Pályázatok

Összefoglaló név/brand megalkotása webfejlesztő csapat számára

Névadás
-
pont ezt keressük
56.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 124
kópé

Megbízó

42

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 hónap 1 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (125)

Beküldve: 2019. 01. 20.
2
10
Beküldve: 2019. 01. 21.
1
10
Beküldve: 2019. 01. 17.
1
10
Beküldve: 2019. 01. 19.
0
10
Beküldve: 2019. 01. 21.
0
10
Beküldve: 2019. 01. 21.
1
10
Beküldve: 2019. 01. 16.
4
9
AM
Beküldve: 2019. 01. 21.
1
9
Beküldve: 2019. 01. 16.
2
9
Beküldve: 2019. 01. 19.
0
9
Beküldve: 2019. 02. 09.
0
9
Beküldve: 2019. 02. 12.
0
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Egy jelenleg 2 fős csapat vagyunk akik saját maguk számára fejlesztenek weboldalakat és állítják azt dinamikus növekedési pályára a minél nagyobb látogatószám elérése érdekében. Ezzel összefüggően végzünk még egyéb IT és keresésoptimalizálási tevékenységet. Jelenleg magyar nyelvű oldalaink vannak és a partereink is magyarok, de ez a jövőben változhat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A megbízó egy jelenleg 2 fős mikrovállalkozás mely saját tulajdonú, egyedi weboldalakat és tartalmakat fejleszt, azzal a céllal, hogy aztán minél több látogatót vonzzon az oldalra és dinamikus növekedési pályára állítsa azt. Egy alkotóműhely vagyunk, egy webstúdió, egy csapat akik nagyon hisznek magukban :)

Feladat leírása

Feladat: 

BRIEF ÁTÍRÁS 2019.01.19.

Változás!!!

Kedves Pályázók!

Egy szerencsés véletlenek köszönhetően épp most szaladtunk bele egy ábrázolásba amit nagyon könnyen el tudunk képzelni logóként, szimbólumként. Ezért annyit változtatnánk a kiíráson, hogy konkrétan ehhez a képhez, logóhoz is szeretnénk kérni a korábbi célokkal összhangban ötleteket.
Így kicsit felcserélődne a szokásos sorrend és nem egy névhez csinálnánk majd logót, hanem a logóhoz keresünk most nevét. Elnézéseteket kérjük, hogy menet közben jött egy ilyen változtatás.
---------------

A feladat egy összefoglaló márka/brand/alkotóműhely/stúdió név kitalálása lenne, egy név amivel a két alapító (és később majd a bővülő csapat), jó szívvel, büszkén tud azonosulni és természetesen 3. fél felé jól mutatható, megjegyezhető, emlékezetes, figyelemfelkeltő, ötletes, használható. A nevet nem cégnévként, hanem fantázianévként szeretnénk használni, hogy ne mi legyünk azok akik csinálják az xy oldalt, meg az yx oldalt, meg az xxyy oldalt, stb hanem mi legyünk a "kitalálandó név" akik számos oldalt (ezek mind önálló brandek egyébként) hoztak létre és üzemeltetnek.

A névvel kapcsolatba több irányt is el tudunk képzelni és ugyanúgy szóba jöhet angol és magyar elnevezés is. Lehet egy vagy két szavas is az elnevezés, vagy akár három, de annak már nagyon indokoltnak kell lennie.
Amit szeretnénk kifejezni magunkról az a semmiből teremtés és a dinamikus, sikeres növekedés képessége.
Fontos, hogy a név ha angol akkor .com, ha magyar akkor .hu végződésen szabadon regisztrálható legyen. Ha megvan a név arra logótervezési pályázatot is ki fogunk írni, mert a brand-nek nem csak írásosan, hanem grafikailag is meg kell jelennie. A fentieken kívül a név még kifejezheti vagy utalhat az oldalaink közti szinergiára, hálózat jellegére, összességére is.

----

FONTOS!

A dizájn pályázatokkal ellentétben itt egy koncepcióba gyűjtse mindenki az ötleteit, ne új munkaként küldjétek be mindet! (A már beküldött koncepciót is tudjátok szerkeszteni, és így bővíteni az ötleteket.)

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy olyan összefoglaló fantázianév kialakítása amivel az egész tevékenységünket azonosíthatjuk, besorolhatjuk alá az egyes projekteket és amivel az üzleti, munkakapcsolatok során azonosítani lehet minket.

Feladat leírása

Célközönség: 

A nevet elsősorban nem a tömegek és a nagyközönség felé szeretnénk kommunikálni, hanem azt szeretnénk, hogy a partnereink ne az egyes termékeinkkel azonosítsanak minket, hanem legyen egy "központi" nevünk. Elsősorban az kell, hogy azonosítani tudjanak minket a partnerek, a szakma. Grafikusok, programozók, marketingesek, hirdetés szervezők, médiaügynökségek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Alapvetően nem akarunk meggyőzni senkit. Magunknak dolgozunk. Csak szeretnénk egy menő nevet amivel büszkén azonosítjuk magunk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Teljesen különböző tematikában fejlesztünk magunknak honlapokat. A közös bennük a nulláról egy eredeti ötlettel való indulás és a dinamikus, erős fejlődés elérése, valamint a magas minőség.

Feladat leírása

Médiaterv: 

E-mail aláíráson, névjegykártyán, bemutatkozáskor, tevékenységünk ismertetésekor, egyes honlapokon egyfajta márkajelzésnek fogjuk használni a nevet és majd az abból kialakuló logót. Később egy gyűjtőoldal neve is lesz az itt megalkotott név amin bemutatjuk az egyes projektjeinket, tevékenységeinket.

Feladat leírása

Stílus: 

Trendi, menő, bátor, ötletes, lehet merész.
Legyen kifejező, legyen benne egy kis finesz, amitől megjegyzi és csettint egyet aki hallja.
Az állatneves kombinációktól kezdve a nagy corporation hangzású elnevezésekig bármire nyitottak vagyunk ami eléri a fenti hatást.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ha unalmas, túl konvencionális, átlagos.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Hello, van egy klassz koncepcióm, a két vezetéknévre lenne szükségem. Ha ez nem lehet opció, akkor egy vezető színt írjatok, amire gondoltatok.Rajzoltam valamit hozzá. Köszi, Alba

Szia Alba!

Csak névadás a feladat, grafikai tervezés nem.

Szia Gergő, rendben, töltöm a nevet. Köszönöm! Szép napot, Alba

Szia! Deák és Kiss
A szín mondjuk a lehetne a kék.

Kedves Kreatívok!

Változott a feladat és ezáltal emelkedett a díjazás is.

Köszi!! Jók a színek! Ehhez így tényleg nem passzol, amit beküldtem. :-)) Akkor fogjunk hát hozzá! :-))

Ha javasolhatom felhívni a kiíró figyelmét, miután a bejegyzések szerkeszthetőek, a határidő lejártával érdemes még egyszer csekkolni a beküldött pályázatokat az esetleges változtatások/új ötletek miatt, és utána pontozni. Köszönöm.

A megbízó számár egyértelmű jele van, ha szerkesztve lett egy koncepció, szóval értesül róla.

Tisztelt Megbízó!
Az Önök által belinkelt logón egy sas látható. Ezt szeretnék belecsempészni valamilyen ötletes módon a brand nevükbe?

előre is köszönöm válaszukat!

Igen, szeretnénk. Ez egy büszke, magabiztos, emelkedő, növekvő (sas)madár.
Ez a hangulat a lényeg, nem a konkrét szó.

Köszönöm a választ, be is küldtem az újabb ötleteimet. Hogyan veszem észre, ha újra pontoztak?

Megnyitod a koncepciódat és majd látod. Külön erről értesítést nem fogsz kapni.

Arra vonatkozott a kérdésem, hogy honnan tudom, ha például ugyanannyit adnak rá?

Ha ugyanannyit adnak rá az azt jelenti, hogy nem változtatnak rajta, erről nem is kapsz értesítést. Annyit tudhatsz, hogy a megbízó látja, hogy változás történt a koncepcióban, egészen addig értesítés jelzi ezt, amíg meg nem nyitja. Ha megnyitotta, ő dönt, változtat-e a ponton.

Fórum (14)