Pályázatok

Tejfeldolgozó vállalkozás logó- és arculattervezési pályázata

Logó + Kiterjedt arculat design
-
TOBI
120.000 Ft
Hátravan:
3 hét 3 nap
Követő: 6
TS-TEJ Kft.

Megbízó

1

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

20 perc 12 másodperc

Utolsó aktivitás

Koncepciók (1)

Anonymous
1
Beküldve: 2018. 07. 11.
?
?
-

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Egy jelenleg is zajló beruházásnak köszönhetően mind a termékpalettát, mind a termelési volument jelentősen növelni tudjuk, ezáltal az értékesítési területet is szélesítjük, beleértve a megyeszékhely, Pécs üzleteit, pékségeit is. A jelenleg is gyártás alatt lévő termékeink mellett terveink szerint kemény- és félkemény sajtok, joghurt (natúr és rétegelt), kefír, ízesített tejitalok egyaránt megtalálhatóak lesznek a Baranya megyei pékségek, kisebb üzletek hűtőpolcain.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk helyi termelésű tejből készít és értékesít prémium minőségű tejtermékeket, jelenleg főként fogyasztói tejet, tejfölt és túrót. Ezen termékek a környező településeken kerülnek értékesítésre, közvetlenül saját szállítóinkon keresztül.

Feladat leírása

Feladat: 

A megtervezendő logó és arculat a tejipari vállalkozás logója és arculata. A terv tükrözze a vállalat szellemiségét, legyen vizuálisan egységes. Sarkalatos pont a TOBI márkanév, mely a helyi piacon már ismertnek számít, így elképzelésünk szerint egyelőre nem vezetnénk be új márkanevet. A későbbi, esetleges új termékcsoport bevezetéséhez szükségünk lehet egy új névre, az erre érkező javaslatokat súlyozottan értékeljük.

A pályamunkák a következő terveket tartalmazzák, termékmegjelenítésre:
- logó a TOBI márkanév megjelenítésére
- a mellékelt PET palackon történő megjelenítést, a TOBI márkanévvel
- a TOBI márkanevet hordozó, ajándéktárgyként adható bögre és textil bevásárlótáska látványterve.

Szükségünk van a vállalkozás márkanévtől szeparált megjelenésére is, az alábbi terveken a TS-TEJ Kft. hivatalos cég elnevezés a kívánatos, az arculathoz ez is hozzátartozik.
A vállalkozás nevével ellátott tervek:
- névjegykártya
- Word fej- és lábléc,
- e-mail sablon,
- boríték.

Az élelmiszeripari ágazat sajátossága, hogy a gyakran előforduló jogszabályi változásokból fakadóan a termékeken feltüntetendő információ változik, ezzel kapcsolatban rendkívül szigorú szabályozás köti a gyártók kezét, így a legjobbnak ítélt kreatívval mindenképpen hosszútávon szeretnénk együttműködni. A feladat volumenéből kiindulva nem elvárható, hogy a termékeken elhelyezendő minden információ maximális pontossággal megjelenjen a pályázat lezárásáig, jelenleg szeretnénk kiválasztani a számunkra legszimpatikusabb kreatívot. Ehhez van szükségünk a márka és a vállalkozás logóira és arculatára, mely a jelenleg építés alatt álló tejüzemünkben előállított termékek értékesítésében, és a vállalkozás megjelenésében segít minket. Termékpalettánk szélessége a pályázat lezárása után indokolja a további egyeztetéseket a sikeres termékbevezetések érdekében, ez azonban már egy következő megállapodás része.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az arculat a következő gondolatokra reflektáljon:
- Helyben előállított termék, magyar alapanyagokból
- Megjeleníthető motívum a „boldog tehén”, amire munkatársaink sem elsősorban haszonállatként, hanem üzleti partnerként tekintenek
- Tradícionális alapok, melyek nem zárják ki az innovációt

Feladat leírása

Célközönség: 

Nem titkolt szándékunk egy igényes fogyasztói kör kialakítása, a preferált vásárlók legalább egy szinten kezelik a minőséget a mennyiséggel.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Üzletpolitikánk szerint alapvetően a termék kifogástalan minőségével és páratlan élvezeti értékével próbáljuk a fogyasztók igényeit kielégíteni, ehhez elengedhetetlen egy olyan arculat, mely ezt a mentalitást sugározza. Az alapanyagként szolgáló tehéntejet a tejüzem közvetlen szomszédságából szerezzük be, így abszolút helyi termékről van szó.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A TOBI márkanév a környező településeken már ismertnek számít, a cég eddigi tevékenységeinek köszönhetően. Termékeink kedveltnek számítanak, melyet a kiemelkedő minőséggel továbbra is megszeretnénk tartani.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes munkát szeretnénk felhasználni az építés alatt álló tejfeldolgozó egységünkben készülő termékeinken, a vállalkozás honlapján, és a cég működésével kapcsolatos megjelenések alkalmával. A termékeink elsődlegesen Baranya megye területén található kisboltok, pékségek hűtőpolcain lesznek megtalálhatóak.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, könnyen értelmezhető és felismerhető, magas minőséget sugárzó logót és arculatot várunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Konkurens céghez hasonló színek, formák.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztes pályamunkát vektoros pdf, illetve jpg formátumban is kérjük elküldeni.
A logót nagy felbontású png fájlformátumban, valamint vektoros pdf fájlként kell beadni.

A kreanod.hu weboldalon meghirdetett pályázat egy beruházás része, a tejtermékek októbertől kerülnek gyártásra a tervek szerint, ennek előkészítésének része a TS-TEJ Kft. és a bevezetendő TOBI márkanév arculatának megtervezése. A jelenleg elérhető www.tstejkft.hu weboldalon további információkat találhat a cégről és a jelenlegi arculatról, ez tovább segítheti a tájékozódást. Fontos információ azonban, hogy ez a weboldal mindenképp megújításra kerül a közeljövőben.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó !

www.tstejkft.hu - sajnos ez a weboldal nem elérhető.

Fórum (1)