Pályázatok

Logó- és arculattervezés irodának

Logó + Kiterjedt arculat design
-
e-works
85.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 26
e-works

Megbízó

26

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (35)

Beküldve: 2015. 10. 24.
36
24
10
Beküldve: 2015. 10. 26.
20
7
10
Beküldve: 2015. 10. 30.
10
7
10
Beküldve: 2015. 10. 27.
5
0
9
Beküldve: 2015. 10. 31.
17
4
8
PJR
e-w
Beküldve: 2015. 11. 01.
4
3
8
Beküldve: 2015. 10. 29.
5
0
8
Beküldve: 2015. 10. 29.
5
0
8
Beküldve: 2015. 10. 29.
5
0
8
Beküldve: 2015. 10. 30.
10
4
8
Beküldve: 2015. 11. 01.
7
0
8
Beküldve: 2015. 11. 01.
5
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Napjainkban a versenyképesség megőrzésének alapfeltétele a hatékonyság, a rugalmasság és a profitabilitás javítása. Ehhez elengedhetetlen, hogy a cégvezetők időben felismerjék, amikor idejük jelentős részét elviszik a kiszervezhető feladatok. Az outsourcing szolgáltatások révén a stratégiai tevékenységre tudnak fókuszálni, továbbá olyan szaktudás birtokába jutnak, amely építi cégük értékét és üzleti előnyhöz juttatja.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az e-works komplex irodai szolgáltatásokat nyújt üzleti ügyfelek és magánszemélyek részére. Cégünk ennek keretén belül adminisztrációs támogatást, HR tanácsadást és szolgáltatásokat nyújt, valamint fordítási és tolmácsolási tevékenységet végez. Adminisztratív szolgáltatásunkat elsősorban olyan vállalkozók veszik igénybe, akiknek időnként segítségre van szükségük az időigényes adminisztrációs munka elvégzéséhez. Támogatást nyújtunk továbbá mikro-, és kisvállalkozások részére a személyzeti döntésekben, toborzásban, kiválasztásban, valamint álláskeresőknek önéletrajzírásban és álláskeresésben. Ezen kívül vállaljuk általános és szakszövegek fordítását, külföldi álláspályázatok összeállítását.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk irodánknak egy olyan elegáns, letisztult arculatot, ami tükrözi szolgáltatásaink magas színvonalát és tevékenységeink között összhangot sugall.

Ennek első lépése irodánk új logójának megtervezése lenne. A logóban jól olvashatónak kell lennie az e-works névnek (kisbetűkkel), opcionális alcímként szerepelhet: komplex irodai szolgáltatások. A logóval szemben elvárás, hogy egyedi, kreatív, figyelemfelkeltő, könnyen felismerhető és megjegyezhető legyen. Fontos, hogy kis és nagy méretben is jól mutasson, széleskörűen alkalmazható legyen, fekete-fehérben, világos és sötét alapon is megállja a helyét, továbbá négyzet alakú profilképben is jól elhelyezhető legyen.

A második körbe jutott kreatívoktól az alábbi arculati elemek terveit várjuk:

- névjegykártya (kétoldalas)
- boríték (LA/4)
- levélpapír
- mappa
- e-mail és Word sablon
- bélyegző lenyomat
- Facebook borítókép
- matrica

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, hogy a logó és az arculati elemek olyan elegáns és egyedi megjelenést biztosítsanak irodánknak, ami nemzetközi szinten is versenyképes. Célunk, hogy arculatunk tükrözze cégünk komolyságát, megbízhatóságot, hozzáértést és professzionalitást sugározzon, amellett, hogy letisztult és valamilyen módon utal cégünk profiljára.

Feladat leírása

Célközönség: 

Üzleti szolgáltatásainkat elsősorban a KKV-szektor veszi igénybe (vállalkozók, ügyvédek, üzletemberek, menedzserek, induló vállalkozások tulajdonosai, cégvezetők). Üzleti ügyfeleink 25-45 év közöttiek, elfoglaltak, sokat dolgoznak, törekednek a kiszervezésre, hatékonyságra.
Magánszemélyeknek nyújtott szolgáltatásaink célcsoportja pedig a 18-45 éves korosztály, főként álláskeresők, külföldre pályázók, egyetemisták.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A szolgáltatásainkat igénybe vevők 1 helyről legalább 5 munkatársnak megfelelő komplex szaktudást és évtizedes tapasztalatot kapnak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

-

Feladat leírása

Médiaterv: 

Most készül az új honlapunk, így a logó és az arculat a webdesign meghatározó része lesz, továbbá megjelenik majd minden saját online és offline felületen (pl. reklámfelületek, cégautó, ajándéktárgyak, közösségi oldalak,).

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, letisztult, modern, üzleties stílusú koncepciókat várunk.
Színvilág: maximum 3 szín, illetve azok árnyalatai.

Feladat leírása

Kerülendő: 

- kerülendő színek: rózsaszín, lila, kék, sárga
- a hagyományos MS Word betűtípusok használata
- a feltöltött logóhoz hasonló stílus

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A sikeres kiválasztást követően az anyagot az alábbi formátumokban kérnénk: .jpg, .pdf, .png és vektoros .ai kiterjesztésben. A logót színes, fekete-fehér és egyszínben várjuk. A színkódokat pedig PANTONE, CMYK, #HEX formában. Az arculati elemek pontos méretét és az adatokat a győztes kreatívval véglegesítjük.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megrendelő!
Az e-mail és Word sablon alatt mit ért!

Fórum (1)