Pályázatok

STAFF póló/pulcsi

Ruházat tervezés
-
Goldrecord
30.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 29
szelthafner

Megbízó

3

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 hónap 4 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (29)

Beküldve: 2018. 05. 08.
1
2
9
Beküldve: 2018. 05. 11.
1
0
9
Beküldve: 2018. 05. 13.
2
0
8
Beküldve: 2018. 05. 14.
10
0
7
Beküldve: 2018. 05. 08.
4
0
7
Beküldve: 2018. 05. 14.
2
0
7
Beküldve: 2018. 05. 10.
2
0
7
Beküldve: 2018. 05. 09.
4
0
7
Beküldve: 2018. 05. 10.
2
0
7
Beküldve: 2018. 05. 08.
8
0
7
Beküldve: 2018. 05. 11.
5
0
7
Beküldve: 2018. 05. 11.
5
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Köszönhetően a magyar könnyűzene minőségi fejlődésének, magyar zenét hallgatni ismét menő. Egyre nagyobb az igény a fiatal, őszinte, hiteles, ugyanakkor magyar nyelven megnyilvánuló előadókra. Célgünk hitvallása, hogy lehetőséget, teret, támogatást nyújtson minden tehetségnek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Gold Record zenei management ügynökség 1997 óta van jelen a hazai zenei életben és több tucat kiemelkedő művészt támogatott segített hozzá sikereihez, a mai magyar könnyűzenei élet legmeghatározóbb ügynöksége. Cégünk a zenei menedzsment mellett rendezvényszervezéssel, PR feladatok ellátásával ill. zenei anyagok kiadásával is foglalkozik.

Feladat leírása

Feladat: 

Cégünk szeretné lecserélni, egységesíteni előadóművészeink háttércsapatainak munkaruházatát. Ezek a kollégáink, akiket legtöbbször csak crew vagy staff feliratú pólóban látunk szorgoskodni koncertek előkészülete ill. utómunkálatai során megérdemelik, hogy laza, közvetlen, kreatív, poénos öltözékben végezzék munkájukat. A póló/pulcsi kötelező elemei. Színe: kizárólag fekete. Galléros vagy környakú kivitel is elképzelhető. Pulcsi lehet kapucnis is, ha nem takarja ki a kreatívot a pulcsi hátán.
Grafikai elemek közül a következő tételeknek kell szerepelnie rajta: STAFF felirat, előadó neve (ez a pályázatnál üresen hagyható vagy tetszőleges előadó névvel helyettesíthető, pl. Margaret Island, Blahalouisiana, The Biebers, stb.). Logók: Gold Record, Crewbox, Rebelmusic. (logók csatolva). Fontos, a logókat úgy kell illeszteni a kreatívba, hogy azok esetleges logócsere esetén se rombolják le a teljes kreatív egységét. Előnyben részesítünk minden olyan tervet, ami nem igényel különleges gyártási technológiát ill. nem akadályozza viselőjét a munkavégzésben. Fontos, hogy fiatalos, kreatív, humoros legyen az összkép.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az egységes ruházat feladata, hogy azonosítsa kollégáinkat, hogy ők az adott művész technikai személyzetéhez tartoznak, ugyanakkor tegye ezt fiatalos, kreatív, humoros módon.

Feladat leírása

Célközönség: 

Munkaruházatról lévén szó, a kreatív a koncertre, bulikra járó közönség figyelmére számíthat. Másodlagos cél lehet, hogy a kreatív megfogja, felkeltse az érdeklődését a rendezvényre érkező, váró vagy távozó vendégeknek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

N/A

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

N/A

Feladat leírása

Médiaterv: 

Terveink szerint minden Gold Record által szervezett előadóművész körül tevékenykedő technikai személyzet ezt a kreatívot fogja viselni a koncerteken, fellépéseken egy évig szinte biztosan.

Feladat leírása

Stílus: 

fiatalos, kreatív, humoros

Feladat leírása

Kerülendő: 

A kreatívok nem lehetnek sértő, bántó tartalomúak. Politikai, vallási vagy csak az általános jó ízlést sértő elemektől mentesnek kell lenniük.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályázat egyszerű fekete pólóra elhelyezve mutassa be az ötletet. JPG formátum preferált

Fórum

A Megbízótól kérdezem, hogy a Crewbox logót inverzben szeretnétek használni vagy fehér háttéren? Köszönöm!

Szia! A logókat jellemzően fehérben, fekete hátterén (ami a póló alapszíne) szeretnénk használni. Köszi!

Kedves Megbízó!
A póló eleje és hátulja is tervezhető felület vagy csak a háta? (A hátát említitek a kapucni miatt).
Köszi!
Panka

Szia Panka! Alapvetően mi a háton lévő felületet dekorálnánk, de nem szeretnénk a kreativitást befolyásolni. A pulcsi kapucnija inkább csak azért került elő, mert a háton elhelyezett vertikális mintát esetleg kitakarhatja, ez pedig nem lenne szerencsés. Egyszóval, jól látszódjon a minta kapucnis pulcsi esetében is. Köszi!

Kedves Megbízó!
A rövid határidőre való tekintettel kérhetünk egy számbeli értékelést, hogy tudjuk, jó irányba haladunk-e?
Köszönöm!
Rita

"Előnyben részesítünk minden olyan tervet, ami nem igényel különleges gyártási technológiát"
A nyertes pólótervet elég drága mulatság lesz kivitelezni :D , ahhoz hogy varrástól varrásig fusson a minta, varrás előtt kell megnyomni az anyagot, legtöbbször a kiszabott szabásmintára nyomnak, de láttam már olyat is, hogy méterében nyomják meg, és utána szabják, s utána varrják össze, ami sokkal több idő és sokkal több pénz. Plusz ha színesbe kell a dolog (kb. 8 színt számoltam össze - ez pl szitával horror ár, más eljárással meg pocsék minőség), az még még drágítja a dolgot.

A második helyezett pl. teljesen rendben van, ici pici változtatás kell, hogy ne fusson ki a minta a pólóról a könnyű megvalósítás érdekében. Én szitában gondolkodom, szóval ott is 2 szín-2 szita az egész, és kiváló minőség.

Hát a szitázást véletlenül se nevezném kiváló minőségnek :D az egyik legolcsóbb technika a piacon, persze staff-os pólónak tökéletes, ha csak egy egyszeri rendezvényre szánják. Viszont magát a grafikát tényleg horror áron lehet csak kivitelezni (ha egyáltalán találnak itthon olyan kivitelezőt, aki ezt pulóverre is meg tudja valósítani).

hat ha a szitazast nem nevezned kivalo minosegnek akkor nem tudod mi az a szita:) es igazan jo festeket se lattal meg... es meghogy olcso?...

Pólónyomtató cégnél dolgozok, több jó minőségű festéket láttam már mint gondolod ;) de nem szeretnélek semmiről se meggyőzni, nyugodtan kérj árajánlatot ugyanarra az egyedi kivitelezésű pólóra egy szitás cégtől és egy digitális nyomtatással foglalkozó cégtől. Nem ugyanaz a kategória :)

igen, pontosan tudom mi az a digitalis nyomtatas...dolgoztam en is polonyomtato helyen.de en erre most mar annyira nem lennek buszke:D...polonyomtato helyen dolgozni olyan mint ha gyros-ozoban vagnad a zoldseget:) es igen ..nem ugyanaz az arkategoria..a digitalis nyomtatas annyival olcsobb is amennyire szarabb is...fakó szinek, mosas utani kopas stb...egy db szita ára 5-8.000huf, ami csak 1 szín. digitalis nyomtatasnal 1-2000ft megnyomni a polot barmennyi szinrol legyen szo. sokkal dragabb es jobb minosegu a szita, foleg ha direkt nyomasol beszelunk. es abba bele se menjunk h egy cmyk -s festek nyomo rendszer sehol nem veszi fel a versenyt a kulon kikevert direkt szinekkel...
sajnos foggalmad sincs arrol mi az a szita:) de ami kesik nem mulik

Sziasztok! Hol látható az adott pályázat nyertes munkája, miután lezárult a verseny? (bocs, új vagyok itt) Üdv.!

Szia! A lista elején, egy serleg jelöli.

Az ország legnagyobb pólós webshopjánál és nyomdájánál grafikusként olyan nevekkel együtt dolgozni mint a Disney vagy a Warner (akik tényleg nézik, hogy milyen minőséggel dolgozol) tényleg elég szar és ne haragudj, hogy szólni mertem :D de te úgy látom, hogy nagyon tisztában vagy a gyros készítés rejtelmeivel, úgyhogy nagyon büszke lehetsz magadra, gondolom az évek meg a tapasztalat :) ha viszont tényleg azt hiszed, hogy egy szitázott póló 8000 Ft, és őrült jó minőség, akkor valószínüleg nem ezen a bolygón élsz... mindenesetre nem szeretnék tovább részt venni a sz*r dobálásodban... további jó zöldség vagdosást, meg pályázgatást! szurkolok neked, hátha összejön valami! ;)

Hát kinek mi:), van aki büszke arra hogy egy póló webshopos, van aki meg erre annyira nem büszke. És igen, szerintem "tényleg szar" a pozíciód, és a grafikai tervezés csúnyán mondva legalja egy ilyen pozi, de nem általánosítok, ez az én véleményem. Továbbá az, hogy te mit gondolsz, az semennyire sem releváns ez esetben, mert semmi konkrétumod nincs a gyros-os múltammal kapcsolatosan:) Példát írtam semmi többet; és ha te egy példából tényt faragsz, az a te szegénységi bizonyítványod. Mindemellett senki de senki nem mondta, hogy egy szitázott póló 8000 :DDD. Értelmező olvasás kellet volna csak. Azt írtam hogy 1 db szita ára 5-8000 Ft. Fogalmad sincs mi a szita, de akkor olvass utána. 1 db szita húzása filmmel együtt 5-8000Ft, amibe még se a festék ára nincs benne, sem a póló ára. Ez nem szardobálás, csak nem értesz hozzá, és még vitatkozni se tudsz csak ilyen primitív módon, hogy "jó zöldség vagdosást" :D Ja és igen...többek közt gyrost is nagyon jól tudok csinálni és ezért büszke is vagyok magamra. :)

Fórum (15)