Pályázatok

Informatikai cég keresi megújult arculatát

Logó + Kisarculat design
-
United Consult
110.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 26
5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 hónap 4 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (31)

Beküldve: 2019. 01. 15.
1
3
8
Beküldve: 2019. 01. 15.
13
3
8
Beküldve: 2019. 01. 17.
13
0
8
Beküldve: 2019. 01. 22.
14
0
8
Beküldve: 2019. 01. 23.
5
0
8
Beküldve: 2019. 01. 25.
6
0
8
Beküldve: 2019. 01. 21.
5
0
8
Beküldve: 2019. 01. 19.
12
0
8
TMG
Beküldve: 2019. 01. 15.
18
3
8
Beküldve: 2019. 01. 25.
6
0
8
UC
Beküldve: 2019. 01. 23.
5
0
7
UC
Beküldve: 2019. 01. 21.
15
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Közel két évtizedes múltra tekint vissza cégünk, 16 fővel alakult, mára már több milliárdos árbevétellel meghatározó szereplője a magyar informatikai piacnak. Az utóbbi években dinamikusan növekedtünk, azonban ahogy más hasonló profilú cégeknél, nálunk is kihívást jelent a további megfelelően képzett informatikai szaktudású munkavállalók elérése és felvétele, amelyet szeretnénk támogatni egy egységesebb megjelenéssel. Ügyfeleink, partnereink számára pedig szeretnénk áttekinthetőbb képet mutatni szolgáltatási portfoliónkról.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Ügyfeleink közel 20 éve tartó bizalma számunkra az igazi elismerés. Az IT szolgáltatások széles skáláját lefedjük, szoftverteszteléssel, fejlesztéssel foglalkozunk, és folyamatosan követjük az új technológiákat, nyitottak vagyunk az innovatív megoldásokra, a világ egyik leginnovatívabb vállalatával, a Salesforce-szal való együttműködésünk is ennek köszönhető, illetve Big Data üzletágunk is dinamikusan növekszik.

Az alapítók, akik a mai napig is aktívan részt vesznek a cég napi munkájában, alakítják annak jelenét és jövőjét, karrierjüket az ügyfél oldalon kezdték, így ismerték meg az iparágakat, ahol tudásukat tovább mélyítették a kezdetekben kialakított szellemiségüket nem feladva. Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáinkkal való közös időtöltésre, a cég mind szakmai, mind soft skill képzésekkel segíti munkatársaink fejlődését. Sokan nagyon régóta velünk dolgoznak, és szeretnénk ha az új kollégák is nagy családunk tagjainak éreznék magukat.

Feladat leírása

Feladat: 

A cég egységes megjelenését szeretnénk erősíteni, jelenleg a különböző üzletágaink más arculattal vannak jelen az egyes platformokon. A logó megújítását is kérjük, nyitottak vagyunk az új megoldásokra, nem szükséges a jelenlegi logóból kiindulni.
A márka architektúra jelenleg egy márkára, a United Consultra fókuszál, de egyben mutassa meg, hogy a jövőben hogyan lehet márka kiterjesztésekkel egyedi üzeneteket kommunikálni.

Ilyenek pld. United Consult CRM vagy United Consult Big Data. Mindkét területen az iparág vezető vállalataival partnerségi viszonyban vagyunk, sokszor használjuk együtt a United Consult logót és pl. a „Salesforce silver partner”, vagy a „Cloudera silver partner” logót.
A United Consult neve lehetőleg szerepeljen a logóban, jelenleg fekete a logónk de színeset szeretnénk. Az eredeti logónk zöld-szürke kombináció volt, de nem ragaszkodunk ezekhez a színekhez. Egyedi könnyen felismerhető, kis felületen is legyen jól látható.

Amit várunk tehát:
- United Consult logó, plusz verziók az albrand változatokra (United Consult CRM, United Consult Big Data)
- névjegykártya
- word dokumentumsablon fedőlap

*Logó, arculati elemek vektorgrafikus szerkeszthető formában átadva további felhasználásra (nyertes pályázat esetén). A pályázókat kérjük, hogy csak jogtiszta, saját szellemi termékkel induljanak a pályázaton. A nyertes pályázat benyújtóját kérjük, hogy nyilatkozzon arról hogy a beadott anyag saját szellemi termék.
Honlapjaink:
www.united-consult.hu
www.bigdataplatform.hu
www.successplatform.hu

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az arculat közvetítse az „emberi és kompetens” oldalunkat, modern és könnyen felismerhető legyen és megbízóinkban bizalmat keltsen.

Feladat leírása

Célközönség: 

Megbízóink nagyvállalati vezetők főként az energetika, telekommunikációs, pénzügyi területeken, illetve IT szakemberek akik potenciális munkavállalók számunkra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ahogyan fentiekben is írtuk vannak olyan ügyfeleink akik közel 20 éve velünk dolgoznak, bizalmuk számunkra az igazi elismerés. Új ügyfeleinknél is a hosszú távú együttműködés a célunk, bizonyos szektorokban versenytársainktól ebben eltér üzletpolitikánk. Az implementációkat követően is segítünk a rendszerek üzemeltetésében, ötleteinkkel segítjük a hatékonyabb és eredményesebb működés elérését.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Érték számunkra a lojalitás, a családi légkör, ügyfeleinkkel barátságos, profi hozzáállást tanusítunk, amit szerencsére nem csak mi mondunk magunkról.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Honlapunk átalakítás alatt van, de online felületeken, és nyomtatott sajtóban egyaránt tervezünk megjelenni. Háttérfalaktól kezdve a céges bögréig változatos felületeken fogjuk használni a logót/arculatot. Jelenleg is működnek közösségi média felületeink, innen inspirálódhattok hogy milyen nálunk a légkör. Instagram és Facebook oldalunkon rendszeresen kommunikálunk, a Linkedin megjelenésünk erősítése az idei terveink között szerepel.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyedi, kreatív megjelenés, örülnénk ha pl. egy esemény szponzorációnál a szponzori falon kitűnne a logónk a sok ötletességet mellőző IT-s logó közül.
Hívószavaink:
barátságos, profi, őszinte, lojális, lendületes, családias

Feladat leírása

Kerülendő: 

Sablonos megoldások.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Köszönjük az eddig beérkezett munkákat! Vannak jó irányok, kíváncsian várjuk a módosításokat és az új pályázatokat!

Üdv.:
Lilla

Kedves Megbízó / Kreanod! Szeretnék többet tudni a visszavonás okáról. Köszönöm.

A visszavonás oka nem rejtély: Nem volt olyan munka, ami annyira tetszett volna a megbízónak, hogy tovább dolgozzanak rajta. Más ok nem igazán szokott előfordulni.

Fórum (3)