Pályázatok

STAFF póló/pulcsi

Ruházat tervezés
-
Goldrecord
30.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 29
szelthafner

Megbízó

3

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

15 óra 57 perc

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (29)

Beküldve: 2018. 05. 08.
4
2
9
Beküldve: 2018. 05. 11.
1
0
9
Beküldve: 2018. 05. 13.
2
0
8
Beküldve: 2018. 05. 14.
10
0
7
Beküldve: 2018. 05. 08.
4
0
7
Beküldve: 2018. 05. 14.
2
0
7
Beküldve: 2018. 05. 10.
2
0
7
Beküldve: 2018. 05. 09.
4
0
7
Beküldve: 2018. 05. 10.
2
0
7
Beküldve: 2018. 05. 08.
8
0
7
Beküldve: 2018. 05. 11.
5
0
7
Beküldve: 2018. 05. 11.
5
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Köszönhetően a magyar könnyűzene minőségi fejlődésének, magyar zenét hallgatni ismét menő. Egyre nagyobb az igény a fiatal, őszinte, hiteles, ugyanakkor magyar nyelven megnyilvánuló előadókra. Célgünk hitvallása, hogy lehetőséget, teret, támogatást nyújtson minden tehetségnek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Gold Record zenei management ügynökség 1997 óta van jelen a hazai zenei életben és több tucat kiemelkedő művészt támogatott segített hozzá sikereihez, a mai magyar könnyűzenei élet legmeghatározóbb ügynöksége. Cégünk a zenei menedzsment mellett rendezvényszervezéssel, PR feladatok ellátásával ill. zenei anyagok kiadásával is foglalkozik.

Feladat leírása

Feladat: 

Cégünk szeretné lecserélni, egységesíteni előadóművészeink háttércsapatainak munkaruházatát. Ezek a kollégáink, akiket legtöbbször csak crew vagy staff feliratú pólóban látunk szorgoskodni koncertek előkészülete ill. utómunkálatai során megérdemelik, hogy laza, közvetlen, kreatív, poénos öltözékben végezzék munkájukat. A póló/pulcsi kötelező elemei. Színe: kizárólag fekete. Galléros vagy környakú kivitel is elképzelhető. Pulcsi lehet kapucnis is, ha nem takarja ki a kreatívot a pulcsi hátán.
Grafikai elemek közül a következő tételeknek kell szerepelnie rajta: STAFF felirat, előadó neve (ez a pályázatnál üresen hagyható vagy tetszőleges előadó névvel helyettesíthető, pl. Margaret Island, Blahalouisiana, The Biebers, stb.). Logók: Gold Record, Crewbox, Rebelmusic. (logók csatolva). Fontos, a logókat úgy kell illeszteni a kreatívba, hogy azok esetleges logócsere esetén se rombolják le a teljes kreatív egységét. Előnyben részesítünk minden olyan tervet, ami nem igényel különleges gyártási technológiát ill. nem akadályozza viselőjét a munkavégzésben. Fontos, hogy fiatalos, kreatív, humoros legyen az összkép.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az egységes ruházat feladata, hogy azonosítsa kollégáinkat, hogy ők az adott művész technikai személyzetéhez tartoznak, ugyanakkor tegye ezt fiatalos, kreatív, humoros módon.

Feladat leírása

Célközönség: 

Munkaruházatról lévén szó, a kreatív a koncertre, bulikra járó közönség figyelmére számíthat. Másodlagos cél lehet, hogy a kreatív megfogja, felkeltse az érdeklődését a rendezvényre érkező, váró vagy távozó vendégeknek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

N/A

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

N/A

Feladat leírása

Médiaterv: 

Terveink szerint minden Gold Record által szervezett előadóművész körül tevékenykedő technikai személyzet ezt a kreatívot fogja viselni a koncerteken, fellépéseken egy évig szinte biztosan.

Feladat leírása

Stílus: 

fiatalos, kreatív, humoros

Feladat leírása

Kerülendő: 

A kreatívok nem lehetnek sértő, bántó tartalomúak. Politikai, vallási vagy csak az általános jó ízlést sértő elemektől mentesnek kell lenniük.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályázat egyszerű fekete pólóra elhelyezve mutassa be az ötletet. JPG formátum preferált

Fórum

A Megbízótól kérdezem, hogy a Crewbox logót inverzben szeretnétek használni vagy fehér háttéren? Köszönöm!

Szia! A logókat jellemzően fehérben, fekete hátterén (ami a póló alapszíne) szeretnénk használni. Köszi!

Kedves Megbízó!
A póló eleje és hátulja is tervezhető felület vagy csak a háta? (A hátát említitek a kapucni miatt).
Köszi!
Panka

Szia Panka! Alapvetően mi a háton lévő felületet dekorálnánk, de nem szeretnénk a kreativitást befolyásolni. A pulcsi kapucnija inkább csak azért került elő, mert a háton elhelyezett vertikális mintát esetleg kitakarhatja, ez pedig nem lenne szerencsés. Egyszóval, jól látszódjon a minta kapucnis pulcsi esetében is. Köszi!

Kedves Megbízó!
A rövid határidőre való tekintettel kérhetünk egy számbeli értékelést, hogy tudjuk, jó irányba haladunk-e?
Köszönöm!
Rita

"Előnyben részesítünk minden olyan tervet, ami nem igényel különleges gyártási technológiát"
A nyertes pólótervet elég drága mulatság lesz kivitelezni :D , ahhoz hogy varrástól varrásig fusson a minta, varrás előtt kell megnyomni az anyagot, legtöbbször a kiszabott szabásmintára nyomnak, de láttam már olyat is, hogy méterében nyomják meg, és utána szabják, s utána varrják össze, ami sokkal több idő és sokkal több pénz. Plusz ha színesbe kell a dolog (kb. 8 színt számoltam össze - ez pl szitával horror ár, más eljárással meg pocsék minőség), az még még drágítja a dolgot.

A második helyezett pl. teljesen rendben van, ici pici változtatás kell, hogy ne fusson ki a minta a pólóról a könnyű megvalósítás érdekében. Én szitában gondolkodom, szóval ott is 2 szín-2 szita az egész, és kiváló minőség.

Hát a szitázást véletlenül se nevezném kiváló minőségnek :D az egyik legolcsóbb technika a piacon, persze staff-os pólónak tökéletes, ha csak egy egyszeri rendezvényre szánják. Viszont magát a grafikát tényleg horror áron lehet csak kivitelezni (ha egyáltalán találnak itthon olyan kivitelezőt, aki ezt pulóverre is meg tudja valósítani).

hat ha a szitazast nem nevezned kivalo minosegnek akkor nem tudod mi az a szita:) es igazan jo festeket se lattal meg... es meghogy olcso?...

Fórum (9)