Pályázatok

LOGO Szinkrontolmács- és szinkrontolmács-technika szolgáltatáshoz

Logó design
-
Simy
50.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 38
slsz

Megbízó

47

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 nap 10 óra

Utolsó aktivitás

Koncepciók (41)

Beküldve: 2018. 04. 01.
13
3
7
Beküldve: 2018. 03. 31.
7
3
8
Beküldve: 2018. 04. 04.
14
3
8
Beküldve: 2018. 03. 27.
6
7
7
Beküldve: 2018. 04. 04.
6
3
7
Beküldve: 2018. 04. 02.
3
1
8
Beküldve: 2018. 04. 04.
2
1
8
Beküldve: 2018. 03. 30.
6
2
8
Beküldve: 2018. 04. 02.
2
1
8
Beküldve: 2018. 03. 29.
9
2
8
Beküldve: 2018. 03. 29.
6
2
7
Beküldve: 2018. 04. 03.
3
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az utóbbi időben bizonyos nyelvkombinációkban megnőtt az igény a tolmácsolás, különösen a szinkrontolmácsolás iránt, amely egyidejű szóbeli fordítást tesz lehetővé időveszteség nélkül. Az ilyen szolgáltatást általában közepes- és nagyvállalatok, továbbá (nemzetközi) szervezetek és állami intézmények veszik igénybe. Ugyanakkor kisebb és rövidebb eseményeken is szívesen fogadják ill. fogadnák az ügyfelek az egyidejű tolmácsolást, de különböző okokból (viszonylag hosszadalmas kiválasztási folyamat, ár, járulékos költségek, egyeztetések) ez csak részben tud megvalósulni. Mind a nagyobb, mind a kisebb rendezvények esetében szívesen fogadnák az ügyfelek az olyan megoldásokat, amelyeket egyszerűbben, gyorsabban és olcsóbban tudnak igénybe venni, miközben az ügymenet biztonságosabb, maga a tolmácsolás pedig változatlan minőségű.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk a közelmúltban jött létre azzal a céllal, hogy a jelenleg szokásostól jóval kedvezőbb feltételekkel - online -
biztosítson szinkrontolmácsolást és az ahhoz szükséges technikai hátteret a piacon. A cégben lévő személyek mind a tolmácsolás, mind az informatika, mind a nyelvpiac területén kellő tapasztalattal rendelkeznek.

Feladat leírása

Feladat: 

A szolgáltatás logójának megtervezése. Előnyös, ha a logó (vagy egy kiemelt motívum) önmagában is használható lenne, valamelyest utaljon a tevékenységre. Megnéznénk a logó terveket a márka elnevezésének feliratával és anélkül is. Olyan logóra van szükségünk, amely a szinkrontolmácsolás megújult jellegét képes megjeleníteni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A kívánt reakció a szolgáltató célközönségtől (azaz a szinkrontolmácsoktól), hogy minél hamarabb felismerjék a rendszer előnyeit és szívesen csatlakozzanak hozzánk mint beszállítók. A fizető célközönségtől elvárt reakció, hogy azok, akik már korábban is dolgoztak szinkrontolmáccsal, szívesebben használják ezt a rendszert a szokásos közvetítő irodai szolgáltatással szemben. Akik pedig még nem, de szükségük lett volna rá de nem tudták igénybe venni, most vegyék igénybe.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönségnek két nagy csoportja van: a fizető és a szolgáltató célközönség (mi közvetítők vagyunk). A fizető célközönség lehet gyakorlatilag bárki, akinek egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan szüksége van segítségre a prémium idegen nyelvű kommunikációban. NEM (fizető) célközönség pl. azok, akiknek a szállodai be/kijelentkezésben, általános / turisztikai helyzetekben kell nyelvi segítség. A cél a high-end igényű felhasználók, elsősorban üzletembereknek üzleti tárgyalásokra, konferenciákra, továbbá nemzetközi szervezetek, sőt állami / hatósági / bírósági események alkalmával. A szolgáltató célközönség a szinkrontolmácsok, akik hozzánk csatlakozva megbízáshoz jutnak és élvezhetik az általunk kínált rendszer előnyeit.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Általában véve a piacon jelenleg elérhető alapszolgáltatás a jelen kor igényeit tekintve sokaknak drága, rugalmatlan és nehézkesen elérhető lehet. Újszerű szolgáltatásunk ezeket a jellemzőket meg fogja haladni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A szimultán szóra utalva a márkának a "SIMY" nevet gondoltuk, de rugalmasak vagyunk, nem köteleződtünk el a név iránt. (szimultán tolmácsolás / szinkrontolmácsolás, simultaneous interpreting). A márka jelenleg nem ismert a piacon.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes a munkájával a későbbiekben a szolgáltatás online felületein találkozhat, terv szerint legalább az elkövetkezendő pár évben.

Feladat leírása

Stílus: 

Legyen friss, ugyanakkor sugározzon megbízhatóságot és professzionalizmust, a célközönség feltehető elvárásához igazodva.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logót olyan formátumban kérjük, amely általában megfelel a honlapon szerepeltetéshez.

Fórum

Kedves Megbízó!
Mikorra várható bármilyen visszajelzés, értékelés, shortlist kiválasztása....?
Köszönöm.

Kedves blasius!
Köszönjük a türelmet, még a héten elkészülnek az értékelések-visszajelzések és a shortlist. Üdvözlettel: slsz.

Kedves Kreatívok! Nagyon szépen köszönjük a munkákat, a sok eredeti ötletet, a magyarázatokat! Idő hiányában sajnos nem tudok mindenkinek visszajelzést küldeni (külön kérésre szívesen megteszem, az szóljon bátran). A shortlist kiválasztása megtörtént, természetesen a briefben megadott szempontok szerint. Velük folytatjuk, a többieknek pedig további sok jó ötletet és megbízót kívánok. Üdvözlettel: slsz.

Tisztelt Megbízó,

szerintem minden kreatív örülne egy gyors értékelésnek az egyes beküldött koncepciókra. Sok munkaóra áll ezen alkotások mögött, amelyek pontozásához Önöknek ezen idő csak
kis töredékére van szükség, nem szólva arról, hogy az itt kapott értékelés beleszámít az egyes alkotók portfóliójába is. Kérem szánjanak rá pár percet az elkövetkezendő héten, úgy gondolom így korrekt.

Köszönöm.

Maximálisan egyetértek!

A pályázat győztesének munkáját (és egy másik shortlistest is) szankcionálandónak ítéltünk, és a megbízó döntése alapján megfosztottunk a győzelemtől, és új győztes lett kijelölve.

Nem trollkodás miatt írom, de ha itt grafikusok vannak, akkor hogyhogy senkinek sem tűnt fel az Adobe Reader jele?
https://screenshot.net/215vrtr

Eredetileg egy kerekded formákkal kivitelezett logót készítettem (amely vízcseppekre hasonlított a megbízó szerint), majd az elbírálás alatt módosításokat végezve és továbbgondolva azt, ami tetszett a megbízónak, készítettem el a végleges tervet. Az alap ötletem letisztultabb kivitelezésére koncentráltam, így kapta a jelenlegi formáját. Lehet, túlságosan belefeledkeztem ötletem profi kivitelezésébe. Való igaz, hasonlít. Nagyon köszönöm a figyelemfelhívást, legközelebb sokkal körültekintőbb leszek a kidolgozás folyamatában

Fórum (8)