Pályázatok

IT oktatóközpont névadás

Névadás
-
azt keressük
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 80
MagiCom

Megbízó

157

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hét 6 nap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (95)

Beküldve: 2017. 07. 06.
6
10
Beküldve: 2017. 07. 15.
2
9
Beküldve: 2017. 07. 07.
4
9
Beküldve: 2017. 07. 14.
3
8
Beküldve: 2017. 07. 06.
5
8
Beküldve: 2017. 07. 10.
2
8
Beküldve: 2017. 07. 04.
2
8
Beküldve: 2017. 07. 05.
2
8
Beküldve: 2017. 07. 10.
2
8
A2L
Beküldve: 2017. 07. 07.
2
7
Beküldve: 2017. 07. 13.
2
7
Beküldve: 2017. 07. 14.
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magyarországon számos területen szakember hiány van, ilyen terület az IT is. Jelenleg nincsen olyan képzés, ami rövid időn belül bocsátana ki képzett, gyakorlattal is rendelkező hálózatos szakembereket.

Cégünk, a MagiCom, mint gazdálkodó szervezet indítana egy számítógépes hálózati szakember képzést, amely gyorsan alkalmazkodik az érintettek (hallgató, IT SSC) igényeihez. Központunk a jelenlegi drága és/vagy hosszadalmas oktatási formák alternatívájaként fiatalok számára gyors, célratörő, soft skilleket fejlesztő, munkáltatói igényekhez igazodó képzést végezne.
Olyan oktató központok már vannak, akik a mi elképzelt metódusunk szerint képeznek, de ők kimondottan fejlesztőkre specializálódtak. (Pl. Codecool, Green Fox Academy, Yellowroad)

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A MagiCom Kft. a legmodernebb technológiai támogatásokat nyújtó magyar tulajdonú infokommunikációs középvállalat, melynek fő profilja az informatikai outsourcing.
Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és megoldásokat az informatikai szolgáltatások kiszervezésének területén. Mivel a cég működése szempontjából elengedhetetlen, hogy folyamatosan, szakképzett informatikus szakembereket tudjunk prezentálni a megbízóinknak, ezért, ha a piacon már nehezen találunk ilyen munkavállalókat, akkor szeretnénk magunk „kiképezni” őket egy új metódus szerint.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan időtálló angol és könnyen kiejthető név megalkotása, mely figyelemfelkeltő és eltér a jelenleg megtalálható oktatóközpontókétól. Fontos, hogy a fiatalos lendület mellett profizmust is sugalljon, amivel egyaránt megnyerhetjük a megrendelő nagyvállalatokat és a hallgatókat is.

! A névből tűnjön ki, hogy IT területre specializálódott iskola, de nem egy újabb fejlesztő (programozó) képző (piaci helyzetben említett iskolák) + érezhető legyen, hogy elrugaszkodik a klasszikus iskolarendszertől.!
A kidolgozás során nincs ellenünkre (de nem kötelező) a követkő kifejezések beépítése: multi, business services.
Több megoldást is szívesen fogadunk egy pályázótól, illetve egy név különböző formációit.

(Kérlek írjatok megjegyzést mellé, hogy miért pont az a név, milyen jelentéssel bír. Valamint, ha több szóból kreáltok, akkor részekre bontva levezetni.)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ha találkozik a névvel, akkor ragadja meg a figyelmét és arra ösztönözze, hogy többet megtudjon rólunk. Fontos, hogy a megrendelők és a leendő hallgatók is egy megbízható oktatási központként tekintsenek ránk, ahol a megfelelő szaktudást biztosítjuk számukra.
Az oktatóközpont létrehozásával szeretnénk a munkáltatói brandet egy újabb szintre emelni.

Feladat leírása

Célközönség: 

• Hallgatók
18-35 év közötti, számítógépes ismeretek felé nyitott, középfokú angol nyelvismerettel rendelkező fiatalok, illetve akik szakmát szeretnének váltani és meglátják a lehetőséget egy gyorsabb karrier építésében

• Céges partnerek, leendő munkáltatók
300+ mukavállalói létszám, alacsony árérzékenység, magyar beszállítók felé nyitottság, pályakezdők fogadása

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Cégünk több mint 15 éves szakértelemmel rendelkezik a professzionális IT szolgáltatások területén. Sok éves tapasztalatot tudunk átadni diákjainknak, a piacon jelenlévő szakembereink által.
Az e-learning alapú képzés kiegészül személyes, csoportos és tantermi konzultációs órákkal. Valós projekteket tudunk bemutatni a hallgatóknak, amit feladatként együtt oldhatnak meg. Mindemellett fontosnak tartjuk a résztvevők egyéni- és csoportos coachingját, a vállalati környezetben elengedhetetlen soft skill-ek fejlesztését, a multinacionális vállalati kultúra bemutatását.
A képzési idő 1 év, tehát a munkáltató rövid idő alatt jut jól képzett szakemberhez, a munkavállaló pedig rövid idő alatt tud eljutni a pénzkereséshez. A képzés végeztével diákjainknak a partner vállalatok munkahelyet kínálnak, a cégek pedig az általuk meghatározott igényeknek megfelelő munkavállalót kapnak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Professzionális környezet a jövő IT szakembereinek oktatására. Egy megbízható központ, mind a diákok részére, mind pedig a cégeknek, akik képzett szakembert kapnak kézhez.
Olyan képzés, ami kerüli a felesleges töltelék tananyagokat, helyette a gyakorlati ismeretekre fókuszál. Az egy éves képzés leteltével biztos munkahelyet kínál a diákoknak.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Évekig kívánjuk használni online és offline felületeken is. Felhasználnánk a honlapon, előadásanyagokban, reklámeszközökön, ezenkívül találkozhat még rendezvényeken, kiállításokon, különböző szakmai fórumokon és hirdetésekben is a névvel.

Feladat leírása

Stílus: 

Természetes, letisztult, de ugyanakkor figyelemfelkeltő és lendületes. Megfelel a mai trendeknek, de ugyanakkor időtálló.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A cég nevének használata: MagiCom
Academy, school szavak használata

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Ehhez a pályázathoz nem kérjük csatolni, de gondolkozzatok szlogenen és logón is, mivel a továbbiakban arra is fogunk pályázatot hirdetni.

Fórum

Fórum (0)