Pályázatok

Tervezz logót egy fiatal vállalkozóknak szóló projekthez!

Logó + Kisarculat design
-
Vállalkozni érdemes!
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 38
muzslait

Megbízó

53

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (47)

Beküldve: 2018. 08. 03.
8
2
9
Beküldve: 2018. 08. 04.
10
2
8
Beküldve: 2018. 08. 08.
17
2
7
Beküldve: 2018. 08. 02.
5
4
9
Beküldve: 2018. 08. 07.
5
2
8
Beküldve: 2018. 08. 12.
14
1
8
Beküldve: 2018. 08. 03.
1
1
7
Beküldve: 2018. 08. 03.
3
2
7
Beküldve: 2018. 08. 12.
11
1
7
Beküldve: 2018. 08. 11.
5
1
7
Beküldve: 2018. 08. 09.
8
2
7
Beküldve: 2018. 08. 10.
6
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A fiatal vállalkozókat támogató projekt egy Európai Unió által finanszírozott pályázatnak köszönhetően a Dél- Dunántúl régióban valósul meg, Magyarország többi más régiójában is található ilyen és ehhez hasonló projekt. Ilyen például jelen projektünk elődje, link: http://www.vallalkozzitthon.hu/ginop-5.2.2/program-GINOP-522

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A projekt fő célja, hogy a 30 év feletti álláskeresők és a 30 év alatti fiatalok Magyarország területén több vállalkozást indítsanak el és a támogatás eredményeként növekedjen az állás nélkül lévők vállalkozói kedve, ezáltal javuljanak a munkaerőpiaci kilátásaik és foglalkoztatásuk. Erősödjön a vállalkozói kultúra, és a foglalkoztatás dinamikus bővülése. Életképes és szakmai kompetenciákkal ellátott mikro- és kisvállalkozások létrehozása. A kiválasztásra jelentkezők a program során ingyenes képzésen, tanácsadáson, mentoráláson vesznek majd részt, ahol elsajátíthatják egy vállalkozás indításának, működtetésének, jogi, pénzügyi hátterének alapjait. A sikeres képzést követően teljeskörű üzleti tervet szükséges készíteniük.
A programról, a konzorciumi tagokról és az egyes tevékenységekről bővebben az alábbi weboldalon tájékozódhat: https://www.vallalkoznierdemes.hu/

Feladat leírása

Feladat: 

Ahogy a projekt és célközönségének bemutatásából is látszik, a projekt elsősorban (66%-ban) a fiatalokra összpontosít. Ebből kifolyólag olyan logótervre van szükség, amivel elérhetjük őket, és a befogadó oldal (a fiatalok) is egyértelműen azonosítja a projektet a logóval. Fontos még, hogy a pályázati projekt szlogenje és egyben címe is megjelenjen a logóban, mely a következő: Vállalkozni érdemes!
Mivel egy EU-s pályázati projektről lévén szó, ezért a projektben nem található külön cég, a projektben részt vevő konzorciumi tagok ne jelenjenek meg a logóban. Konkrét logóterv elképzelés nincs, ezt a kreatívok szabad gondolkodására bízzuk. A logó fajtáját (tipografikus, ikon, felirat, vagy minden együttvéve), kidolgozottságát szintén a kreatívra bízzuk. Maga a motívum felhasználási területe széles körű lesz, szóval minél univerzálisabb a logóterv annál jobb.

Kisarculati elemeknél az alábbiakra gondoltunk:

- a kisarculati elemek az alábbiak: névjegykártya, levélpapír, boríték

- jelenjen meg ezeken az elemeken a tervezett logó és a szlogen: Vállalkozni érdemes!

- továbbá a vállalkozás indítás és üzleti élet témájában jelenjen meg valamennyi kulcsszó az alábbiak közül: tervezés, stratégia, siker, megoldás, kapcsolatépítés, együttműködés, generációváltás, innováció, fejlődés, minőség, tanulás, érték, vízió, motiváció, növekedés, vezetés

- ezek ne legyenek túl hivalkodók, ne szorítsák háttérbe a logót!

- kisarculati elemek megjelenésénél továbbra is fontos a fiatalosság, dinamikus stílus, élénk színvilág

A kreatívok kérdéseire igyekszünk minél gyorsabban válaszolni, ezzel is segítve a közös munkát. Célunk, hogy a lehető legjobban passzoló logó létrejöjjön, ehhez kérjük a kreatívok határtalan gondolatainak szárnyalását. A határidőt követően 2 héten belül mindenképp meghozzuk a döntés, és kihirdetjük a győztes terv készítőjét.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Többek között a logóval is szeretnénk megszólítani célközönségünket. Szeretnénk, hogy ezzel azonosítsák a projektet és ezzel érjünk el, több mint 1500 embert a Dél-Dunántúl régióban. A projekt és logója ezáltal széles körben hirdetve lesz, az elkövetkezendő években.

Feladat leírása

Célközönség: 

A projekt célcsoportja azon álláskeresők, akik vállalkozóvá szeretnének válni. Életkorilag viszonylag széles, ugyanis egyaránt szól a 18-25 év közötti, a 25-30 év közötti, illetve a 30. életévét már betöltött jelenleg regisztrált álláskeresőknek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A pályázati projekt célja, hogy a 30 év feletti álláskeresők és a 30 év alatti fiatalok Magyarország területén több vállalkozást indítsanak el és a támogatás eredményeként növekedjen az állás nélkül lévők vállalkozói kedve. Ehhez az EU-s pályázat a jogosult fiatal által alapított egyéni vagy társas vállalkozás projektjét minimum 3.000.000 Ft, de maximum 5.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig. Továbbá támogatott 0%-os hitel lehetőség (visszatérítendő támogatás) is kapcsolódik a támogatás mellé, akár 10 millió Ft összegig.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A projekt szlogenje az alábbi: Vállalkozni érdemes! Ez az üzenet mindent magába foglal, ami a márkát jellemzi. Bővebben a programról a projekt hivatalos honlapján olvashat: https://www.vallalkoznierdemes.hu/

Feladat leírása

Médiaterv: 

A projekt hivatalos honlapján megjelenik, link: www.vallalkoznierdemes.hu. Desktop és mobil felületen. A projektben létrejövő dokumentumokon (jelenléti, szakmai beszámoló), illetve marketing és egyéb arculati elemeken (roll-up, sajtófal, infopult, kiadványok, szórólapok, stb.), de megjelenhet ajándéktárgyakon is (bögre, toll, kulcstartó).

Feladat leírása

Stílus: 

Mivel a projekt elsősorban a fiatalokat célozza, ezért a logó egyben fiatalos, dinamikus, élénk stílusú és
színvilágú legyen. Közvetlen, játékos, laza alakzatokra, motívumokra lenne szükség. Ezek természetesen mindenkinek mást és mást jelenthetnek, de többek között a terveknél ez is cél, hogy ne csak egy-egy sablon logó szülessen. Stílus és színvilág jelentősen térjen el a honlaptól. Link: https://www.vallalkoznierdemes.hu/

Feladat leírása

Kerülendő: 

A logóban ne szerepeljenek szabályos geometriai formák, hogy ne emlékeztesse a fiatalokat a matematika órák izzasztó pillanataira. Ne köszönjön vissza egyik konzorciumi partner logója és neve sem a logóban. Színvilága ne legyen halovány, sivár, szürke árnyalatú. Semmiképp se igazodjon a honlap színvilágához és alakzataihoz. Link: https://www.vallalkoznierdemes.hu/

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logó mellett kisarculat design-t is szerepel a pályázatban, mely tartalmazza névjegykártya, levélpapír, boríték látványtervét is. A számlaképesség nem feltétel. Ha olyan kreatív jelentkezik pályázatunkra, akinek az egyéb munkái is tetszenek, további együttműködés is várható. A győztestől vektoros formában is kérjük majd az elkészült anyagot.

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Egy olyan kérdésem lenne a szlogenük szerepelhet-e a logóban ?

Kedves Pályázó!

A válasz határozott igen! :)

Kedves Kreatívok!

Itt a szlogen és a projekt neve tulajdonképpen egy és ugyanaz, ahogy a briefben is szerepel.

Kedves Kreatívok!

Történt némi pontosítás a pályázati kiírásban, ami a Feladat szekciót érinti. Nézzétek át őket!

Nagyon szépen köszönöm a válaszukat :)

Tisztelt Megbízó!

Kérem, segítsenek, a Feladat szekciónak ezen pontját nem tudom értelmezni:

"- továbbá a vállalkozás indítás és üzleti élet témájában jelenjen meg valamennyi kulcsszó az alábbiak közül: tervezés, stratégia, siker, megoldás, kapcsolatépítés, együttműködés, generációváltás, innováció, fejlődés, minőség, tanulás, érték, vízió, motiváció, növekedés, vezetés"

Pontosan hogy értik, hogy jelenjen meg? A logó részeként vagy mutációjaként jelenjen meg? Vagy a szlogen mellett jelenjenek meg a kiemelt szavak? Vagy ezt hogyan képzelik el?

Köszönöm szépen!

Tisztelt Pályázó!

Ezt a kisarculati elemek esetében gondoltuk megjeleníteni, a szlogen/márka név (Vállalkozni érdemes) mellett. Például: névjegykártya hátoldalán, boríték egyik sarkában egymás alatt felsorolva, vagy akár egy alakzatot formálva. Logóban nem terveztük megjeleníteni, mert úgy gondoljuk, hogy zsúfolttá tenné a logót, de ha Önnek van egy ilyen ötlete, kíváncsian várjuk! :)

Üdvözlettel!

Tisztelt Megbízó!

Nagyon szépen köszönöm! A logóba én is túlzásnak érzem :)
Üdvözlettel!

Tisztelt Megbízó!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a vektoros formátum csak a logora érvényes-e ?
Hisz névjegykártyának,borítéknak,levélpapírnak szabványos mérete van.

Válaszukat előre is köszönöm, hisz kreatívabban tudom magam kifejezni ilyen téren a photoshop világában.

Tisztelt Pályázó!

Természetesen ez így működhet! :)

Köszönöm a válaszukat :) !

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Tisztelt Megbízó!

Érdeklődnék, hogy várható valamikor eredményhirdetés?
Üdv.

Kedves Kreatívok!

A győztest kihirdetésre került, mindenkinek nagyon köszönöm a kitartó munkát ebben a nem túl egyszerű témában.
A nyertes pályamunka készítőjével most felvesszük a kapcsolatot, a többieknek pedig sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Üdv.

Fórum (14)