Pályázatok

Nevezz át minket! Új névadás az Outlet Bútornak!

Névadás
-
Outlet Bútor
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 197
outletbutor

Megbízó

10

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A legjobbak között ajándékcsomagokat osztunk szét.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (248)

Beküldve: 2017. 08. 18.
1
10
Beküldve: 2017. 08. 29.
1
9
Beküldve: 2017. 08. 08.
0
9
Beküldve: 2017. 08. 31.
0
8
Beküldve: 2017. 08. 13.
0
8
Beküldve: 2017. 09. 08.
0
7
Beküldve: 2017. 09. 04.
0
7
Beküldve: 2017. 08. 01.
0
7
Beküldve: 2017. 08. 08.
0
7
Beküldve: 2017. 09. 08.
0
6
IOR
Beküldve: 2017. 08. 28.
0
6
Beküldve: 2017. 07. 31.
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A webes bútor piac még nem igazán kiforrott. Sokan ragaszkodnak a hagyományos áruházakhoz, annak ellenére, hogy a webshopok ugyan olyan precizitást, profizmust tudnak, mindemellett kényelmesebbek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Outletbútor.hu több mint hat éve van piacon. Bútorok forgalmazásával és házhoz szállításával foglalkozunk. Elsősorban Magyar gyártók termékeit forgalmazzuk így a hazai online gazdasági élet egyik meghatározó szereplőjévé nőttük ki magunkat ebben a szegmensben.

Feladat leírása

Feladat: 

Megújulunk és ehhez új névre van szükségünk! 4 max 5 betűs neveket várunk. Elsődlegesen brandet szeretnénk rá építeni.
* Értelme legyen akár mozaik szó formájában!

----------
A szabály a névadás pályázatoknál szokásos: Mindenki egy koncepcióban gyűjtse az ötleteit. - KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ami fontos, az új név legyen:
* könnyen megjegyezhető
* Könnyű kimondani

Feladat leírása

Célközönség: 

Tapasztalataink szerint bútor vásárlásnál a hölgyek döntik el hogy mely termék(ek) kerüljenek kiválasztásra, így elsősorban ők a célközönség. Azonban szeretnénk minél szélesebb körben, akár a fiatalokat is (20 évesek) megcélozni, hiszen az elkövetkezendő években az ő életükben is előforduló változások miatt nekik is szükségük lesz bútorra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Webshop kényelmes használhatósága, valamint a személyes egyeztetések, teszik személyesé a kapcsolatunkat az ügyfeleinkkel. Folyamatos megújuláson megyünk át, ami azt jelenti hogy folyamatosan keressük azokat azokat a területeket ahol fejlődni tudunk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A jelenlegi márkánk túl általános, és sajnos egyes piaci szegmensben túlhasználta vált, így egyúttal komolytalanná is! Ezért szeretnénk egy új ütős nevet :)

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új névvel hosszútávon tervezünk. Videós influence kampányok, google, facebook megjelenések. Valamint egy nagy kampánnyal tervezzük az új brand bevezetését.

Feladat leírása

Stílus: 

A kikötés, hogy legalább 4 maximum 5 betűből álljon és könnyen megjegyezhető legyen.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A jó ízlés határain belül legyen. Tehát ne hasonlítson meglévő gyártó/forgalmazó nevére és ne tartalmazzon trágár szavakat.

Fórum

Kedves érdeklődő pályázó!
Kérjük tartsd szemelőt hogy a névnek bejegyezhetőnek kell lennie, azaz szabad domainnel kell hogy a megalkotott név rendelkezzen!

A versenytársakról kaphatunk pár infót?

Természetesen, bár elég széles a skála. Tulajdonképp minden olyan bútorbolt aminek a nevében benne van az outlet szó. Illetve azok amelyek hasonló termékkínálattal rendelkeznek.

Kedves érdeklődő, pályázó!
Az eddigiek alapján teszünk pár javaslatot, egyértelműsítést! A leírásban is megadtuk "4 max 5 betűs neveket várunk" azaz ez a teljes név. Új nevet keresünk tehát a régi név anagrammái, mozaikosítása nem a legjobb irányvonal. A valami + bútor szókombinációk sem felelnek meg teljesen a kiírásnak.
Kérlek benneteket figyelmesen olvassátok el a leírást!

Stílus:
A kikötés, hogy legalább 4 maximum 5 betűből álljon és könnyen megjegyezhető legyen. // Itt az egész névre gondoltunk lásd példa: LEGO, IKEA, PEPSI ...stb

Kerülendő:
A jó ízlés határain belül legyen. Tehát ne hasonlítson meglévő gyártó/forgalmazó nevére és ne tartalmazzon trágár szavakat. // A meglévők közé soroljuk a jelenlegi nevünket is!

Akkor ismételten elmondanánk kedves kreatívok, hogy hiába fektettek energiát abba, hogy az ötleteteket „logó kezdeményeken” mutassátok be, azokat mind törölni fogjuk. Ha épp elmulasztod beírni - az egyébként erre szolgáló - Leírás szekcióba is a név ötletet, akkor sajnos így jártál. Minden egyes névadás pályázatnál van mit törölni, higgyétek el, soha semmilyen hatással nincs a megbízó megítélésére az ilyen plusz.

Igazából akkor nem vártok logótervet, különösebb betűtípust, semmit, csak névötleteket? Hány ötletet írhatok?

A Kreanod kategóriának megfelelően csak nevet várunk, egy pályázattal több név is megadható!

Kedves Pályázató,
A névnek .hu és .com végződéssel is szabadnak kell lennie? Illetve milyen egyéb végződésekkel?

Kedves Pályázó!
Így van elsősorban a .hu a fontos de nyilván azt szeretnénk ha a .com is elérhető lenne. Egyéb végződésekre jelenleg nincs szükség.

Kedves Megbízó!
Arra vonatkozólag van kikötés, hogy magyar vagy külföldi (angol, német, stb...) hangzású névben gondolkodjunk?
Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Pályázó
Erre vonatkozólag nincs kikötés, a leírtaknak feleljen meg:
* könnyen megjegyezhető
* Könnyű kimondani
jó példa a KIKA vagy a JYSK ezek sem magyar szavak még mozaikszóban sem, de könnyen megjegyezhető, kimondható nevek.

Kedves Pályázók!
tipp:
- Azok az alkotások ahol valamilyen formában szerepel a jelenlegi név egy része. Outlet vagy a Bútor, azok jó eséllyel nem fognak dobogós helyet elérni.
- Ahol a név több szóból áll, szintén nem fognak dobogós helyet elérni!
- Ahol a mozaik szó egyik részlete tartalmazza a jelenlegi nevet bármilyen sorrendben (Outlet, Butor) szintén nem fognak előkelő helyezést elérni.

Kedves Megbízó!
Írta fentebb, hogy szeretnék, ha azért a .com végződés is elérhető lenne. Sajnos az a helyzet, hogy a .com végződésű 4 karakteres domainek mind(!) foglaltak. Az 5 karakteresek jelentős része is. Más kérdés persze, hogy ezen domainek nagy részét befektetők vásárolták fel, így sok olyan van, ahol érdemi tartalom nincs, ellenben kiadó, eladó.
Ezek fényében mennyire van jelentősége a .com domainnek? Négy karakteres névben ne is gondolkodjunk, vagy ellenőrizzük, hogy az adott névvel a .com végződés szolgáltat-e valós tartalmat? Nyerhet-e olyan név, ahol nem elérhető a .com domain? Esetleg helyette a .eu?
Válaszát előre is köszönöm szépen.

Miért outlet? Az outlet mindenkinél a gyári "apró" hibás de jó vagy olcsó esetleg utolsó darabos kifutó termékeket juttatja észbe. Mi az outlet jelentése vagy mi volt a cég esetében?

Kedves Kreatív!

Elsősorban a .hu domain a fontos a számunkra, csak arra hívtuk fel hogy szabad domainnel rendelkezzen, mivel elsősorban mi is magyarok vagyunk így a hazai domain végződés preferáljuk!

Kedves Kreatív!

Jelen esetben, nem fontos hogy miért ez a nevünk mi is már az új névre koncentrálunk és az "outlet"-től meg akarunk szabadulni.

Elnézést! Feltöltöttem a sajáét ötletemet, de a nevem látom a pályamunkán. Ezt hogyan kell anonimusba tenni? Vagy ezt csak azért látom hogy vissza tudjam nézni?

Helló! Semmi gond, azért látod ott a nevedet, mert be vagy jelentkezve. Amúgy mindenki más Anonymous-ként lát, ha kijelentkezel, akkor te is.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Fórum (19)