Pályázatok

Logó redesign - Derik Hungária Kft. - Egy új arculat első eleme!

Logó design
-
Derik Hungária Kft.
60.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 54
44

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

11 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (68)

Beküldve: 2018. 09. 06.
12
2
9
Beküldve: 2018. 09. 12.
7
2
9
Beküldve: 2018. 08. 24.
12
3
9
Beküldve: 2018. 09. 03.
1
4
8
JS
Beküldve: 2018. 09. 14.
14
1
8
Beküldve: 2018. 08. 23.
4
1
8
Beküldve: 2018. 09. 11.
9
0
7
Beküldve: 2018. 08. 30.
11
9
7
Beküldve: 2018. 08. 20.
9
1
7
Beküldve: 2018. 08. 21.
3
1
7
Beküldve: 2018. 09. 07.
3
2
7
Beküldve: 2018. 09. 06.
1
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A vagyonvédelmi piacra jellemzőek a munkaerő-intenzivitás, nem kellően proaktív vezetőség, és az elavult technológiák alkalmazása. Az ágazatban dolgozók társadalmi megbecsültsége sem túl magas. Ezek megváltoztatásán dolgozik társaságunk, szolgáltatásunkban növeljük a tudásintezivitást, a folyamatokat automatizáljuk és digitalizáljuk egyedi szoftverekkel és megoldásokkal.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Fő profilunk az élőerős vagyonvédelem, a biztonságtechnika és a távfelügyelet. Az 1998-ban alapított D’erik Bt.-vel közösen társaságunk a 2002-es alapítású Derik Hungária Kft. összesen 20 éve dolgozik a vagyonvédelem területén.

A cégünk multinacionális vállalatok beszállítója, ezért ez a tény sok belső folyamatunkra gyakorolt pozitív hatásokat, így nem idegen fogalmak számunkra a lean-szemlélet, SLA, a szinergia, a tudásmenedzsment rendszerek (LMS), kompetenciatesztek, vagy probléma esetén egy gyors gyökérok-analízis.

Vagyonvédelmi portfóliónk 100%-a multinacionális cég. Büszkék vagyunk rá, hogy megbízásainkat szinte kizárólag kompetenciáink és képességeink alapján nyerjük el, tisztán piaci versenyben. Tudjuk, hogy egy megrendelést azonban még nehezebb megtartani, mint megszerezni. Társaságunk ezért igyekszik minél több folyamatot digitalizálni és automatizálni így téve még hatékonyabbá működésünket és megrendelőinkkel együtt az ipar 4.0 részesévé és alakítójává is válni!

Feladat leírása

Feladat: 

Kedves Kreatívok!

A honlapukon is látható logót szeretnénk megújítani, modernizálni, átalakítani. A jelenlegi logó egyedi és jól elkülönül más hasonló cégekétől és ezt a a jó tulajdonságot szeretnénk a továbbiakban is megtartani. Az átalakítás során inkább a tech cégek stílusbeli vonala lenne a szerencsésebb iránymutató a klasszikus vagyonvédelmi helyett.

A logóban található figura megújított további használata is jó lenne, akár tovább fejlesztve egy AI. típusú emberszerű géppé, így később animálással további reklámcélokat szolgálhat a logóból kilépve.

Cégünk két alapszíne a sötétkék (navy) valamint a fehér. Harmadik kiegészítő szín ha szükséges beemelhető a logóba.

A logó önmagában felirat nélkül és Derik felirattal is használnánk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A győztes munka tegye egyértelműen beazonosíthatóvá társaságunkat, a Deriket. Mutassa nyitottságunkat a technikai újítások és fejlesztések felé.

Feladat leírása

Célközönség: 

A logó jól kell hogy mutasson multinacionális környezetben, hazai és külföldi TOP cégek telephelyein, eseményein, irodáiban. Kis méretben is használhatónak kell lenni, ruházatok, névjegykártyák, nyomdatermékek, stb. miatt.

A célközönség másik fele a lakossági ügyfeleink akiknek szintén azonnal fel kell ismerniük a Derik márka megjelölését!

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A megrendelőinkkel együtt fejlődünk, tárjuk fel igényeiket és fejlesztjük a legjobb megoldásokat. Célunk, hogy ügyfeleink midig a számukra legmegfelelőbb szolgáltatást kapják!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jelmondatunk: "Ha biztonság, akkor DERIK!" Ez jellemzi márkánkat is, mindig a maximális biztonságra törekszünk megrendelőinknél, legyen az magánszemély lakása vagy egy nagy multi 10.000 négyzetmétert meghaladó gyáregysége.

Rólunk mondták: "A szakértelem és megbízhatóság mellé még sok kedvességet és segítőkészséget is kaptam. Köszönöm"; "Céges kamerarendszer kiépítését kértük tőlük. Gyorsan és precízen meg is kaptuk, kiváló minőségben. Kulturált, szakmailag magasan képzett szakemberekkel dolgoznak. Köszönjük az együttműködést! :)"; "Cégünk, tatabányai telephelyének távfelügyelt riasztó- és kamerarendszeres védelmére a Derik Kft-t választottuk.
Már az árajánlat adást megelőző beszélgetések, egyeztetések során is megtapasztalhattuk naprakész szakmai tapasztalatukat és professzionális hozzáállásukat, amit a kivitelezés során tovább erősítettek.
Bátran ajánlom a Derik Kft-t."

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logó egy új arculat első eleme lesz, ami mindenhol képviseli cégünket!

A logó folyamatos bevezetés mellett fog megjelenni, formaruháinkon (tervezetten 100 fő fölötti létszám), gépjárműveiken,nyomtatott anyagokon, honlapokon, reklámanyagokon, közösségi csatornákon, a megbízóink telephelyein és eseményein, valamint általunk őrzött sportrendezvényeken, fesztiválokon, az ország teljes területén és akár határainkon kívül is!

A logóban esetlegesen megjelenő figura későbbi animálásával további reklámcélokat szolgálhat a logóból kilépve.

Feladat leírása

Stílus: 

A logó legyen modern, letisztult, fejezze ki fejlődőképességünket, nyitottságunkat a technikai újítások felé. Cégünk két alapszíne a sötétkék (navy) valamint a fehér. Szükség esetén beemelhető 3. szín (preferált a halványkék, lime- vagy fűzöld).

Feladat leírása

Kerülendő: 

Zsúfoltság, régimódi stílus, vagyonvédelmi klisék (pajzs, fegyverek, harci kutya, főnix, skorpió,nagyító stb.), hazai és külföldi vagy filmes rendvédelmi szervekre hajazó jelképek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztestől várjuk: színes és szürkeárnyalatos verzió, vektoros forrásfájl, több formátumban pl: ai, psd, png, jpg. verziók.

A későbbiekben további közös munkára is lehetőség lesz az arculat teljes megújítása során (nyomdatermékek tervezése, repianyagok, stb.) amennyiben erre a nyertes kreatív is nyitott!

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó!
A logóban szereplő névvel kapcsolatban lenne kérdésem: Derik vagy D'erik szerepeljen benne?

Köszönöm!

Kedves Kreatív!

A Derik elnevezést preferálnánk már inkább az új logóban.

Köszönjük

Kedves Kreatívok!

Köszönjük az eddig beérkezett terveket. Már láttunk pár egész ígéretes logó ötleteket.
A színátmenetes és túl sok apró részletet tartalmazó logókat érdemes lenne átdolgozni mert kis méretben névjegykártyákon, ruhákon nyomva vagy hímezve nem mutatnak megfelelően.

További jó munkát mindenkinek!

Üdvözlettel: a Derik csapata!

Kedves Megbízó és Kreanod csapat!
Egy általánosabb jellegű kérdésem lenne! :)
A beküldött pályázatokon elvégzett ajánlott módosításokat, és az új verziókat az eredeti koncepciót szerkesztve töltsük fel, vagy célszerűbb és átláthatóbb Önöknek inkább teljesen új koncepcióként beküldeni? :)
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Kreatív!

Nekünk úgy megfelelő, hogy a korábbi változatok mellé tölti fel. Az egyesével külön-külön feltöltés zavaróbb.

Üdvözlettel: a Derik csapata

Fórum (5)