Pályázatok

Kiterjedt arculat elkészítése meglévő logó alapján

Kiterjedt arculat design
-
Harkányfürdő
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 24
7

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 hónap 3 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (19)

Beküldve: 2018. 04. 17.
17
6
10
Beküldve: 2018. 04. 23.
3
0
9
Beküldve: 2018. 04. 23.
2
0
9
Beküldve: 2018. 04. 26.
9
0
8
Beküldve: 2018. 04. 26.
3
0
8
Beküldve: 2018. 04. 23.
6
0
8
Beküldve: 2018. 04. 26.
1
0
8
Beküldve: 2018. 04. 24.
7
0
7
Beküldve: 2018. 04. 23.
10
0
6
Beküldve: 2018. 04. 25.
7
0
6
Beküldve: 2018. 04. 22.
2
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, ami Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelye. A pihentető, frissítő és gyógyító kezelések mellett, a holisztikus gyógymódok mellett is elköteleztük magunkat, hogy a kezelések során vendégeink teste és a lelke újra harmóniába kerülhessen egymással.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz 50-70 méteres mélységekből, átlagosan 62 °C hőmérséklettel tör a felszínre. Ásványi anyag tartalma literenként több mint 1000 mg. Gyógyászati szempontból legjelentősebb ásványi anyaga a karbonil-szulfid (COS), amely gáz alakban a vízben oldott állapotban nyomás alatt van. A kifolyó vízben, nyomás alól felszabadulva azonnal bomlani kezd, átalakul kénhidrogén-gázzá, amely jellegzetes szagát adja.
A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja a strandolás szerelmeseit. A családi együttnapozáshoz, játékhoz, sportoláshoz és étkezéshez hangulatos, színvonalas helyszíneket biztosítunk.

Feladat leírása

Feladat: 

BRIEF ÁTÍRVA 2018.04.16.

A meglévő logó alapján kiterjedt arculati design elkészítése,alap felhasználási formák: levélpapír, boríték, névjegykártya, doszié, e-mail aláírások, papírtáska, póló, ajándéktárgy.
Alapinformációk megadása arculati kézikönyv megalkotásával együtt: márka színe, pantone, 4C felbontás, fehér felületen - színes felületen hogyan használható, betűtípusok és használatuk, méretek, arányok.

A pályázaton való részvételhez elég 2 elem (levélpapír, névjegy) kidolgozása és beküldése, a majdani esélyeseknek kell majd kidolgozni a többit.

Kiindulásnak a meglévő logót kell alapul venni. Kérjük figyelembe venni azt, hogy a logó alapvető struktúrája nem változtatható meg, azonban mind betűtípusban, mind színvilágban attól el lehet térni. Az elkészült arculati elemek mutassanak jól színesben, szürkeárnyalatosban és fekete-fehérben, kicsiben és nagyban is egyaránt.
A kidolgozott elemek/anyagok stílusa legyen letisztult, elegáns, egyedi.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk a meglévő arculatunk frissítése. Cél, hogy a kiterjedt arculat elemei mind nyomtatott, mind elektronikus formában használhatóak legyenek, mivel közösségi oldalainkon és weboldalunkon is működnie kell a kiválasztott arculatnak. Emellett a papír alapú kommunikáció során is egy elegánsabb formátumot szeretnénk alkalmazni a jelenleginél.

Feladat leírása

Célközönség: 

A felhasználás sokszínűségét tekintve 0-100 éves kor között bárkit meg kell, hogy szólítson.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Lásd feljebb

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Rengeteg fürdő van a piacon, melyek közül a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő szeretne kiemelkedni. Mind az üzleti világban, mind a kikapcsolódást kereső fiatalok körében, mind pedig a gyógyulni vágyó idősebb korosztály részére elfogadható arculat készüljön.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A kialakított arculatot évekig szeretnénk használni. A jelenlegi formai és színvilágunkat frissíteni és minden jelenleg használt arculati képünket az új arculatra fokozatosan lecserélni.

Feladat leírása

Stílus: 

Színvilágában bármi szóba jöhet, a logónk megtartása mellett.

Fórum

jól értem, hogy a valaki által már megtervezett, meglévő logóval kell arculati kézikönyvet is csinálni?
ezt nem a logó tervezőjétől kellett volna megrendelni? vagy rosszul értelmezem?

Bocsánat előre is, de mindezt 80.000 ft-ért? Lamaradt egy nulla?

Üdv, nem tudjuk, hogy ki és mikor készítette a logót, illetve nincs hozzá kézikönyv sem, így a már valaki által megtervezett logóval kell dolgozni
Üdv: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Üdv.
Mivel maga a logó megvan és azon változtatni nem tudunk, így a valóságban nem egy új dolgot kell megalkotni, csak azt bizonyos elemeken alkalmazni, majd ezt követően az alkalmazási módokat egy kézikönyvben rögzíteni.
Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

azt értem, hogy a meglévő logóval kell dolgozni, de az arculati kézikönyv utólagos legyártása a valaki által megtervezett logóhoz, az nem olyan egyszerű. betűk, színek, színátmenetek beazonosítása... szóval ez így nem nyerő. amennyiben viszont valaki átszínezi, új betűtípust tervez hozzá, akkor nincs gond. sőt, ezt most csak így lehet.

A feladat leírásában szerepel, hogy a logó alapvető struktúrája nem változtatható, azonban mind betűtípusban mind színvilágban attól el lehet térni.
Üdv: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Tök jogos. Ennyiért akkor sem vállalnám, ha egyedüli pályázó lehetnék. :) Nem is engedném, hogy ilyen munkáért ennyit ajánljanak. Leértékelődik a munkánk. :(

Ennyi pénzért senki sem dolgozik..

Gergely!
Az Applion kisarculat, kézikönyvvel (logo, névjegy, levélpapír, email aláírás) díja volt 85.000.-HUF.
Amit a megrendelő kér az nem mockup képekbe való beillesztése a logónak.
Ez a meló nem 1 hetes. Csak akkor , ha valaki non-stop ezzel foglalkozik.
Szerintem a Megbízó keressen a környékén olyan grafikust aki ezt bevállalja ennyi pénzért. Ha talál kérem jelezze, mert akkor alkalmazom az illetőt. Akkor egy logót kb. 2000 .- ért tervez én eladom 50.000-ért és már nem is kell dolgoznom. (Természetesen , ha munkája tényleg megfelelő)

Keves Kreanod, ennél a feladatnál nincs feltöltött koncepció, de 3 hozzászólás van. Mi ez a 3 hozzászólás?

Itt olvashatod a megbízó három hozzászólását fentebb.

Igen, ahogy írtad is, ott kellett logót is tervezni. Itt nem kell.

Gergely!
Ezek szerint, ha a megrendelő a logó megtervezését is kérné, akkor 135.000.- Huf lenne a pályázat díja?
(LOGÓ + /nagy/ARCULAT + ARCULATI KÉZIKÖNYV)
Valami nem jön ki matematikailag. Szerintem ezt Ti is számoljátok ki újra, mert ezért jelezték többen is hogy az összeg nevetségesnek tűnik.
Köszönöm

Szia! Van a kategóriák menüpont, ahol láthatod, hogy az egyes pályázati típusoknak mik lehetnek a tartalmai, és mi a minimális díjazása. Logó plusz kiterjedt arculatnak pl minimális 95.000 Ft. Akinek ez túl kevés, az egyszerűen nem indul el rajta. Ha nagyon extrémen alacsonyat ajánlanak fel, akkor mi is szoktunk szólni, és nem engedjük ki a pályázatot, jelen esetben ez már egy megemelt díj.

Áthidaló megoldás lehet, hogy az arculati kézikönyvet csak a majdani győztestől, esetleg shortlistestől kéri a megbízó. Meg lehet határozni egy minimumot, ami a pályázaton való elinduláshoz kell (amit a megbízó is önmagában pontoz), mondjuk egy névjegykártya tervet, és akinek tetszik a munkája, és lát benne fantáziát a megbízó, az kidolgozza a többit is.

Aki kevesli, az tényleg ne induljon el, és ez is egy indikátor a "piacról".

Gergely!
Köszönöm a választ! Az áthidaló megoldás teljesen jó, ha a Megbízónak is megfelel.
Üdv.

Kedves Megbízó!

Ha Ön is egyetért ezzel a metódussal, akkor kérem, határozzák meg azt a minimum munkát, amely alapján el tudják dönteni, hogy ki a legmegfelelőbb kreatív az elképzeléseiknek. Ezt beírjuk a briefbe is.

Kedves Megbízó!
Lehet buta kérdés, de kérdésem lenne ezzel a mondattal kapcsolatban: "Egyéb verziók különböző tárgyakon, felületeken: papírtáska, póló, szórólapok, plakátok, ajándéktárgyak."
Itt csak látványterveken kell megjelenítenünk, vagy esetleg plakátot és táska design-t is kell készítenünk? Mert az arculati elemek megtervezése és elkészítése rendben van. Tehát csak a logót és a színeket kell különböző felületeken "elhelyeznünk", hogy látható legyen milyen lenne élőben... ?
Bocsánat, ha kacifántosan fogalmaztam.
Előre is köszönöm válaszát!

Kedves Kreatívok!

Most beszéltem a megbízóval telefonon. (Gyakorlatilag egyszerre kerestük egymást.) A briefen módosítottunk kicsit. Kikerült az összetettebb feladatnak számító plakát és szórólap az igényekből, és bekerült a mappa. (Ezt kifelejtették.) Emellett megegyeztünk abban is, hogy elég két elemet ezek közül megtervezni a részvételhez, majd csak az esélyeseknek kell kidolgozni a többit.

Köszönjük, így már egyételmű a feladat :)

Egyébként pont ez az 500. pályázat az oldalon. :)

Ok, köszi! Azt hitem az a koncepciókhoz hozzászólás, és a fórumnál számolódik a fórumos hozzászólás.

szerintem nem került be a mappa.

Bocs, dosszié. (Ez volt a megbízó szóhasználata, ezért így írtam.)

én is bocs, nem kötekedni akartam. célzottan kerestem rá, és nem találtam.

Mi szerepeljen a névjegykártyán?

Név, titulus, a vállalat neve, cím, telefonszám és e-mail cím.

Éppen benne voltam a pályázati anyag beküldésében és szerintem egy másodperccel később nyomhattam rá a beküldésre és már nem engedte be??? Azt gondolná az ember, hogy ha már benne vagyok, még beengedi... Köszi, ezért dolgoztam órákat.

Kedves g.reti!

Sajnálom. Mindenesetre egy két hetes pályázatot nem szabad az utolsó másodpercre hagyni. Nem is lenne logikus, ha így működne, ahogy leírod, mert akkor gyakorlatilag nem lenne határidő. Valaki behozná a beküldő felületet még az idő lejárta előtt, de akár órákkal később is nyomhatna a küldésre.

Érdeklődnék, hogy valami ...akár egy kis részeredményt mikorra várhatunk... ?

Köszönjük szépen az elkészített arculati terveket. Üdv: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Fórum (30)