Pályázatok

Laptopszaki.hu logó- és kisarculat design tervezés

Logó + Kisarculat design
-
Laptopszaki
150.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 61
4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 1 hét

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (67)

Beküldve: 2017. 04. 18.
22
6
8
Beküldve: 2017. 04. 11.
6
0
7
Beküldve: 2017. 05. 02.
11
0
7
Beküldve: 2017. 05. 01.
10
0
7
Beküldve: 2017. 05. 01.
7
0
7
Beküldve: 2017. 05. 01.
6
0
7
Beküldve: 2017. 05. 01.
6
0
7
Beküldve: 2017. 04. 16.
4
0
6
JS
Beküldve: 2017. 04. 29.
4
0
6
Beküldve: 2017. 05. 03.
6
0
6
Beküldve: 2017. 05. 03.
7
0
6
Beküldve: 2017. 04. 06.
1
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A laptop alkatrész és laptop szerviz piacon az elmúlt években komoly versenyhelyzet alakult ki. Piaci helyzetünket tekintve, Magyarország egyik meghatározó laptop alkatrész kereskedése és szervize vagyunk, folyamatos és dinamikus növekedéssel.

Üzletünk és szervizünk a József körúton található. A webáruházunkban elérhető laptop alkatrészek több, mint 70% azonnal átvehető az üzletünkben, vagy szállítható az ország egész területére 1 munkanap alatt.

Büszkén mondhatjuk, hogy a vásárlóink elégedettsége rendkívül magas: Az Árukereső.hu-n olvasható több, mint 900 vélemény alapján 98.4% ajánlaná ismerősének a boltunkat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Laptopszaki Kft. www.laptopszaki.hu hazánk egyik meghatározó laptop alkatrész kereskedése és szervize. Elsősorban laptop alkatrészek kis- és nagykereskedelmével, illetve laptopok szervizelésével, valamint használt laptopok értékesítésével foglalkozunk.

A céget 2011. októberében "első generációs" vállalkozóként alapítottuk. Egy innovatív- és fiatalos, korrekt és ügyélközpontú céget álmodtunk meg az alapításkor, és nap mint nap azért dolgozunk, hogy ez megvalósuljon. Mára örömmel mondhatjuk, hogy több tízezer ügyfelünk távozott elégedetten üzletünkből, valamint több ezer, webáruházon keresztül megrendelt laptop alkatrész érkezett meg ügyfeleinkhez probléma nélkül, az ország bármely területére.

Küldetésünk, hogy legyen egy hely, ahová az ügyfeleink bizalommal fordulhatnak, ha probléma adódik a laptopjukkal. Tudjuk, hogy a laptop a mindennapi munkában, kikapcsolódásban és kapcsolattartásban mennyire fontos eszköz, ezért szakértelmünkkel arra törekszünk, hogy az ügyfeleinknek minél kevesebb ideig kelljen nélkülözniük a készüléküket.

Céges hitvallásunk, hogy minden ügyfelünkkel úgy bánunk, mint ha a saját szüleinknek vagy nagyszüleinknek segítenénk. Ennek érdekében olyan cégkultúrát alakítottunk ki, amely támogatja csapatunk tagjainak folyamatos szakmai és személyes fejlődését, hogy a munkatársaink a magas szintű szakértelem mellett barátságos és segítőkész szolgáltatást nyújthassanak vásárlóink részére.

Feladat leírása

Feladat: 

Jelenlegi logónkat és arculatunkat az induláskor önállóan készítettük, de elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy megújuljunk.

A jelenlegi logónkhoz kizárólag a színek tekintetében ragaszkodunk, a színeken kívül nyitottak vagyunk minden megoldásra. Kötelező elem: - narancssárga és fekete színek használata (természetesen ezeknek bármilyen változata, tehát nem pontosan a jelenlegi színekhez ragaszkodunk)

A jelenlegi logóból a "laptop alkatrész webáruház és szerviz" szlogent szeretnénk elhagyni, tehát ezt az új logónál már nem szeretnénk használni.

A kisarculat szükséges elemei:
- logó
- névjegy
- levélpapír

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Olyan logót szeretnénk, ami könnyen megjegyezhető, letisztult, innovatív, fiatalos és erőteljesen képviseli cégünk értékeit. Érzékeltetni szeretnénk a logóval, hogy egy fiatalos, dinamikus, korrekt és ügyélközpontú cég vagyunk. A versenytársaktól jól megkülönböztethetőek legyünk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Minden laptop tulajdonos, akik többségében férfiak.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Megbízható és gyors laptop szerviz és alkatrész webshop/szaküzlet, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal. A webáruházunkban elérhető laptop alkatrészek több, mint 70% azonnal átvehető az üzletünkben, vagy szállítható az ország egész területére mindössze 1 munkanap alatt.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A vásárlói visszajelzések alapján: segítőkész ügyfélszolgálat, gyors, megbízható, szakszerű, kedves, hozzáértő, korrekt, rugalmas cég vagyunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó hosszútávú használatra készül. A cég minden kommunikációs és arculati eszközén látható lesz. Webshop, üzletportál, csomagolóanyagok, facebook, névjegykártya, levélpapírok, borítékok.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, modern, fiatalos, a szakterülethez szorosan kapcsolódó.
Kötelező elem: narancssárga és fekete színek használata

Feladat leírása

Kerülendő: 

Lehetőség szerint kerülnénk a laptopot, mint grafikai elem használatát a logóban.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logótervezés szakmailag elvárt követelményeinek megfeleljen.
- Működjön fekete-fehérben, kis méretben (35x35px)
- vektoros formátum

Fórum

Kedves Megbízó!
Figuratív, vagy nonfiguratívabb formát szeretnének a logóhoz? Esetleg utalást lehet tenni a laptopra(nem direkt módon) Emblémát szeretnének inkább, vagy "Laptop Szaki" szóból legyen lógó mint jelenleg? Fontos hogy illeszkedjen a jelenlegi helyére? Mármint arányaiban. Ha igen, akkor tudna írni méreteket/arányokat?
Köszönöm előre is a válaszát!

Kedves Megbízó!
Milyen logót szeretnének: tipografált, iniciálés, alakzatos/szimbólumos esetleg keretes legyen, vagy nincs ilyen kritérium? Szabadon vállasztott teljesen?
Előre is köszönöm válaszát!

Kedves Kreatív!

Köszönjük a kérdést. Nem ragaszkodunk az eredeti logó méretarányaihoz, azonban természetesen tudok egy példa méretet írni a jelenlegi logóról, ami alapján kiszámíthatóak az arányok (2500px * 745px). Ez a méret tartalmazza a Laptop alkatrész webáruház és szerviz szöveget is. A logónál mindenképpen előnyben részesítenénk azokat a koncepciókat, ahol a logó egy emblémát tartalmaz (legyen az szimbólum vagy iniciálé), amit később akár önmagában is tudunk használni és azonosítja a cégünket.

Üdvözlettel: Szegedi Tamás, Laptopszaki.hu

Kedves Kreatív!

Köszönjük a kérdést.

A logónál mindenképpen előnyben részesítenénk azokat a koncepciókat, ahol a logó egy emblémát tartalmaz (legyen az szimbólum vagy iniciálé), amit később akár önmagában is tudunk használni és azonosítja a cégünket. Nem feltétlen ragaszkodunk a mostani logó formájához, stílusához.

Üdvözlettel: Szegedi Tamás, Laptopszaki.hu

Kedves Megbízó!
Problémám adódott a feltöltéssel tegnap este (a határidő lejárta előtt 15-20perccel) így nem tudtam elküldeni a koncepciókat. Van arra lehetoseg,hogy meghosszabbítsák a pályázatot?
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Thrill!

A probléma nálad volt, ugyanis ketten is küldtek be 1 perccel a határidő lejárta előtt koncepciót.

Kedves Kreatívok!Köszönjük minden pályázó beküldött munkáját.
Hosszas mérlegelés és értékelés után úgy döntöttünk, hogy ebben a pályázatban sajnos nem hirdetünk győztest.
Mivel nem sikerült kiválasztanunk az új logónkat a beérkezett tervek közül, így a pályázatot visszavonjuk.

Volt néhány egészen kreatív és egyedi terv, de legnagyobb bánatunkra nem éreztük azt egyik pályázatnál sem, hogy megtaláltuk azt a logót, amire vágytunk. Látva a mostani (mindenképpen elavultnak mondható) logónkat, ez valószínűleg sokak számára talán kevésbé érthető, de kérünk minden pályázót, hogy fogadjátok el és tartsátok tiszteleteben a döntésünket.

Bízunk benne, hogy a jövőben esetleg más pályázat keretein belül sikeresebb lesz az együttműködésünk.
További sikeres munkát kívánunk minden pályázónak!Üdvözlettel,

Malatidesz Zsolt
Laptopszaki.hu

Fórum (7)