Pályázatok

Légter-Elek kabalafigura megtervezése

Logó design
-
Szatuna Kft. légterelői
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 23
JNP_Szatuna

Megbízó

2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hónap 4 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (19)

Beküldve: 2017. 06. 17.
4
3
9
Beküldve: 2017. 06. 13.
1
0
7
Beküldve: 2017. 06. 13.
3
0
8
Beküldve: 2017. 06. 13.
1
0
8
Beküldve: 2017. 06. 13.
4
0
8
Beküldve: 2017. 06. 10.
2
0
7
Beküldve: 2017. 06. 16.
1
0
7
Beküldve: 2017. 06. 18.
1
0
7
Beküldve: 2017. 06. 18.
1
0
7
Beküldve: 2017. 06. 18.
1
0
7
Beküldve: 2017. 06. 11.
1
0
6
Beküldve: 2017. 06. 18.
1
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A légterelők piacán minőségi terméket gyártó versenytársunk nem igazán van jelen.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A teljes magyar tulajdonban lévő Szatuna Kft. immár 25 éve töretlen népszerűséggel gyártja az autók oldal ablakára szerelhető légterelő elemet. A hazai piacon kívül jelen vagyunk minden szomszédos ország piacán, Angliába is képviseltetjük magunkat, de jelenleg további európai expanzióra törekszünk.

Feladat leírása

Feladat: 

Nem konkrétan logótervezésről van szó. A feladat egy figura létrehozása lenne, akit valószínűleg Légter-Eleknek fogunk hívni. Eleket mindennapi szituációban fogjuk elhelyezni, mindennapi problémákat fog megoldani a légterelő segítségével. Fontos, hogy a célközönségünk tudjon azonosulni vele, azaz magát lássa a kis kabalafiguránkban. Nem szeretnénk szuperhős irányba elmenni, fontos, hogy a lehető legátlagosabb emberke legyen: nyáron rövidnadrágot hord, ősszel kalapot. Népautóval jár, hátra beteszi a kutyát vagy a gyerekeket. Nyáron strandol a Balatonon, időnként lemegy a rokonokhoz vidékre. Ő Elek. Összesen egy darab rajzra lenne szükségünk róla, akár az autója mellett ábrázolva. Fontos, hogy könnyen reprodukálható legyen a stílus és univerzum amiben létezik, a későbbi terveinkhez. Előnyös lehet, ha valamilyen (szinte észrevétlen) formában a meglévő logónk, vagy a Szatuna szó valahogy képviselteti magát a grafikán.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Elsősorban a légterelő előnyeit szeretnénk bemutatni Légter-Elekkel, de kedvező fogadtatás esetén bannereken is használni fogjuk. Az a terv, hogy Elekről minél több embernek a légterelő jusson eszébe.

Feladat leírása

Célközönség: 

Átlagos vásárlónk negyvenes éveiben járó férfi, családos ember. Szeret barkácsolni, érdeklik az autók, sok időt tölt a szabadban. Az autóját nagyon szereti, még ha nem is feltétlenül utazik vele sokat. Nagyon fontos neki a légterelő nyújtotta kényelem és esztétika.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A légterelő kisebb-nagyobb problémákra nyújt megoldást: az oldalirányból érkező napsütés ellen, a klíma kiegészítésére, szellőztetésre akár esős időben. Mindezek mellett nagyot tud dobni egy autó kinézetén is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jelenleg 3 légterelő márkát forgalmazunk. A Classic van a legrégebb óta a piacon, ez a húzótermékünk. Nemrég bevezettük a Sporty légterelőket, ezek sokkal keskenyebb, alacsonyabb árfekvésű termékek. Harmadik márkánk a Németországból származó, ClimAir légterelő. Ennek kialakítása gyakorlatilag megegyezik a Classic légterelővel. Vevőink nagy többsége elégedett termékeinkkel, ez lesősorban a magas minőségnek és kiterjedt garanciavállalásunknak köszönhető.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Terveink szerint elsősorban a Facebookon fog megjelenni Légter-Elek, organikus bejegyzésekben és hirdetéseinkben egyaránt. Ebben a pillanatban felhasználási módja még képlékeny, lehet hogy csak a képet fogjuk alkalmazni szöveggel, 1-1 képkockákba fogjuk beilleszteni, de még az is lehet, hogy rendszeresen megjelenő képregény lesz belőle elsöprő siker esetén.

Feladat leírása

Stílus: 

Színes, két dimenziós munkákat várnánk. Részletesen kidolgozott, minél populárisabb rajzokat szeretnénk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Vonalrajzok, papíralapú rajzok bescannelve.

Feladat leírása

Fórum

Köszönjük a rengeteg jobbnál-jobb alkotást! :) Nagyon profin összeállt a fejetekben, hogy pontosan milyen koncepciót szeretnénk, köszönet érte! Igyekszünk minél hamarabb választ adni nektek, de két héten belül mindenképpen.

Fórum (1)