Pályázatok

Soroksári úti áruház névadás

Névadás
-
Ez lenne a feladat.
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 182
Jnyujto

Megbízó

9

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (214)

Beküldve: 2017. 11. 07.
8
10
Beküldve: 2017. 11. 07.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 08.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 14.
0
9
1.
Beküldve: 2017. 11. 07.
0
9
2.
Beküldve: 2017. 11. 07.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 07.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 08.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 12.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 10.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 07.
0
9
Beküldve: 2017. 11. 09.
0
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Induló áruház.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

5500 nm-es áruház a Soroksári és az Illatos út sarkán.

Feladat leírása

Feladat: 

Sziasztok!

Szeretnénk nevet adni most nyíló áruházunknak. Az áruház 5500 nm, és a Soroksári út Illatos út kereszteződésében található. Az áruházban olyan üzletek lesznek, mint: Aldi, KFC, DM, Pepco, KIK, Sportfactory, stb. A célunk egy olyan egyszerű, és könnyen megjegyezhető név, ami 1-2 hallásra a világmindenség végéig berögzül. A célközönség a soroksári úton elhaladó 30+ -os dolgozó tömeg, akik a belvárosi munka után délre tartva megejtik a napi/ heti bevásárlást.

A névadáshoz elképzelhető segítségek:

- Elhelyezkedés - Soroksári út (pl: West end city center)
- Városrész - Ferencváros (pl: Budaörsi bevásárlóközpont - ez rossz példa)
- Épület jellege (pl: Aréna)

Az első névadás a Sorok Sarok lett volna, de a tulajdonosnak nem tetszett, mivel a sza'ok-ra asszociál, tehát kérlek benneteket, kerüljétek az ehhez hasonló félreérthető szójátékokat. Elképzelhető, hogy a legjobb valami rövid 4-5 betűs név lenne, amit az emberek könnyen használnak beszélgetés/chatelés során pl: "6 ra otthon vagyok, hazafele beugrok a HOPI-ba kérsz valamit?". Viszont ebből kiindulva nem szeretnénk a magyar ABC összes 4-5 betűs variációja közül válogatni, tehát jól megfontolt pályázatokat szeretnénk kérni.

De ne ragadjatok le a 4-5 betűnél, minden megoldás jó lehet, igyál egy kávét/teát és borítsd ki a scrabble-t a szőnyegre.

(Logót a ne küldjetek teljesen felesleges)

-------
Az ötleteteket egy koncepcióba gyűjtsétek, ne nyissatok új munkát minden névötlet miatt. ---- KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A célunk egy olyan egyszerű, és könnyen megjegyezhető név, ami 1-2 hallásra a világmindenség végéig berögzül.

Feladat leírása

Célközönség: 

Soroksári úton elhaladó 30+ os dolgozó tömeg, akik a belvárosi munka után délre tartva megejtik a napi/ heti bevásárlást.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egyszerűen megközelíthető, jó fekvésű bevásárló központ.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márkának nem szeretnénk semmilyen életérzést jellegzetességet adni, az az üzletek dolga. Egy térhez vagy parkhoz hasonló elnevezés szükséges, amely jól használható és egy konkrét helyet határoz meg.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A név - logó formájában - az áruház homlokzatán világít majd.

Feladat leírása

Stílus: 

Komoly, praktikus, kidolgozott, jól átgondolt.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Félreérthető, obszcén, negatív átformálásra lehetőséget adó szavak. Nehezen kiejtető, irracionális betűkombináció, hogy kerüljük az ilyen párbeszédeket: elmegyünk az izé.. tudod a soroksári úton arra helyre, valami KOKI vagy LOKI??

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Elég, ha leírod az általad kitalált nevet. A szövegrészbe esetleg írhatsz egy rövid leírást. Vigyázz, hogy ne írd le a nevet címnek, mert az mások is látják.

Amint kapok, töltök fel látványtervet az áruházról. Ha kérdésetek van, írjatok! Ha vacillálnál, hogy beküld-e a nevet vagy ne, akkor inkább küldd be!

Fórum

Kedves Hirdető!

Szeretnék érdeklődni, hogy ha több ötletem van, akkor beküldhetem-e mindet? Illetve, ha igen, akkor mindegyiket külön-külön töltsem fel?

Előre is köszönöm,

Egy pályázó

Kedves Kreatív,

Ha több ötleted van egészen nyugodtan küld el 1 pályázatban.

Üdv
A Megbízó

Kedves Kreatívok!

Felkerült néhány látványterv az áruházról.

Érdeklődni szeretnék, mikorra várható elbírálás?
Köszönettel,
Caminovi

Kedves Kreatívok,

Sajnálattal közöljük, hogy egy pályázati munka sem nyerte el a vezetőség tetszését. Szeretném megjegyezni, hogy ez nem a ti munkátokat jellemzi, nagyon sok kiváló pályázat érkezett. A türelmeteket szeretném kérni amíg megoldást találunk erre a patthelyzetre.

Üdv,
A Megbízó

Hmm. A 214 pályázat, az - gondolom - legalább 250-300 névjavaslat. Ez már akkora brainstorming, hogy látszik az időjárás jelentésben... Ha ennyiből sem sikerült választani, akár úgy, hogy a shortlistesekkel tovább fejlesztetni egy-egy ötletet, akkor rettentő nehéz lesz nevet találni.
Mindenesetre én köszönöm a jelzést és kívánok sok sikert, kíváncsian várom, hogy végül mi lesz a hely neve.

Üdv,
egy Kreatív

Teljesen igazad van. Ha mondjuk nem is tetszik meg egyik névjavaslat sem a megbízónak, de lát fantáziát pár stratégiában gondolkodni tudó emberben, akkor írjon ki egy második kört, hívjon meg oda 10 embert és válasszon az alapján. Mindent meg lehet oldani, ha meg akarjuk oldani.

Én pedig úgy gondolom, hogy nem akaràsnak nyögés a vége. A leírásban azt írták hogy a Sorok Sarok csak azért nem tetszett a beruàzónak mert a sza...kra asszociàlt. Ez nem volt egy bonyesz név. Szóval igenis megvan màr a név hàla a kreatívoknak hiszen ez egyszerű volt mint a faék. Most meg csapkodnak a fejükhöz hogy ezt ők is kitalàlhattàk volna. Ezért nem akarnak senkinek sem fizetni. Ennyi. Csak ilyenkor ki és mi véd bennünket? Minden esetre vagy megvàrjuk mìg felépül és meglátjuk mi lett végül a név vagy nem tudom. ..màsodik körös kiíràs? ??Minek? Ki fog ezután ebbe energiát fektetni? Megbízhatatlanok. ..

A legnagyobb gondnak én azt látom, hogy a Keanodnál ezt meg lehet csinálni! Annak ellenére, hogy garantált díjazásról a megbízás, felkérés. Azon túl, hogy ide ismét besétálhatott egy NAGYCÉG morzsa áron. Nem értem a Kreanod üzletpolitikáját. Amellett, hogy szépen tönkre tesz egy szakmát ezekkel az árakkal, a saját épeszű érdeke is azt kívánná, hogy PÉNZÉRT írja ki a pályázatokat, az ő jutaláka is több lenne. Ez is éppolyan egyszerű mint a faék.

Kedves B.A.!

Az üzletszabályzatunk is olyan egyszerű mint a faék, és ezt te magad is felfoghatnád. Honnan veszed, hogy nem PÉNZÉRT lett kiírva a pályázat? Vagy a jutalékunk már nem pénz? Vagy hogy is érted ezt? ÓÓÓÓ, már sejtem... Sokkal magasabb minimális díjazásról próbálsz beszélni. Persze, biztos rengeteg jutalékunk lenne, ha szökőévente egy pályázat indulna... Honnan veszed, hogy eldőlt már most bármi olyasmi, hogy nem fizetnek? Legyen már egy kis szövegértelmezési készséged, és ne irkálj hülyeségeket. Egyébként ha tönkretesszük a szakmát, te miért asszisztálsz hozzá a részvételeddel? Soha, senki nem kényszerített a részvételre. Nem lehet, hogy amiatt alakult ki benned ez a velős vélemény, mert a 30 próbálkozásból egyszer sem a te munkád tetszett leginkább a megbízónak? Gondolom azok a kreatívok is tönkreteszik a szakmádat, akik ennél is olcsóbban dolgoznak, mint amilyen árak nálunk láthatók. Nem hiszem, hogy nagy ügynökségeken kívül bárki visszautasítana mondjuk egy ajánlatot, hogy 60.000 Forintért próbáljon meg egy nevet kitalálni. (Arról nem is beszélve, hogy ne misztifikáljunk már túl egy névadást...)

Különben is mi ez a hangulatkeltés? Lassan 5 évesek leszünk, és soha nem fordult elő, hogy egy megbízó ne fizetett volna egy garantált díjazáson. Nem állítom, hogy ez mindig automatikus volt, de aki azt állítja, hogy ennek érdekében nem tettünk meg minden tőlünk telhetőt, az egyszerűen hazudik.

Csak azért válaszoltam, automatikus törlés helyett, hogy ne legyen félreértés, miért moderálunk. Minden további kommentet, ami a moderálási elvünkbe ütközik, azonnal törölni fogunk.

Én nemrég regisztráltam magam ide és ez a 2. pályázatom, amit beküldtem...Viszont, az elsőt végig nyomon követtem és azt láttam, hogy a megbízó a határidő lejárata után, benézett, többször is és értékelte a koncepciókat. Tehát azt azért tudhatta az ember, hogy 1-10-ig mennyire pontozták és értékelték. Én úgy gondolom, hogy ok, egyik név sem lett 100%-os és, egyik név sem nyerte el a tetszésüket...ok. Akkor viszont legyen az, hogy pontozzanak ugyanúgy minden koncepciót és akkor is ki kell választani azt, ami szerintük a legötletesebb, de mégsem az igazi...Tehát 10 pontos nem lesz csak 9 max és a 9 pontos kapja a jutalmazást. Gondolom azért olyan nem fordulhat elő, hogy ezt most "értéktelennek" veszik, nem fizetnek és ugyanezt a pénzt teszik fel újra 2. körben (bár úgy gondolom, hogy mindenki ráfeküdt erre, tehát ha most nem volt olyan, ami nyerő lett volna, akkor a 2. körnek nem tudom mennyi értelme lenne) Vagy ha már 2. kör, akkor legyen a következő kétszeres díjazással és az kapja az első és második körös pályázati összeget is (tehát jelen esetben 120.000.- Ft). Vagy nem tudom, de ez így tényleg érdekes...Kíváncsian várom a fejleményeket :-)

A megbízóval folytatott levelezésben nem volt szó arról, hogy ne fizetnék ki valakinek az összeget, csak a kiválasztása miatt alakult ki a patthelyzet. (Pontozás is mindenképpen lesz.)

Kedves Kreatívok,

Ismételten elnézéseteket és a türelmeteket szeretném kérni. Dolgozunk a nyertes kiválasztásán.

Magam is indulok grafikai pályázatokon különböző oldalakon (a kreanodon is), tehát közületek való vagyok, csak most a másik oldalon. A pontozási rendszert mindig is elítéltem, sosem láttam értelmét. Ha nektek és a Kreanodnak ez fontos, akkor adhatok mindenkinek egy magas pontszámot, de arra ne kerjetek, hogy még egyszer közösen átdolgozzunk 214 pályázatot. Az én véleményem a munkátokról nem hiszem, hogy bármilyen relevanciával bír.

Üdvözlettel:
A Megbízó

Kedves Gergely!
" Egyébként ha tönkretesszük a szakmát, te miért asszisztálsz hozzá a részvételeddel? Soha, senki nem kényszerített a részvételre. Nem lehet, hogy amiatt alakult ki benned ez a velős vélemény, mert a 30 próbálkozásból egyszer sem a te munkád tetszett leginkább a megbízónak? Gondolom azok a kreatívok is tönkreteszik a szakmádat, akik ennél is olcsóbban dolgoznak, mint amilyen árak nálunk láthatók." - Ezekre reagálnék. Olvasd el mielőtt kitörlöd! Nem biztos, hogy ezt a stílust megengedheted Magadnak. Ti sem lennétek, ha nem lennének Kreatív próbálkozók. Teljesen mindegy, hogy mennyi pályázaton indul és nyer. Természetes hogy indulatot vált ki egy valakinek nem tetsző döntés. Hirtelen felindulásból elkövetett megfogalmazásra viszont Neked nem illene becsmérlően reagálnod. Abban is van igazság, hogy ebben a szakmában is vannak kóklerek akik még a Ti áraitok alatt is képesek kreatív munkának nevezett valamit eladni. Ha jól emlékszem nem olyan régen volt egy Megbízó aki a garantált díjazás után is visszavont. Erre Te úgy fogalmaztál, hogy van egy "kiskapu". Ha tévedek megkövetlek!
Illetve Kedves B.A.!
Ne azonnal írj, hanem gondold át és higgadtan megfogalmazva reagálj az ilyen szituációkra, hogy ne legyen konfliktus, nézeteltérés senki között.
Köszönöm!

Szia!

Néhány dolgot szeretnék csak tisztázni. Nálunk sohasem olyan hangnem volt, ami úgymond megszokott. Sokkal nyíltabban fogalmaztunk akármiről, beleálltunk bármilyen vitába észérvek mentén, és ugyanígy nem hagytuk soha ha igaztalan vádak érnek minket. Természetesen legtöbbször én adok ennek hangot. Pont, hogy én tehetem meg mindezt, mert én viszem vásárra a bőröm, névtelenül nicknevek mögé bújva könnyű fröcsögni, ferdíteni tényeket, valótlanságokat sugallni. Ezt nagyon nem szeretem, mert a hallgatóság nem feltétlenül tudja leszűrni, mi az igaz, és mi nem. Éppen ezért az egész oldal úgy van felépítve, mi is úgy kommunikálunk, hogy minden nyílt legyen. Sokáig moderálás sem volt, csak néhány ember minősíthetetlen színvonalat képviselt, ezért be kellett vezetni. Tudod az internet névtelensége mindenkiből Rambot csinál a monitor mögött. De az ilyen megnyilvánulásokkal szemben igenis nem bánom, ha úgy lépek fel, ami a másik félnek nem tetszik. Nincs is rá szükségünk. Emellett lehet, hogy a stílus meglephetett, de csak rá akartam világítani néhány ellentmondásra, pont benne van mindabban, amit kiemeltél.

Általában azok szoktak jönni ezzel a „nektek a kreatívok érdekeit is képviselni kell” szöveggel, akik le vannak szólva. :) Ők szokták az ellenük való fellépést az egész közösség elleniként értékelni, pedig nagyon nem az. Nincs még egy olyan crowdsourcing oldal a világon tudomásom szerint, amelyiknek a szabályrendszere, kialakítása annyira kreatívok számára is előnyös lenne, mint a KreaNod. Nem azért, mert én vagyok Teréz anya, hanem mert szerintem így éri meg. Amíg a megrendelőktől azt kapjuk néha, hogy illene az ő érdekeiket is képviselni, míg a néhány kreatívtól ordítva ugyanezt, addig úgy érzem, jól csinálunk valamit.

Az említett visszavont pályázattal viszont igazad van, én már el is felejtettem. Kiskapu nem igazán van, kivéve, ha malaysiai cégként indítasz pályázatot, és ugyebár ezáltal bottal üthetjük a nyomodat. De már ez sem kiskapu, mert azóta nem engedünk egzotikus cégeknek pályázatot indítani. :) Szóval ebben én állítottam rosszul, egy ilyen előfordult. Egyébként sem jogi úton lenne értelme ügyeskedni próbáló cégekből kihúzni a pénzt... Mindenesetre ennek a pályázatnak a kiírójában nem merült fel ilyesmi.

A pontozással kapcsolatban válaszolnék Jánosnak is. Kreatívok részéről soha nem érkezett megkérdőjelezhető vélemény a pontozás létével kapcsolatban (az már más kérdés, hogy egy-két megbízó hogy használja sajnos), ugyanis sok esetben ez az egyetlen megbízói visszajelzés az emberek munkájára. Azt hiszem, hogy ez a minimum. És valóban kellemetlen lehet ennyi munkát újra pontozni, de semmi akadálya nem lett volna, hogy az első megnyitáskor már egyből pontot is kapjon az illető. Semmiképpen nem támogatjuk az ilyen „adunk mindenkinek jó pontot” megoldást, mert az csak értelmetlenné teszi az egész rendszert.

Lényeg a lényeg, mindenki megnyugodhat, le lezárás itt is.

Kedves Szöllősi Gergely,
a válaszod személyeskedő részére nem kívánok reflektálni. De a szakmaihoz igen. Azok a cégek akik idejönnek pályáztatni, grafikai, igazi grafikus által készített értékre van szükségük. És ennek az értéknek a devalválódását látom. Nem tudom, hogy ki határozza meg az árakat, a ti jutalékotok pedig nem érdekel. Az érdekel viszont, hogy itt arculatot lehet pályáztatni 50 000 forintért. De volt 30 000 is. Az érdekel, hogy ha érték-közvetítőként - mint egy jó kereskedő - legalább a saját libáját dicsérje. Remélem érthető voltam.

Jobban tennéd, ha utánanéznél azoknak az áraknak. Segítek, Kategóriák menüpont. (Jajj hogy te nem reagálsz arra a részre... :-) Ezzel gondolod te lettél, aki "enged"? Amilyen az adjon Isten, olyan volt a fogadj Isten, csak gondolom ez meglepett. Én legalább nem valótlanságokat állítottam, vagy vádaskodtam...)

te miért szemtelenkedsz a saját oldaladon?

Kedves B.A.!
Véletlenül Te nem "Newsky Design" vagy?
Itt tényleg nem kötelező pályázni. Ezt veheted úgy, ha nyersz talált pénz. Nekünk nem kell felkutatni a Megbízót! Ezt értsd úgy, ha nem alkalmazott grafikus vagy egy cégnél (állandó munkád van) akkor mint szabadúszó elég nehéz új megbízásokat találni. Elég sok a hozzáértő és a nem hozzáértő ebben a szakmában a megbízások számához képest. Arra miért nem reflektálsz hogy a Torrente Ruin Pub (kisarculat) miért 122.000.- HUF!
Üdv.

Mielőtt nálam is felmerülne, hogy.mi a bajom, egyszer voltam shortlistes egy nevadásnál, semmit nem nyertem még, sőt, egy kalap kaki vagyok a többiek programjaihoz képest. De ez már durva. Pl 60000 Ft sajnos bármikor bárkinek jól jöhet. Szóval, akinek ez nem pénz, az minek pályázik? Aki ezt akár kevesli. De más minek írja ki?

Üdvözletem!
Kérdésem az lenne, mikorra várható eredményhirdetés? Amennyire tudom, több hete lejárt a pályázat.
És több olyan pályázat is van, ami több mint tíz napja vagy akár több hete lejárt. Nem lehetne ezt valamilyen szabályozással kiküszöbölni, hogy ki tudja, mennyit várjon a Kreatív az eredményhirdetésre? Ez szabályos így? Csak azért kérdezem, mert pl. be lehetne iktatni egy olyan pontot, ami kötelezné a megrendelőt, hogy max. a pályázat lejárta után 5 nappal eredményt kell hirdessen. Ez szerintem nem túl korrekt, ami sok pályázatnál tapasztalható!
Köszönöm a választ előre is.

Akkor már kb 70.000-nél járunk?

Ez azért már szánalmas!Nem szoktam ide kommenteket írni, de ezt már nem tudom szó nélkül hagyni.
Az, hogy 214 pályázatból egy megfelelőt sem találtak, már önmagában érdekes.De az, hogy kéthetente egyszer lépnek csak fel, s még az értékelésekre sem hajlandóak, az nevetséges.A szabályzatokkal mit sem törődve, akkor lépnek fel, amikor nekik kényelmes. A határidő hidegen hagyja őket. Legalább arra vehetnék a fáradtságot, hogy lentről felfelé elkezdenék kiértékelni a koncepciókat, de ez sem történt még meg. Nagyon szépen visszaélnek azzal, hogy bár van szabályzat, de semmi számonkérési joga nincs a Kreanodnak, csupán a becsületben bízhatnak. Nem azzal van a gond, hogy még nincs nyertes, hanem azzal, hogy teljesen az látszódik, hogy egyáltalán nem érdekli a megbízót az egész dolog!

Igen, az azért szerintem is durva, hogy ha jól számolom lassan már több mint 1 hónapja semmi döntés...és azt nem értem, csak elkezdek hangosan gondolkodni, hogy ha a megbízónak nem tetszett egyik pályázat sem és azt írták, hogy lesz nyertes vagy döntés az ügyben, akkor fizetnie kell valakinek, valamilyen formában. Ugyanakkor ha nem akar, mert nem tetszett a pályázat, ez is elvetve, mert azt írták, hogy olyan nem lesz, hogy ne lenne nyertes, vagy döntés. A "mennyi időm van győztest választani" linkben az áll, hogy minden megkezdett hét a 2 hét lejárta után (ennyi ideje van dönteni) 5000.- Ft. Most vagy nem érdekli a megbízót a heti 5 ezer forint és pont le...a, hogy mennyi lesz a vége, ámbár, én a semmiért, inkább kifizetnék 60 ezret, mint a végén 100-at mondjuk, de ez én vagyok. Előre pedig nem igen tudta jelezni, hogy a döntési folyamat hosszabb lesz, mert ez is benne van a linkben, így nem tudta ezt hamarabb jelezni a pályázat lejárata előtt 1 héttel, tehát erre sem apellálhat (ámbár hangosan megjegyezném, hogy ha vette volna a fáradtságot és néha bekukkantott volna ide, akkor már a lejárat előtt 1 héttel, nagyjából szerintem elég sok pályázat befutott, így jelezni tudta volna, hogy ez idáig semmi, nem tudja mit hoz az az 1 hátralevő hét, de meglehet csúszni fog a döntés hozatal)...az nekem is furcsa, hogy ennyire semmi aktivitás az oldalon és semmi döntés. Szóval szerintem annyit igazán kérhetünk, hogy legalább heti szinten, vagy időközönként tájékoztatva legyünk a dolgok állásáról. Ha pedig nincsen miről tájékoztatni, mert semmilyen érdembeli előrelépés nem történt az ominózus pályázat döntése kapcsán, akkor is kell egy határidőt szabni, mert így akár jövő év végére is elhúzódhat a dolog, ahogyan elnézem. Ha nem volt precedens értékű, ehhez hasonló történés, akkor pedig nyilván itt most ezek új tények és fejlemények mindenki számára, amire a jövőben igen is, valamilyen úton vagy módon gátat és határt kell szabni. Szerintem...de én itt még újonc vagyok és nem látok bele. Csak józan parasztival gondolkodom...

Várjuk az elégedetlenkedő egyének konstruktív ötletét, hogy jelenleg a két ünnep között mit tudunk tenni ebben az ügyben azon kívül, hogy az összes általunk ismert elérhetőségeken megpróbáltuk keresni a megbízót, akiknek egyelőre semmilyen materializálódott termékük nincs, csak egy terv. Kíváncsiak vagyunk.

Egyébként moderálás van, itt lent a hozzászólás input box felett láthatjátok a moderálási elvekre mutató linket. Ajánljuk figyelmetekbe, és előrevetítjük, továbbra is lesz ezek szellemében törlések.

"elégetlenkedő egyének"? érdekes hozzáállás...

de ha már konstruktív ötletet vársz, parancsolj:
amennyiben január első hetében nem sikerül a "megbízót" a győztes kiválasztására, a pályázó kifizetésére rávenni, úgy ez esetben a kreanod zárja le a pályázatot, hirdessen győztest, aztán fizesse ki az általa választott győztest. szerintem ez lenne a legtisztességesebb eljárás.

Érdekes, hogy nem akartad vállalni a véleményed, és emiatt új profilt hoztál létre. Olyanokra utaltam egyébként így, akiknek a hozzászólását azok stílusa miatt törölni kellett. Miért fizetnénk mi más helyett, mikor rajtunk nem múlt, hogy így alakult a pályázat? Ebből gyakorlatot teremtve elég szép rés alakulna ki. Bárki indíthatna pályázatot tetszőleges összeget meghirdetve, majd ránk hárítaná a fizetést, anyagilag tönkretéve az oldalt.

nem tudom, miért gondolod azt, hogy egy ilyen eset után "bárki" ezzel próbálkozna...
ha viszont ennyire nem bízol a pályáztatókban, akkor tessék előre elkérni a garantált díjat, ha már egyszer garantálva van... cserébe kapna mondjuk egy ingyen szakmai ajánlást a pályáztató.

Igen, alapból az oldal indulásánál anno ez lett volna a cél, hogy előre befizetik nekünk (akkor is, ha nem garantált), de sajnos egy 2010-es törvénymódosítás, ami az adófizetés elkerülését akadályozza (hatékonyan) keresztbe tesz ennek, ezért nem lehet így megoldani. Nagyon nyakatekert módon meg lehetne talán oldani, rémlik, hogy a könyvelő anno felvázolt egy megoldást, de az pedig jelentős többletköltséget jelentene minden megbízónak, és néhány győztes kreatív is rosszul járna.

Nem a normál pályáztatók jelentenék a veszélyt, hanem a rossz akarók. Amikor készült az ÁSZF, akkor átrágtunk minden eshetőséget, és pont felmerült ez is, hogy garantált díjazás esetén, mi van, ha mégsem akarnak fizetni, és nekem i támadt ez a naiv ötletem, hogy ilyen úgysem fordulna elő sokszor, fizessünk mi. Amellett, hogy ez már egy-egy esetben is jelentős károkat okozhatna, meg lehetne azt csinálni - és ezt az ügyvéd vázolta fel - hogy egy konkurensünk ha piacra akar lépni, minket el tudna ezzel pénzügyileg lehetetleníteni szándékosan...

Sztem a megbízó egyébként fog jelentkezni az ünnepek után, ilyenkor senki nem foglalkozik sajnos ilyenekkel, de leginkább akkor fogunk tudni igazán hatékonyan lépni, ha a projekt megvalósul.

Tisztelt Kreatívok,

Hosszas tanakodás után végre megszületett a döntés: "illa" lesz az áruház neve. Ezt a nevet többen írtátok úgy gondoljuk az első beküldő győztesként való kiválasztása a legkorrektebb. A név eldöntésénéll volt olyan fázis amikor azt gondoltuk, hogy egy teljesen másik név lesz a befutó de szerencsére a végső választás egy pályázati munkára esett. Még egyszer elnézésetek kérjük hogy eddig húztuk az egészet remélem senkinek nem okoztunk komolyabb kellemetlenséget.

A nyertes pályázónak kifizetjük az emelkedett összeget.

Köszönjük a munkátokat és mindekinek Bolldog Új Évet Kívánok.

Fórum (31)