Pályázatok

Ingatlanpáholy logó és arculat terv, az ingatlanszakma jövője

Logó + Kisarculat design
-
Ingatlanpáholy
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 47
9

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (46)

Beküldve: 2018. 06. 26.
22
9
9
Beküldve: 2018. 07. 02.
12
1
9
Beküldve: 2018. 06. 23.
8
2
9
Beküldve: 2018. 06. 26.
6
1
8
Beküldve: 2018. 07. 01.
11
0
8
Beküldve: 2018. 06. 22.
7
0
8
Beküldve: 2018. 06. 30.
26
0
8
JS
Beküldve: 2018. 06. 21.
13
0
7
Beküldve: 2018. 07. 05.
9
1
7
Beküldve: 2018. 06. 24.
1
0
7
Beküldve: 2018. 07. 01.
11
0
7
Beküldve: 2018. 07. 03.
7
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Hogy mi a helyzet az ingatlanpiacon!? Talán ezt nem kell túlrészleteznem, hisz a csapból is ez folyik. Valóban nagyon pörög az ingatlanpiac. A helyzet emellett az, hogy az ingatlanközvetítői szakma Magyarországon siralmas. Ezen tervezünk változtatni a trendek figyelembe vételével. A szakma legjobbjainak egyesülésével egy valóban teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtó erős, szakmát megfelelő helyre emelő szervezetet hozunk létre.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Kovács Kornél Ingatlan Ügyvivő vagyok. Ingatlanok értékesítésével, forgalmazásával, emberi élethelyzetek optimális megoldásával foglalkozom. Az ország egyik legnagyobb cégénél kezdtem pályafutásom, ahol országos szinten a legjobb 10 értékesítő közé gyorsan sikerült állandósítanom magam. Az ingatlanközvetítés valódi komolyságát, összetettségét felismerve, rájöttem, hogy annak megfelelő kibontakoztatásához saját utat kell járnom, így saját brandet hoztam létre. Az utóbbi években elképzeléseim helyt állóságának bizonyításán dolgoztam, mely a vártaknál is sokkal jobban sikerült. Partnereimmel megterveztem az ingatlanközvetítői szakma új irányát, a piaci visszacsatolásoknak megfigyelésével. Most ezen terveknek megfelelően valósítjuk meg az Ingatlanpáholyt.

Feladat leírása

Feladat: 

Az Ingatlanpáholy, mint "gyűjtő brand" találó és sokat mondó logó és arculat terve.
Az ingatlanpiac valódi úttörői közösségének a logóját és arculat tervét szeretnénk kérni tőled!
Szeretnénk, ha látszódna, hogy ingatlanközvetítéssel, minőségi, teljes körű szolgáltatással foglalkozó cég vagyunk, ahol a legjobbak összpontosultak a kiemelkedően jó, ügyfélközpontú szolgáltatás érdekében, a szakma hírnevének megfelelő helyére emelése érdekében. Szeretnének, hogy egyszerű, nem túlvariált, átlátható és egyértelmű legyen a logó.
Cégünk célja a minőségi, ügyfélközpontú ingatlan értékesítők összekapcsolása, szoros együttműködési rendszerbe a szakma és munkájuk minőségének még magasabb színvonalra emelésének céljából. Célunk, hogy elismerés legyen cégünkhöz tartozni. Szeretnénk, hogy mindenki meg tudja tartani önállóságát, segítjük personal brandingjét, munkáját, az alapokat és vázakat megadjuk, de Ő maga és munkájának a minősége fogja a teljes sikert megkoronázni, melynek eléréséhez cégünk ad meg minden szükséges hátteret.

Logó, miniarculat /színek, stílus, névjegykártya, mappa, levélboríték.
Színekben és stílusban a természetes irányba megyünk. Az irodát is tömör fa, fém lábbal ellátott bútorokkal, világos színekkel, kevés zöld és barna színnel dekoráljuk. Fontos, hogy a természetességet, letisztultságot, minőséget sugározzuk. Szeretnénk, ha a logó is ezt képviselné, akár magában is felismerhető, ingatlanra asszociálható legyen.
A névjegykártya 2 oldalas, az első oldalon név, kolléga saját monogram logója, telefonszám, iroda címe, weboldal, hivatalos facebook oldal címe és egy arckép szerepel majd és a hátoldalon csak a logó. /akár egyszínű hátoldal és csak fényes lakkal a logó/
Mappa első lapján a logó és néhány irányadó szó. /pl.: Minőség, Teljes körű ügyintézés, Ingatlan, Otthon, Befektetés/ Belső lapján ügyfélvélemények, behajtásnál névjegykártya betűzhető/
Levélboríték, letisztult, elegáns, minőségi.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az ingatlanközvetítői szakma megfelelő helyre emelése. Ez egy nagyon összetett és értékes szakma, melyet sajnos hazánkban rettentően lekicsinyítettek a azon értékesítők, akiket csak a pénz és nem a szolgálat és minőség vezérel. Célunk a valódi minőséget és teljes körű szolgáltatást nyújtó, profi értékesítők összekapcsolása a szakma és saját magunk szolgáltatásainak emelése érdekében. A kiemelkedően sikeres értékesítőkből álló akciócsoportunk tevékenységével létrehoztuk cégünket, hogy ezzel a jövőben elérjük a magyar ingatlan szakma valódi értéknövekedését a valóban minőséget nyújtó kollégák hatékony összekapcsolását.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönség a magyar ingatlanpiac résztvevői. Célunk, hogy az eladók és vevők tudják, ha cégünkhöz tartozó értékesítővel találkoznak, megbízható és minőségi szolgáltatásban lesz részük.
Célközönség a profi, vagy profi értékesítővé válni akaró kollégák is, hisz célunk, hogy cégünkhöz való tartozás, kiváltság, büszkeség legyen az értékesítők számára.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minőségibb, teljes körű, megbízható, hatékony és ügyfélközpontú, igényeknek megfelelő szolgáltatás nyújtása, mind az eladóknak, mind a vevőknek.
Az értékesítőknek megmutatjuk az utat, miként válhatnak stabil, valódi minőséget adó, magas értéket teremtő profi szakemberekké, melyhez minden szükséges eszközt és hátteret biztosítunk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az ország legjobb ingatlan értékesítőinek közössége, melyet ügyfeleink tapasztalataikkal, értékeléseikkel folyamatosan visszaigazolnak, hisz arra törekszünk, hogy az elvártnál mindig többet adjunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Első körben Facebook, Youtube, nyomtatott marketing anyagok, irodai logótábla, weboldalak, hirdetési portálok, aztán szaklapok, hírportálok, műsorok.

Feladat leírása

Stílus: 

Irodánk és magunk is a határozott, természetes, átlátható, korrekt vonalat képviseli, képviseljük. Szeretnénk, ha a logó is ezt tükrözni, melyből következtethetünk a már említetteket:
Szeretnénk, ha látszódna, hogy ingatlanközvetítéssel, minőségi, teljes körű szolgáltatással foglalkozó cég vagyunk, ahol a legjobbak összpontosultak a kiemelkedően jó, ügyfélközpontú szolgáltatás érdekében, a szakma hírnevének megfelelő helyére emelése érdekében. /Ez egy komoly összetett szakma, amit sajnos Magyarországon egyelőre valóban nem megfelelően képvisel a nagy többség./ Szeretnének, hogy egyszerű, nem túlvariált, átlátható és egyértelmű legyen a logó.
Letisztult, modern, minőséget és megbízhatóságot sugalló egyszerű, de kifejező.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túl összetett, túldíszített, variált, extravagáns dolgokat kerülnénk.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Megosztom a saját logóm. Fontos, hogy a kollégák personal brandingjét támogatni fogjuk. Mindenki erős önmaga lehet, vállalja a felelősséget munkájáért és ezen, hatékony, profi értékesítők közössége, lesz cégünk. Ennek én is része leszek, az én saját logómnak is illeszkednie kell a szervezet logójához, ezért stílusban hasonló munkákat várok.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Megbízó,
színek tekintetében a zöld, barna variánsai játszanának szintén, vagy itt ránk van bízva? (Nyilván kivéve az ide nem illő árnyalatokat)

Kedves OrchideArt!

Köszönöm kérdést.
Alapvetően igen, a barna, zöld, de a fehér, kék, illetve csiszolt fém szín, ami szóba jöhet, persze nem az összeset használva.
Szeretnénk kicsit nyitottan hagyni, hogy Önök, mint művészek ki tudják élni kreativitásukat, s abból tudjuk kiválasztani a leginkább minket jellemzőt. Fontos a természetesség, letisztultság, minőség és teljeskörűség, vagy ügyfélközpontúság szimbolizálása. /persze nem várjuk el, hogy mindezt egy kép/logó egyben mutassa/

Szép napot! Jó munkát!

Kornél

Kedves Kornél!
Csak egy elméleti kérdésem lenne. Elgondolkodtam a vállalkozás nevén, mely külföldiek számára talán nehezen kimondható, és értelmezhető. Amennyire tudom, az ingatlanpiacon most elég sok a külföldi vevő, ha keresnek ingatlanos céget, talán segítség nekik egy angol vagy egy fantázianév, melyhez a szlogen angolul is működik. Ez szándékos?
Remélem nem tűnik kötözködésnek, csak elmélkedtem... Szép feladat, és jó brief, köszönjük!

Kedves Melinda!

Köszönjük az észrevételt!
Tudatosan választottunk magyar nevet magyarságot képviselve, magyar értéket mutatva.
Mivel magyar ingatlanokat értékesítünk, első körben az eladóknak szólnak marketing anyagaink. Koncepciónknak köszönhetően ezek az ingatlanok csak általunk vannak képviselve, így a külföldi ügyfelek megtalálnak, illetve mi is megtaláljuk Őket. Gyakorlatilag első körben az ügyfélkör és a fókusz magyar állampolgárok, majd pont ennek köszönhetően érkeznek második körben a külföldi ügyfelek, vagy direkt módon, vagy együttműködőinken keresztül.

További szép napot és jó munkát!

Kornél

Kedves Kornél!

A feladat leírásánál van egy rész, ami számomra nem világos: "behajtásnál névjegykártya betűzhető."
Ezt hogyan kellene elképzelni?

Előre is köszönöm válaszát!
Dana

Kedves Dana!

mindösszesen csak a mappa jobb oldalan behajtható belso részére gondolok, amelybe beilleszthető a névjegykártya oly módon, hogy kinyitott állapotban látható a névjegy.

remélem igy érthető

szep napot!

Köszönöm, így már világos! :)

6 pontot ad rá, és utána egy az egybe lekoppintatja a névjegytervemet :D vicc... de inkább szánalmas...

Értem, tehát plágium az, hogy egy névjegyen baloldalt sorakoznak az adatok, jobb oldalt pedig van az előírt fotó? (Mert ugye minden egyes elemét a névjegynek pontosan megadta a megbízó...)

Nem érted... Erről beszélek: http://keptarhely.eu/images/2018/07/16/v01/20180716v01ol9m5n.png

T
E

C
W
F

most szándékosan átnéztem a hozzászólásokat, és sehol nincs nyoma, hogy a megbízó kérte volna, vagy akár csak említette volna az általad mutatott sorrendet.

Fórum (11)