Pályázatok

Névadás fajáték gyártó és kereskedő cégnek ill. webáruháznak

Névadás
-
Feladat kitalálni
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 152
PalyazatPont

Megbízó

3

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 hónap 1 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (175)

Beküldve: 2018. 02. 02.
0
8
Beküldve: 2018. 02. 20.
2
8
Beküldve: 2018. 02. 02.
0
9
Beküldve: 2018. 02. 09.
0
9
Beküldve: 2018. 02. 01.
0
9
Beküldve: 2018. 02. 20.
0
8
Beküldve: 2018. 02. 03.
0
8
Beküldve: 2018. 02. 14.
0
8
Beküldve: 2018. 02. 20.
0
8
Beküldve: 2018. 02. 07.
0
8
Beküldve: 2018. 02. 06.
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A játékok elengedhetetlenek a kisgyermekek optimális fejlődéséhez, fejlesztő hatásuk pedig az egész gyermekkort végigkíséri, nem mindegy milyen játékokkal töltik a gyermekek az idejüket. Tele van a játék-piac éneklő, beszélő játékok sokaságával. Ezek az interaktív játékok kevésbé szolgálják egy gyermek kreativitásának, logikai-, finommotorikai készségének fejlesztését. A műanyag játékok gyorsan kopnak, ütésre színeződnek, horpadnak, repednek.
A pedagógusok körében végzett piackutatás alapján megállapítást nyert, hogy mennyire fontos, hogy a gyerekek játszanak fából készül játékokkal, ennek leginkább tartósságában, tapintásában és készségfejlesztő hatásában látják jelentőségét. Az ilyen típusú játékok segítik a fizikai, kognitív és szellemi fejlődést.
A piaci tendenciák azt igazolják, hogy a tudatos fogyasztóként vásárló szülők számára egyre fontosabb, hogy egy játéknak legyen valamilyen fejlesztő funkciója, természetes alapanyagból készüljön, tartós legyen, ne tartalmazzon a gyermek számára méreg- és festékanyagot.
Szeretnénk egy olyan webáruházat létrehozni, amely egy helyen gyűjti össze a természetes alapanyagokból készült játékokat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A cél egy új vállalkozás alapítása (2 magyar magánszemély tulajdnolásával). A létrehozni kívánt vállalkozás fő tevékenysége a fajátékok és más természetes anyagból készült fejlesztő játékok, és kézműves termékek online értékesítése.
Célunk egy webáruház létrehozása, ahol olyan játékok szerepelnek, melyek természetes alapanyagból készülnek és a gyermekek fejlesztését szolgálják. Abban különbözik a létrehozni kívánt webáruház a versenytársaktól, hogy fő célként csak fa és más természetes anyag (natúr textil, gyapjú, bőr, stb.) szolgál alapanyagul a játékoknak. Nem foglalkozunk műanyagból készült játékokkal. Induláskor a kereskedelmi tevékenységen lesz a fő hangsúly, majd folyamatosan fordulunk a saját játékok tervezése és gyártása felé.
A termékek értékesítése a webáruházon keresztül történik elsősorban, házhozszállítással.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk megfelelő nevet találni most alakuló fajáték (és fejlesztő játék) gyártó és kereskedő cégünknek ill. webáruházunknak. Szeretnénk egy egyszerű, könnyen megjegyezhető, (akár nemzetközi piacon is) jól csengő nevet találni, amelynek bejegyezhető domain neve szabad, főleg a .hu, .com, és .eu végződésekkel. Továbbá fontos, hogy cégnévként is márkanévként is használni kívánjuk a kiválasztott nevet, így mind a cégbírósági nyilvántartás, mind a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szerint szabadnak kell lennie.
Modern, elegáns legyen a név megjelenése. Lehetőleg egy-két szóból álljon a név maximum. Nem ragaszkodunk a szójátékokhoz (pl.: Fa-Fej). Fontos, hogy könnyen kimondható legyen, és kiejtés alapján le tudják írni a vevők és ne kelljen mindig lebetűzni.
Bár a közvetett célközönséget a kisgyermekek jelentik, a webáruházban az ő szüleik fognak elsősorban vásárolni, így inkább a 25-45 éves célközönségre hangolt megnevezés preferáljuk.
Pozitívum, ha a név hangsúlyozza a természetességet, a környezetbarát alapanyagokat (bár nem kizáró feltétel).

(Az ötleteket képen prezentálni csak úgy lehet, ha választasz egy egyszerű betűtípust, és feketén, fehér háttér előtt megjeleníted a szót/szavakat. Minden egyéb próbálkozást törölni fogunk. -- KreaNod csapat)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célkitűzésünk egy olyan név megtalálása, melyet évtizedeken keresztül büszkén visel majd vállalkozásunk és webáruházunk. Induló vállalkozás lévén az elsődleges cél, hogy gyorsan nagy ismertséget tudjuk elérni.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célcsoportként azokat a szülőket jelöljük meg, akik számára fontos egy játék megvásárlásánál a természetesség, tartósság, minőség.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A tervezett webáruház megnyitásával olyan vásárlóközönséget szeretnék megcélozni, akik számára a gyermekjátékok vásárlásánál fontos, hogy milyen minőségű és mennyire környezetbarát terméket kapnak. Fontos számukra, hogy ne csak egy játékot kapjanak, hanem egyben egy eszközt is, amely hozzájárul a gyermekük testi-lelki fejlődéséhez. A termékeink esetében a természetesség, tartósság, minőség ígéretén van a hangsúly.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A gyermekek fejlődését ösztönző, természetes alapanyagokból készül játékokat kínálunk majd a márkanév alatt.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A kiválasztásra kerülő márkanévvel hozunk létre vállalkozást és indítunk webáruházat. Terveink szerint évtizedeken keresztül egyet jelent majd a név a fajátékokkal ill. az egyéb természetes alapanyagokból készülő fejlesztőjátokokkal.
Hosszútávon logó és arculat is kapcsolódik a márkanévhez (ez a későbbiekben kerül pályáztatásra).

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, egyszerű.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülendő az ékezetes betű a névben (a külföldi gyártók, beszállítók miatt).
Kerülendő a név, ha az adott név .hu vagy .com végződéssel már foglalt.
Kerülendő a név, ha ilyen nevű magyar cég már létezik.
Kerülendő a név Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala már iparjogvédelmi oltalom alá vonta.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Kérjük, hogy egy pályázó egy pályázatba gyűjtse az összes ötletét. Egy pályázat max. 5 név-ötletet tartalmazzon.

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Lehet a név angol is?
Tisztelettel: Egy a sok kreatív közül

Tisztelt Kreatív!

Nincsenek kizárva az angol kifejezések sem.

Tisztelt megbízó!
A névnek .com és. hu végződéssel is élérhetőnek kell lennie vagy az is elég, ha az egyik végződés szabad?

Tisztelt Kreatív,
a .hu végződés mindenképp szabad kell, hogy legyen. Ha a .com is szabad, az előny.

Kedves Megbízó,
Esetleg a már elkészült játékokról lehetne fotót kérni?
Üdv.

Tisztelt Megbízó!

Egy név variációit még lehet egy névnek számítani? Pl. Fajáték és Fajátékocska
Tehát 5 különböző alakú, hangzású névvel és ezek variációval lehet-e pályázni.

Köszönöm válaszát, üdv!

Csak mindezt egy koncepcióba gyűjtsd kérlek.

Világos, köszi!

Fórum (8)