseket, melyek eredeti nyomtató kellékanyagok (tintapatronok, lézertonerek, faxfóliák és festékszalagok) forgalmazásával foglalkoznak, azokat akár belföldön, akár export útján értékesítik, valamint azon szolgáltatókat, melyek ügyfeleiknél kihelyezett nyomtató- és másológépeik üzemeltetéséhez gyári kellékanyagot kívánnak felhasználni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, viszonteladóink igényeit azonnal, vagy rövid határidővel ki tudjuk elégíteni.
Stabilan és kiszámíthatóan árazzuk árukészletünket, az iparági átlagnál alacsonyabb árréssel dolgozunk.
Nagyobb volumenű vásárlóink további jelentős kedvezményeket kapnak.
Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet az etikus működésre, a precíz és kiszámítható gazdálkodásra, a korrekt üzleti magatartásra.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Bár közvéleménykutatást nem végeztünk, úgy gondoljuk, hogy vásárlóink megbízhatónak, stabilnak és tőkeerősnek gondolnak minket. Reményeink szerint számukra az a nagykereskedő partner vagyunk, ahol magas valószínűséggel, de kedvező áron ki tudják elégíteni kellékanyag-igényüket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A feladat leírásában szereplő névjegykártyán, levélpapíron és irattartó mappán kívül a logót fel kívánjuk tüntetni bélyegzőlenyomatunkon is, ezért különösen fontos, hogy a logónak (logotípiának) monokróm változata is szülessen.
A logót a későbbiekben fel kívánjuk használni megújuló honlapunkon, és kisáruszállító teherautónk oldalán, valamint tervezünk óriásplakátos megjelenést is, ezen látványtervek elkészítése ugyanakkor nem tartozik jelen pályázati kiírás tárgykörébe. A további megjelenésekkel kapcsolatban várhatóan a későbbiekben is a nyertes pályázóval fogunk együttműködni.

Feladat leírása

Stílus: 

Stílusbeli megkötést nehezen tudunk megfogalmazni, de lehetőség szerint letisztult formavilágú logót várunk, mely a márkanév logotípiája nélkül is könnyen azonosíthatóvá teszi vállalkozásunkkal. Ugyanakkor nyitottak vagyunk minden megoldásra.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Jelenlegi elképzeléseink szerint a logónk egy motívumból és a márkanévből áll majd, melyhez a legtöbb esetben társítani fogjuk a szlogent is, így a tipografikus logókat (pl. Samsung, Canon, Xerox, Nokia, Nestlé) kizárjuk.
Fentieken kívül nem kívánjuk korlátok közé szorítani a pályázók kreativitását.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályázat elbírálásához az oldalak, tervek, variánsok elhelyezhetőek egy oldalon illetve egy képen is a könnyebb áttekinthetőség kedvéért.
A győztes pályamunkát véglegesen vektoros formátumban kérjük majd átadni, .EPS mellett lehetőség szerint .AI és/vagy .CDR formátumban is. A nyomdakész (kifutókkal és vágójellel ellátott) anyagokat természetesen kizárólag a győztestől fogjuk kérni, azokat oldalanként illetve elemenként külön fájlban kérjük majd átadni.

Fórum

Tisztelt Pályázók!

Nagyon köszönjük a sok ötletet, pályamunkát! Igyekszünk záros határidőn belül mindegyiket áttekinteni, értékelni, visszajelzést adni. Előre láthatólag szerdán (11.27-én) tartunk cégen belül egy meetinget is ezzel kapcsolatban, addig szíves türelmüket kérjük.

Köszönettel:

Tintatarto.hu Kft

Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy önök pontosan a monokróm effektusú logó alatt mit értenek? Előre is köszönöm válaszukat!

Üdvözletem!

Érdeklődöm, hogy nézik a 11.27. utáni terveket is?
Nagy a csend, nem érkeznek kommentek, pontozás.

Köszönettel

Tisztelt syzer!

Monokróm effektus alatt kétszínű (fekete-fehér) logóra gondoltunk, ezt ugyanis a bélyegző lenyomathoz szeretnénk használni.

Üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Tisztelt VToM!

Természetesen folyamatosan nézzük a beérkezett pályázatokat. A terveket a társaságunknál 5 fő közösen véleményezi, szerdánként vitatjuk meg ezeket. Elnézését kérjük, ha lassúnak tűnünk, de mi sem számítottunk rá, hogy ilyen nagy számú tervet kell majd véleményeznünk, ráadásul emellett a normál napi működéssel is foglalkoznunk kell. Megértését és türelmét megköszönve, üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Tisztelt Tintatartó Kft!

Köszönöm a megnyugtató érvelést, természetesen várok türelemmel.
Jó munkát kívánok a véleményezésekhez.

Üdvözlettel

VToM

Értem,így már más. :) Köszönöm szépen a válaszukat :) Esetleg még arra kaphatnék választ,hogy az irattartó mappa válószínűleg kemény borítású papírból lesz vagy esetleg másfajta anyagból?

Előre is köszönöm válaszukat!

Tisztelt Kreatívok!

Köszönjük a hihetetlenül sok pályázatot, nem is gondoltuk, hogy ekkora érdeklődés lesz. Amint korábban írtuk, társaságunknál 5 fő közösen igyekszik kiválasztani a legjobb pályamunkákat. Szerencsére az év végével a fő tevékenységünk is intenzívebbé vált, így még kevesebb időnk jutott az arculati pályázatok értékelésére, melynek határidejét (vagy elindítását?) úgy tűnik kicsit rosszul időzítettük.
Gondoltunk rá, hogy meghosszabbítjuk a pályázati határidőt, aztán végül a KreaNoddal egyeztetve más megoldást választottunk, hogy ne hagyjuk Önöket bizonytalanságban, hiszen rengeteg sok színvonalas ötlettel találkoztunk, nem szerettünk volna csalódást okozni. Hamarosan - reményeink szerint 1 héten belül - minden pályázatot lepontozunk és kiválasztjuk azokat, melyek a leginkább elnyerték tetszésünket, megmozgatták fantáziánkat, szikrát lobbantottak bennünk. Döntésünket igyekszünk majd személyre szabottan meg is indokolni mindenkinek.
A kiválasztott pályamunkáknál fogunk aztán kisebb nagyobb módosítást, finomítást kérni az adott Kreatívtól. Erre jelenleg úgy gondoljuk, hogy kb 1 hét áll majd rendelkezésre, vélhetően külön pályázat keretében. Ennek adminisztrációjában nagyban számítunk a KreaNod eddig is nagyszerű segítségére, az indítás időpontját pedig a Kreatívokkal is igyekszünk egyeztetni. Mivel ugyanis közeleg a karácsonyi bejglitúrák és a szilveszteri pezsgőfesztivál ideje, megértjük, ha Önök sem a monitor előtt kívánják tölteni az Ünnepet, és a legvégső döntést előreláthatólag mi is csak január elején fogjuk tudni meghozni.
Megtisztelő érdeklődésüket és a rengeteg színvonalas grafikai és látványtervet ezúton is megköszönve kívánunk Boldog Mikulást!;) Hamarosan jelentkezünk.

Üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Némi pontosítás kedves Kreatívok! Természetesen ez a pályázat lesz meghosszabbítva, és a „szokásos” módon zajlik majd a második forduló.

Tisztelt Kreatívok!

Elnézésüket és türelmüket kérjük, hogy a vártnál lassabban haladunk a pályázat értékelésével. A shortlistet nagyjából felállítottuk, pénteken (12.20-án) fogjuk azt véglegesíteni. Addig is szíves megértésüket kérjük.

Üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Elnézésüket kérem, de ma már 12.21. van.

bejglitúra és pezsgőfesztivál.

B.U.E.K mindenkinek!

Érdeklődni szeretnék, hogy mikorra várható valami visszajelzés a pályázattal kapcsolatban?

Üdv.

Jó lenne, ha a Kreanod lépne valamit az ügyben...

Már léptünk több alkalommal is az ügyben, írtunk emailt még előző év végén és két napja is. Emellett a megbízó minden hozzászólásról is kap értesítést. Egyébként ha belegondolsz, nem a résztvevő kreatívoknak, de nem is nekünk áll a leginkább érdekünkben a minél hamarabbi elbírálás, hanem a megbízónak, ugyanis addig úgysem tudja felhasználni a munkákat. A „noszogatásnál” többet mi sem tudunk tenni, ahogy egyéni megbízásoknál is, itt is két fél együttműködésén múlik a dolog. De kiindulva abból, hogy a megbízó milyen komolyan vette a pályázatot, biztosak vagyunk benne, hogy minden rendben lesz. Türelmét kérjük mi is mindenkinek.

Persze, türelem. De meddig? Még egy nap? Egy hét? Egy hónap?
A pályázat kiírója december 18-án szólt itt utoljára valamit, belengetve egy két nappal később esedékes shortlist felállítását. Azóta semmi. Pedig állítólag megkapják a hozzászólásokról szóló értesítést is. Kíváncsi lennék, hogy a kreanod leveleire érkezik-e érdemi reagálás? Ha igen, mi?

Igazából én már kiszeretném tenni a munkámat egyik közösségi oldalra és azért várom már, hogy történjen valami. De nem szeretném megszegni a szabályt azáltal, hogy valaki meglátja, hogy én készitettem azaz felfedjem magam. Úgy hogy várok még, de remélem észreveszik már az itt várakozó, nyugtalan kreatívokat és lépni fognak.

Tudom, hogy többnyire nevetséges dolog "kioktatni" egy olyan céget, mint a Kreanod, úgyhogy csak diszkréten megjegyezném, hogy kicsit túlzás, hogy milyen védelmet élveznek a pályázatkiírók a pályázókkal szemben. Ha a Kreanod kérne legalább egy telefonszámot, vagy a pályázat lezárultáig zárolná az összeg egy részét a pályázatkiíró bankszámláján, akkor ilyen nem történne meg. Persze ezentúl is lesz 50 vagy 100 pályázó minden kiírás alatt, de a jobbak így el fognak szivárogni...

Jogos, bár a Kreanod nem zárolhat számlákat, viszont előleget - 40-50% - simán kérhetne. Ez egy bevett dolog a profiknál, működik.

Telefonszámot pedig te is találsz a cég weboldalán:
http://www.tintatarto.hu/

Kedves Kreanod, javaslatom a következő: amennyiben a pályázat zárása után 30 nappal sem hirdet győztest a pályázat kiírója, úgy a Kreanod hirdesse meg az első három helyezettet, a pályáztató által megjelölt összeget egyenlő részekben szétosztva közöttük. (Természetesen ez a Kreanod büdzséjét terhelné, ez lenne a közvetítő kockázata.)

"Nagy hangsúlyt fektetünk az etikus ügyfélkezelésre és a fizetési fegyelemre. Pontosan, precízen, korrektül intézzük üzleti ügyeinket."

Érzékeljük.

A megbízóval tegnap és ma is felvettük a kapcsolatot telefonon, miután az emailekre nem érkezett válasz. Ígéretet is kaptunk arra, hogy érkezik az információ, a pontos tájékoztatás. (Nem szeretnénk helyettük ezt megtenni.)

Azt szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy mások bankszámlájához mi hozzáférünk. Csak az utóbbi időben ütötte fel a fejét ez a probléma, és dolgozunk is ennek a helyes kezelésén, de ez jóval összetettebb probléma annál, mintsem egyszerű, gyors szabályokat szabjunk erre. Ötletek vannak, azokat kell jól átrágni. A lényeg, hogy reagálni fogunk rá, és megpróbáljuk ezt a jövőben elkerülni. A KreaNod folyamatosan fejlődik, alakul, remélhetőleg jó irányba.

Az egyensúlyt nehéz megtalálni, és minden szankció könnyen elbillentheti ezt. A jelenlegi helyzetre nem mondanám azt, hogy a pályázatíróknak túlzó kedvezményeket biztosítana, mivel nekik ebből előnyük nem származik, a munkákat úgysem tudják felhasználni, a cég így nem halad. Emellett természetesen nem jó dolog várni az eredményt, de ezen kívül kifejezett kára nem származik senkinek.

Hogy érted egyébként, hogy „olyan céget, mint a KreaNod”? Miért nevetséges dolog kioktatni? Mellesleg mi az építő jellegű javaslatokat, ötletelést, kritikát egyáltalán nem kioktatásnak vesszük, és mindig reagálunk is rá. Szóval jöhetnek továbbra is. Köszönjük. Tényleg.

Köszönjük.

"Ígéretet is kaptunk arra, hogy érkezik az információ, a pontos tájékoztatás. (Nem szeretnénk helyettük ezt megtenni.)"

Ez nem sok jót ígér, meglátjuk mit lép ez a pontos, precíz, korrekt cég...

Jó napot, mi a helyzet?

A garantált díjazást elnézve nem hiszem, hogy lesz ebből még valami.
Egy hét eltelt s még semmi reakció, nem hogy osztályzás.
Kár...

Tisztelt Kreatívok!

Elnézésüket kérjük, látjuk, hogy teljesen felbolydult a fórum. Sajnos rengeteg nem várt körülmény - betegség, üzleti események - történtek az elmúlt hetekben, ami miatt lassan tudtunk csak döntést hozni, illetve a kommunikáció is elmaradt. Ismét elnézésüket és megértésüket kérjük.
Sikerült összeülnünk végre, megvitatni a pályázatokat, ennek eredményeként az osztályozást, rangsorolást is folyamatosan rögzítjük a rendszerben, bízunk benne, hogy a héten a végére érünk.

Tisztelt Kreatívok!

Először is köszönjük megtisztelő részvételüket és különösen türelmüket az elhúzódó döntési folyamat miatt. Bár győztest egyelőre nem hirdetünk, a pályázat rövidesen meghosszabbításra kerül további 7 nappal. Ezen első sorban azon kreatívok részvételére számítunk, akiknek ezt privát üzenetben jeleztük.

Minden pályázatot igyekeztünk szövegesen is értékelni, bízunk benne, hogy ezzel a személyes visszajelzéssel sikerül némileg kompenzálnunk a hosszú várakozási időt.

Kitüntető figyelmüket megköszönve kívánunk Önöknek további sikereket, üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

nem gondolom, hogy így utólag hozzáférnétek bárki számlájához, de a technológia létezik ahhoz, hogy a kreanod zároljon összeget, természetesen a megrendelő előzetes hozzájárulásával. ha bármi kötné a pályázatkiírót, akkor ilyen ritkábban történne... na de ugye a pályázatkiíró elolvassa, hogy miről is van szó, és ha azt látja, hogy neki is be kell tartania határidőket, sőt, ha nem tartja be, akkor rosszul jár, akkor lehet, hogy ki sem ír pályázatot (nem akar ő átverni senkit persze, de a jogot azért fenntartja). Ezt most nem arra értem, hogy ezt csinálná a tintatartó kft, hanem arra, hogy így értem, hogy egy "ilyen cég, mint a kreanod... azaz ti is profitot szeretnétek csinálni és nyilván nem fogjátok a soksok pótolható kreatív érdekeit nézni, ha ez a pályázatkiíróknak kellemetlenséget okoz. A korrekt az lenne, ha mindenki felelősséget vállalna a saját oldaláért, de a profitáló az, ha sok ember dolgozik ingyen, sok megkötés mellett, semmi biztosítékkal.

szóval jogos, hogy senkinek nincs konkrét kára, de azért a grafika az egy munka és itt emberek dolgoztak ingyen. ha nem én nyerem meg nem baj, de ha három hónap múlva sincs senki kifizetve, akkor elmegy kedvem ezektől a pályázatoktól (a kreanod.hu-t és az ugyanilyen mentalitású nemzetközi pályázatos oldalakat értve) és szerintem más is így van vele... méghozzá a jobbak. talán ebből a szempontból érné meg a kreanodnak kicsit bekeményíteni a másik irányba is, hogy ne csak gimis hobbiphotoshopposok legyenek itt a végére, lopott szoftverrel, szakmai hozzáértés nélkül.

Igen.
Továbbá az sem valami sportszerű magatartás, hogy egy lezárt pályázatot, egyszer csak újra megnyitunk... napokkal, hetekkel a pályázat lezárása után. (lásd a Pannon Kincstár esetét is.) Ezt sem ártana szabályozni.

Kedves axel_omg és megállapítom!

Nem törlöm ezt a két hozzászólást mert – bár semmi köze a Tintatartó pályázathoz – megkapnánk a nagy cenzúra plecsnit az arcunkba anélkül, hogy a mondandót megfontolnátok. Szóval íme a válasz a felvetésre, és ezzel a téma lezárva. Ez nem egy általános fórum, hanem ehhez a pályázathoz kapcsolódik. Emiatt minden további olyan hozzászólás törölve lesz, amely nem a kiíráshoz kapcsolódik konkrétan. (Nem azért mert belétek akarunk folytatni bármit, mindössze hatékonyságra törekszünk. A Facebookon például szabadon lehet bármit felírni a falunkra. Ott ráadásul még többen is látják. Ha kellemetlen helyzetbe akartok minket hozni, ott szerintem hatékonyabban lehet. Szóval az általános felvetésekkel ott jelentkezzetek.)

Ahogy említettem korábban is: Kidolgoztunk egy megoldást az elhúzódó megbízói döntések megelőzésére. Elő is fogunk jönni vele, amint elkészül. (Jelenleg épp nincs ilyen probléma hála Istennek.) Biztosíthatunk mindenkit, hogy tetszeni fog. Ez üzletpolitikai döntés, ahogy a pályázat újra megnyitásának a lehetősége (amit szintén megoldunk optimálisabban hamarosan), vagy a pénzvisszafizetési garancia biztosítása is, mindennek oka és következménye is van.

Ezek egyértelműen le vannak fektetve mind az ÁSZF-ben, mind a FAQ vonatkozó kérdései között. Nem árulunk zsákbamacskát. Megvan, hogy milyen irányvonalak mentén haladunk, és nyíltan tesszük azt. Akiknek ez nem tetszik, azok természetesen majd nem vesznek részt a pályázatokon. Nem bizonygatnám, hogy mentalitásban mennyire különbözünk a „nagy külföldi példáktól”, aki behatóan ismeri azokat és a mi rendszerünket is, az úgyis látja. Nekem személy szerint épp elég visszajelzés, hogy sok olyan felhasználónk van, akinek bevallottan eszébe sem jutna más hasonló oldalakon dolgozni. Merem remélni, nem véletlenül. Annak pedig, hogy mennyire nem úgy gondolkozunk a kreatívokról, mint „le- és felcserélhető bábukról”, azok a legjobb megmondhatói, akik igényelték már az oldalról a törlésüket. :) Mindegyikkel egyenként eldiskuráltam az okokról stb. Mindegyik lelépés érdekelt.

A téma lezárva, legalábbis ezen a fórumon. Írjatok nekünk emailt, vagy ha az a fontos, hogy mások is lássák a véleményeteket, akkor írjatok a FB falunkra.

Tisztelt Kreatívok!

A pályázat lezárultával szeretnénk ismét megköszönni munkájukat és kitartásukat. Mindenkinek igyekeztünk rövid személyes véleményt is adni munkájáról. Amennyiben ennél bővebb visszajelzést, vagy akár ajánlást szeretnének kapni - itt első sorban a 8, vagy annál több pontot elért megoldások beküldőire gondoltunk - szívesen állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Nem minden esetben látom a pontszám és a megbízói vélemény közti összefüggést. Pl.: http://kreanod.hu/megoldas/tintatarto-log-arc
Vagy ez is utólag alakult így?

Szia BBei!

Jól látod, ott a pontszám nekünk köszönhető, ugyanis plagizálást fedeztünk fel és érvénybe léptettük a szankciókat. A megbízói vélemény végül nem lett módosítva, ezért az ellentmondás.

Fórum (32)