Pályázatok

Névadás egy fiataloknak szóló, "gatyába rázó" képzésnek

Névadás
-
---
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 114
trening

Megbízó

17

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (136)

Beküldve: 2018. 03. 02.
2
10
Beküldve: 2018. 03. 03.
1
9
Beküldve: 2018. 03. 03.
6
8
Beküldve: 2018. 03. 10.
0
8
Beküldve: 2018. 03. 12.
0
8
Beküldve: 2018. 03. 02.
2
8
Beküldve: 2018. 03. 02.
1
8
Beküldve: 2018. 03. 04.
0
8
Beküldve: 2018. 03. 05.
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A fiatalok manapság rengeteg iskolán kívüli képzésen pallérozódhatnak. Lehet, ezt feltételes módban kéne mondani, mert sajnos tapasztalatból kijelenthetjük, hogy rengeteg a kamu, valós tudást nem adó képzés, amik ráadásul nagyon drágák is, és elhitetik gyerekkel, szülőkkel a beiratkozás előtt, hogy rendkívül hasznos ismereteket szerezhetnek. Néhány ismert ember névben részt vesz, és máris nyílik a pénztárca.

Táptalaja van ezeknek, mert sok gyerek elég "gyökértelen" és céltalan, rossz a szociális élete, bezárkózva tengeti napjait, nincs valódi énképe, és önbizalomhiányos.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Két, tapasztalattal rendelkező oktató egy új, hiteles tréninget alapítana. Belülről láttuk az előző részben leírtakat, de egyedül nem igazán tudtunk alakítani a dolgokon, csak annyit tehettünk, hogy a saját óráinkat becsülettel megtartottuk. Azt tűztük ki célul, hogy kicsit gatyába rázzuk a mai 14-18 éveseket, erősítjük az énképüket, segítünk megtalálni erősségeiket, illetve gyengeségeik leküzdését, fejlesztjük szociális készségeiket, és úgy általában kimozdítjuk őket a komfortzónájukból, egy jó hangulatú pár hét után jelentősen javult közérzettel vágnak majd neki a nagy betűs életnek...

Feladat leírása

Feladat: 

Nevet adni a tanfolyamnak. Nem csak az előtagot keressük, azt sem tudjuk, minek nevezzük. Tanfolyam? Kurzus? Tréning? Mely kifejezések nem túl elcsépeltek? Magyarul szóösszetételeket is keresünk, nem feltétlenül csak egy frappáns kifejezés lehet a megoldás. Nem tervezünk külföldre menni, ezért magyaros hangzása legyen, de hangozzon jól, ne legyen erőltetett, vicceskedő. Könnyen kimondható, ragozható, de nem becézhető kifejezést keresünk.

Tudjuk, hogy nehéz feladat, és nem feltétlenül valósítható meg minden elképzelés egyetlen szóban, de leírunk mindent, hogy lássátok, miként jár az agyunk.

(Mindenki egybe gyűjtse az ötleteit, a megbízó értesül az újdonságokról. Logó kezdeményt ne készítsen senki, törölni fogjuk őket. Fehér háttéren fekete, egyszerű betűkkel operálhattok, hogy a listában jól látszódjon a munka. --- KreaNod csapat)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy érdekes tanfolyamra asszociáljanak, ami mozgalmas, hasznos, és némi izgalmat foglalhat magában. Akarjon utánanézni, aki hall róla és érintett. Ha egy fiatal találkozik vele, akkor eszébe jusson, mikor mesél róla a szüleinek, ők pedig ne csak legyintsenek rá egyet. Ugyanez fordítva. Szülő érdeklődését is fel tudja kelteni, és ne röhögjön a gyerek, ha anyától hall róla.

Feladat leírása

Célközönség: 

14-18 éves fiatalok, de a szüleik számára se hangozzon hülyén. A marketingtervünk még nem készült el, de valószínűleg mindkét csoportot meg fogjuk szólítani.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Lásd márka jellemzése.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A foglalkozás, és az abban közreműködők hitelesek, és hasznos tudást adnak át. Itt jól fogja érezni magát a fiatal, biztosabb énképe lesz, jobban fog boldogulni az életben, hasznosan tölti el a szombat délutánját, mégsem unalmasan. "Több lesz", mint előtte.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Saját felületeken, közösségi médiában, lehetőleg a közbeszédben és a médiában.

Feladat leírása

Stílus: 

Hihető, de érdekes legyen, keltse fel a figyelmet.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ne legyen se túl fiús, se túl lányos. Ne keltsen gagyi, erőltetett "nagyot mondó" hatást. (Pl. A csajozás akadémiája és társai.)

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Jól értelmezem, hogy egy önismereti fókuszú foglalkozásról van szó?

Köszönöm a választ.

Kedves megbízó!
Jól értem, hogy az angol kifejezések ki vannak zárva?

Szia!

Ne haragudj, hogy tegeződöm, de talán így egyszerűbb. Igen, jól értetted, célunk hogy a résztvevő fiatalok tisztában legyenek önmagukkal (erősségeik mellett gyengeségeikkel is), megismerjenek más személyiségtípusokat is, megtanuljanak csapatban működni, és jobban megismerjék a szociális érintkezések különböző formáit. (férfi-nő kapcsolatok, problémamegoldás, hierarchiában felettük lévővel viselkedés stb.)

Szia!

Szintén tegeződjünk, kérlek. Igen, elsősorban magyar kifejezést keresünk, de ha van valami olyan angol ötleted, ami szerinted itthon is közérthető, és nem "sok", akkor jöhet, csak emiatt nem fogjuk negatívan elbírálni.

Sziasztok!

Próbálunk aktívan kommunikálni majd, ha kérdések merülnek fel, de nagyon szívesen veszünk a képzéssel kapcsolatban is véleményeket, elsősorban a célcsoportunk tagjaitól. Szóval ha valaki még bele tud helyezkedni az ilyen fiatalok léthelyzetébe, illetve hasonló korú gyereke van, nagyon szívesen vesszük, ha az ötlete mellé kommentben majd a véleményét, ötleteit is elmondja. (Természetesen ez nincs hatással az ötlet megítélésére, nem indul hátrányból, aki nem ad inputot.) Feltéve, ha ez nem ütközik az oldal szabályaiba...

Köszönöm a válaszod.

Az egyik pályázó révén jöttünk rá, hogy nem derül ki a briefből a tréning időtartama. 8-10 alkalom, egyenként 4-5 órás foglalkozással, szóval bőven készülünk interaktív, gyakorlati részekkel is, nemcsak egyirányú kommunikáció.

Sziasztok!

Türelmeteket kérjük, legkésőbb jövő hét csütörtökig (március 29.) eredményt hirdetünk.

Sziasztok!

Kihirdettük az eredményt, végül le tudtuk tenni egyértelműen a voksunkat egy név mellett. A shortlistesek mind versenyben voltak, beszéltünk róluk, de sorban kizártuk őket, és a győztes mellett maradtunk. Nagyon szépen köszönjük a munkátokat, főleg azoknak, akik látszik, hogy vették a fáradtságot ahhoz, hogy magyarázatot is írjanak gondolataikhoz, és azoknak is akik a képzéssel kapcsolatban mondták el a véleményüket. További sikeres pályázást kívánok mindenkinek!

Fórum (9)