Pályázatok

Német fotós weboldalhoz név szabad domain-nel (angol,német)

Névadás
-
Márkanév = Cégnév
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 72
Gyukli Gyula

Megbízó

79

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (94)

Beküldve: 2018. 03. 27.
8
8
Beküldve: 2018. 03. 28.
1
8
Beküldve: 2018. 03. 26.
2
8
Beküldve: 2018. 03. 27.
2
8
.de
Beküldve: 2018. 03. 27.
1
7
Beküldve: 2018. 03. 27.
4
7
Beküldve: 2018. 03. 23.
1
7
Beküldve: 2018. 03. 21.
4
7
Beküldve: 2018. 03. 24.
1
7
Beküldve: 2018. 03. 28.
0
7
Beküldve: 2018. 03. 24.
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Egy esküvői fényképész szolgáltatásról beszélünk, nem termékről. A délnyugat-németországi esküvőfotós piac is éppúgy telített is híg, mint mindenhol máshol. A választék hatalmas, dunát lehet rekeszteni esküvőfotósokkal. A legerősebb reklám még mindig a szájról-szájra történő továbbajánlás. Ezt leszámítva aki nem az első 2-3 oldalon jön fel a Google keresésben, szerintem esélye sincs jelenleg a versenyben.
Nagyon sok fotós ráállt egy manapság divatosnak talált utómunkára illetve egy „preset”-re, amit az összes fényképre ráeresztenek és minden esküvői riportjuk ugyanúgy néz ki. Ez most még trendi, de pár éven belül megint fordul egyet a világ.
A sok fotós ellenére úgy gondolom, hogy kevés az igazán jó, kimondottan esküvőre specializálódott fotós.
Én speciel közepes áron dolgozom, a képekre a természetesség, élethű színek a jellemzőek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

2014-ben kezdtem el a munka mellett esküvőket fotózni, 2015-ben készült el a weboldalam.
Nagy hangsúlyt fektetek a párokkal kialakítandó baráti viszonyra, ez az alapja annak, hogy az esküvő napján jó hangulatban készülhessenek a fényképek, ne mint zavaró tényező legyek jelen a pár mellet egész nap.
Egy jókedvű, vidám, mosolygós és rugalmas embernek tartom magam, ami szerintem fontos tényezője egy szolgáltatásomnak, mivel egy „láthatatlan termékről” beszélünk, amit előre nem lát a vásárló.
Ezt a feladatot már kiadtam egy hasonló német platformnak, sajnos siker nélkül. Én is rengeteg nevet találtam már, de általában vagy pár nap után nem tetszett vagy foglalt volt már a domain vagy változtatva rajta pedig már túl bonyolult lett volna a domain.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat az új esküvőfotós weboldalhoz egy rövid, egyszerűen megjegyezhető és jól csengő név németül vagy angolul, amihez még szabad domain is van .de vagy .com végződéssel. A név egy olyan érzést, akár életérzést közvetítsen, ami az esküvőhöz köthető, amit látva/olvasva egyértelművé válik, hogy esküvőfotózásról beszélünk és pozitív érzéseket közvetít.
A legegyszerűbb és szerintem a legjobb ötlet a saját nevemmel való névadás lett volna ( Gyula Gyukli Photography ) , de ez sok szempontból nem kedvező választás. Németajkúaknak kimondhatatlan, ezáltal nem is megjegyezhető. 12 év után sem tudják kimondani a nevemet rendesen németországban. A „Gy”-betű miatt használhatatlan. Hogyha Simon Tamásnak hívnának, működhetne is akár, de így sajnos egyáltalán nem. Művésznevet pedig nem szeretnék.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnék egy jól csengő, rövid, egyszerű nevet, amit könnyen megjegyeznek az emberek, ugyanakkor ne legyen túl egyszerű és játékos, sugalljon profizmust, munkatapasztalatot a szolgáltató részéről. Egy olyan szolgáltató, akihez bizalommal mernek fordulni az emberek.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség a házasulandó párok, akik esküvői fotóst keresnek.
Az új weboldal a középosztály középső- és felső rétegét fogja megcélozni. Ehhez megfelelő névre lenne szükség. A kis költségvetésű párok illetve akik a fényképészre minimális összeget szánnak, egyértelműen nem célközönség.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mivel nem termékről beszélünk, ami érezhető, látható, megfogható, esetleg kipróbálható, ezért a fő célom, hogy azok a párok, akik esküvőfotóst keresnek, egy olyan pozitív összképet kapjanak a munkámról azalatt a pár másodperc alatt, amíg benéznek a weboldalamra, ami alapján számukra nyilvánvalóvá válik, hogy bármilyen körülmények között is, de egy professzionális szolgáltatást kapnak az árért cserébe, nem pedig zsákbamacskát.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Stílusom a természetességet követi, nem használok trendi effekteket a képek utómunkájánál. Fekete-fehér képeket is adok át.
Az esküvői albumoknál is csak magas minőségű labor és nyomda jöhet szóba.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A jelenlegi névvel sok évre előre tervezek, ezért fontos, hogy a lehető legjobban passzoljon. Ez lenne a weboldal címe, a felhasználási területek többek között autóreklám, névjegykártya, flyer.

Feladat leírása

Stílus: 

Azt szeretném, hogyha a név egy olyan pozitív érzést váltana ki a párokból, amilyennek a saját esküvőjüket szeretnék látni illetve átélni az esküvő előtt. Amit a saját esküvőjüktől is várnak. Vagy pedig utalhat a közös jövőre is, arra, hogy innentől együtt vágnak neki a közös útnak. Vagy lehet egy kreatív megoldás a fotós szemszögéből is.
Olyan szavak is szerepelhetnek ( természetesen angolul vagy németül ) a névben, amik a fotózásra és az esküvőre utalnak mint : esküvő, pillanat, kép, fény, öröm, boldogság, emlék, stb.
Ezek a foglalt nevek is tetszenek :
- Egy nagyon egyszerű de egyértelmű : www.momente-der-hochzeit.de
- Ez nagyon kreatív : www.whitemeetsblack.com

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnék olyan nevet, ami :
- játékos ( pl. : happy pixel )
- túl hosszú ( pl. : Your moment wedding photography )
- nőies fantázianév ( pl. : ariana photography, bella+momento = bellamento photography )
- túl kemény hangzású
- túlságosan a technikára utal ( pl. bestpixel wedding photography

Fórum

Ez a pályázat most hogy áll?

Ma hirdetem ki a győztest.

Kedves Megbizó, tisztelt Kreanod,

azt lehet tudni, hogy a győztes által javasoltak közül melyik lett a nyerő web-cim? A shortlist-es kérdésre nem kaptam visszajelzést az irányvonalat illetően a kiirótól, igy elég nehéz volt egyik vagy másik irányba elmenni. Viszont próbáltam minél több javaslatot tenni felé...

Köszönettel.

Szia!

Mi nem tudjuk, melyik pontosan végleges cím.

Fórum (4)