Pályázatok

Logó újratervezés vegán hamburgerezőnek

Logó design
-
Istvánffi Veggie Burge
50.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 110
istvanffi

Megbízó

0

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (120)

Beküldve: 2017. 08. 23.
5
0
7
Beküldve: 2017. 08. 09.
13
0
6
Beküldve: 2017. 08. 14.
9
0
6
Beküldve: 2017. 08. 04.
4
0
6
1
Beküldve: 2017. 08. 13.
8
0
5
Beküldve: 2017. 08. 04.
6
0
5
Beküldve: 2017. 08. 03.
1
0
5
Beküldve: 2017. 08. 02.
2
0
5
Beküldve: 2017. 08. 15.
5
0
5
Beküldve: 2017. 08. 28.
7
0
5
Beküldve: 2017. 08. 07.
3
1
5
Beküldve: 2017. 08. 25.
4
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az Istvánffi Veggie Burger volt az első Magyarországon, aki kifejezetten vegán hamburgerezőt üzemeltet.Fontosnak tartjuk még azt, hogy tartósítószer, mesterséges ízfokozó és színezék mentes ételt kínáljunk kedves vendégeinknek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Fontosnak tartjuk a szemléletváltást a táplálkozásban, a növényi alapanyagok előtérbe helyezését. A nagyüzemi állattartás, amely az állatokat megillető bánásmód legalapvetőbb kritériumainak sem tett eleget sok esetben, az állatok hormon és antibiotikumos kezeléssel való neveltetése a gyors növekedés érdekében, illetve a különféle nem természetes táplálékkal történő etetés vezetett bennünket az elhatározásunk megvalósításához.

Nem a húst fogyasztók ellen tiltakozunk ezzel, hiszen a saját háztáji gazdálkodásban, a természetes környezetben nevelt állatok tartása (amelyek tápláléka gabona és sok zöld) évezredek óta élelmiszere az embernek. Ám a mai piaci viszonyok sokkal inkább a gyors és nagy haszon elérése érdekében „felfújt”, „hormonkezelt” állatok húsát kínálják eledelül. Ez ellen tiltakozik a testünk és az elménk is! Mi csupán alternatívát szeretnénk kínálni azoknak, akik a felismerés és változtatni akarás útjához értek.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat az, hogy egy négyzetben olyan logót tervezni, ami valamelyest összekapcsolható a már meglévő cégérünkkel, feliratunkkal ( http://istvanffi.hu/images/logo2.svg?crc=3967921927 ). Azaz, a jelenlegi felirat mellé szeretnénk, egy, a vállalkozásunkra utaló logót, amit ha messziről meglátnak, tudják, hogy ez az Istvánffi Veggie Burger. Például: Meki (logó: M betű), Burgerking (logó: hamburger benne a Burger King kiírás), Kfc (logó: Harland Sanders arcképe), Nike (logó: pipa), vagy esetleg, pl: mint egy I betű (mint az Istvánffi első betűje) vagy az IVB (Istvánffi Veggie Burger 3 szavának az első betűje ) frappáns megjelenése. Ezekből is el lehet indulni, de ha teljesen más ötletetek van, azokat is szívesen fogadjuk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ha rápillantanak az új logóra, egyből felismerjenek minket, és azonosítsák, hogy ez az Istvánffi Veggie Burger

Feladat leírása

Célközönség: 

Minden olyan embert aki szeret gyorsétteremben járni, legyen az vegán, vegetáriánus vagy húst fogyasztó!

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az Istvánffi Veggie Burger alap elvei: Egészségesebb: 0 százalék tartósítószer, mesterséges ízfokozó, színezék, csak növényi alapanyagokkal.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Alternatíva az egészségesebb táplálkozáshoz. Függetlenül attól, hogy termékeinkben nem szerepel hús vagy bármely állati eredetű származék, húsevő vendégeink is nagyon szeretik, és folyamatosan járnak vissza hozzánk.Felmérésünk szerint, 50 százalékban húst fogyasztók teszik ki a vendégkörünket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Facebook, Instagram, Web, Email, Nyomdai anyagok, Üzlethelyiségek homlokzatán kiálló táblaként. Ha elnyerte a tetszésünket, akkor a nyertes logóval fogjuk továbbvinni a vállalkozásunkat az elkövetkezendő években.

Feladat leírása

Stílus: 

A a meglévő cégérünkhöz ( http://istvanffi.hu/images/logo2.svg?crc=3967921927 ) valamelyest igazított stílus

Fórum

Üdvözlöm!
Hogy lehet a pályaműveket feltölteni? Nekem nem engedi. Válaszukat előre is köszönöm!

Szia!

A koncepció beküldése gombra kattintva lehet, ügyelve arra, hogy a lent megadott paramétereket betartsuk. (kép méret,formátum stb)

Kedves megbízó!

A négyzet kötött, vagy lehet pl kör is?

Kedves Megbízó!

A mellékelt felirat kötött, vagy a betűtípus/szín változtatható? Ha kötött, akkor megkaphatnánk a pontos betűtípust?

Köszönettel
Egy Kreatív

Köszönöm a választ! sajnos nekem ilyen gomb nincs, nem tudom miért. pedig regisztrált tag vagyok.
Köszönettel.

Kedves Heni!

Koncepciót csak kreatívként regisztrálva lehet beküldeni.

Kedves Megbízó!
A zöld szín az azon legyen az Istvánffi felirattal vagy lehet módosítani annak színét is?

Tisztelt megbízó!
Esetleg egy betűtípust meg tudnák adni, Ha kérhetem!

Igen aktív és kooperatív megbízó....

Tisztelt kreanod, ha a megrendelő visszamondta, kollégáimmal többségben szeretnénk tudni hogy milyen munkák érkeztek be amelyek nem feleltek meg a kiírt pályázat feltételeinek, vagyis nem tudott választani a leadott 120 terv közül. Illetve szívesen látnánk a 120 ötletadó tervért cserébe - amiben mindannyian biztos hogy legalább minimum 400 munkaórát, és feleslegesen működő számítógépek ki tudja hány Watt energiáját beleraktuk -, hogy némi indoklást kapunk miért nem voltak jók, hol hibáztunk mind a ~114-en. És szeretnénk látni a pályamunkákat is, úgy is mindegy mutassuk meg mi nem volt neki megfelelő. Szerintem egy szimpla visszavonással - és kész - nem lehet egy ilyen dolgot elintézni, mert ez azt erősítené, hogy egy tehetséges ember sincs itt aki jó alkotott volna, a kiírásnak megfelelően. Ugye? Köszönöm, üdv

Közben látom az eredményeket is, nem vettem észre. Kaphatnánk feedbacket hogy miért nem volt értékelhető koncepció? Mit mondott az ügyfél?

Szia mandala!

Mi sem kaptunk indoklást az ügyféltől. Egy feltételünk volt, a munkák értékelése, ezt el is végezték. Sajnos ez most így alakult. Indoklás nem szokott bő beszédű lenni egyébként sem, mert azon nincs mit ragozni, hogy „egyik munka sem nyerte el igazán a tetszésünket” és ennek árnyalatai.

Vagy csak arra használtak,hogy elkészült munkátok inspirálja őket a saját koncepció felépítésére...

Mivel a logójuk azóta is változatlan, nem valószínű.

Fórum (14)