Pályázatok

Induló Personal Styling cég Logo és kisarculat tervezése

Logó + Kisarculat design
-
Sylish Long Legs
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 60
16

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

12 hónap 3 nap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (53)

Beküldve: 2017. 03. 19.
15
11
10
Beküldve: 2017. 03. 22.
15
5
9
Beküldve: 2017. 04. 09.
10
0
9
Beküldve: 2017. 03. 15.
20
2
9
sll
Beküldve: 2017. 03. 15.
4
4
8
Beküldve: 2017. 04. 06.
4
0
8
Beküldve: 2017. 04. 06.
4
0
8
Beküldve: 2017. 03. 20.
17
2
8
Beküldve: 2017. 04. 12.
4
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Jelenleg a Personal styling, mint szolgáltatás, egyre elterjedtebb és elfogadottabb Magyarországon is. Bár még sokak fejében él az az előítélet, hogy ez egy megfizethetetlen luxus,napról napra egyre nyitottabbak rá az emberek. Klasszikusan van egy-két nagy régi név, akit mindenki ismer, de az átlagember általában nem őket keresi, ha átalakulni szeretne. A "kicsik" között a konkurencia egyre nagyobb, bár kevesen szakosodnak, így a legtöbben ugyanarra a pár ügyfélre vadásznak.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Kedves Kreatívok!

Frissen induló vállalkozásomhoz szeretném, ha segítenétek kialakítani egy olyan arculatot, ami visszatükrözi a missziómat és tükrözné a személyiségem. Én egy 35 éves magas nő vagyok, aki a hozzám hasonló magas nők és férfiak mindennapi öltözködési problémáján szeretne hatékonyan segíteni.

Tini korom óta, mióta elértem a 185 cm-t egy kudarcélmény számomra Magyarországon a vásárlás, mert hazánkban a Tall kategória az átlag ruházati márkáknál nem létezik. Nőként azt megélni, hogy kvázi deviánsként kezeltek egy átlag ruhaüzletben, nagyon nehéz volt. Hála az online kereskedelemnek, a leszarom tablettának és sok év önbizalom tréningjének, nekem ezen sikerült túllendülnöm. De ez a helyzet meglátszik a legtöbb magas nő önbizalmán. Nem szeretnek öltözködni, vagy masszív kompromisszumokba mennek bele és férfi ruhákat hordanak. Ezen szeretnék én változtatni.

A meglévő piaci rést én sem tudom egyik napról a másikra betömni, de meg megpróbálom kihozni a meglévő helyzetből a maximumot. Felkutatom a hazai divattervezőket, itthoni gyártású márkákat, akik nyitottak arra, hogy hosszított fazonokat is gyártsanak, akár konkrét ügyfél méretek alapján. Segítek a meglévő egy-két magas nőkre specializált meglévő üzlet kínálatából kiválasztani azokat a fazonokat, amik az ügyfél szín és alkat típusának a legjobban megfelelnek. Magyarul, amiben nemcsak, hogy bombanőnek fog kinézni, de annak is fogja érezni magát.

Szerencsére a férfiaknál nem ennyire tragikus a helyet. Náluk inkább arra kell a hangsúlyt helyezni, hogy megfelelő ár-érték-kényelmi faktor alapján minél hatékonyabban meg tudjunk ejteni egy bevásárlást megőszülési vagy kopaszodási faktor nélkül.

Feladat leírása

Feladat: 

logó:
Fontos, hogy könnyen megjegyezhető legyen, önállóan is működjön Facebook és egyéb online kampányok esetében. Szeretném ha a logó megjelenésében elegáns, uniszex és játékos lenne.
Lehet a Stylish Long Legs kezdőbetűivel vagy magával a felirattal grafikusan játszani, de nyitott vagyok más ötletekre is, ami nem tartalmazza feliratot vagy a monogrammokat, csak átadja a "magasnak lenni" életérzést.

névjegy:
Kétoldalas névjegyet szereték, melynek a fő oldalán az alábbi adatok szerepelnének:
Cseke-Kovács Zsófia
Personal Stylist
Telefonszám
e-mail cím
weboldal
A hátoldalon pedig csak a logó.

Levélpapír és boríték
Ezt rátok bízom, nincs megkötés

Ajándékkártya:
Szükségem lesz majd egy plasztik ajándék kártyára és képeslap szerű tartóra, amiben ajándékként is átadhatóvá válik a szolgáltatásom. Magán a kártyán elég ha a logó szerepel és az Ajándékkártya felirat.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Nagyon fontos, hogy a logó és az arculat többi eleme is profizmust és bizalmat ébresszen azzal kapcsolatban, hogy megoldást tudok nyújtani az öltözködési problémáikra. Viszont fontos, hogy megmaradjon az egész mögött a játékosság és az életöröm, hogy a velem való munka nem egyenlő a foghúzással.

Feladat leírása

Célközönség: 

25-40 közötti, középosztálybeli értelmiségi férfi és nő az alapvető célcsoportom, akinek már van igénye és pénze egy ilyen szolgáltatást igénybe venni. Fontos, hogy uniszex maradjon a logó, mivel nem csak nőknek szánom a szolgáltatásom, hanem férfiaknak is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Személyre szabott tanácsadást nyújtok minden ügyfelemnek az egyedi tulajdonságaikat figyelembe véve és itt nem megállva, hanem a mindennapi öltözködési rutinokba beépítve.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Mivel a márkám én magam vagyok, ezért engem tükröz. Nyitott, mosolygós, nagy szájú. Pszichológus, barátnő és üzletasszony egy személyben. Ízig vérig nő. Imádom a hosszú lábaimat és nem zavar, hogy tűsarkúban majdnem két méter vagyok. Hiszek abban, hogyha szeretjük magunkat, akkor bevonzzuk a jó dolgokat.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Elsődlegesen a logót weboldalon, névjegyjártyán, ajándékkártyán, levélpapíron, facebook és instagram oldalon szeretném felhasználni. Későbbiekben nem kizárt, hogy ruházati termékek gyártásával is szeretnék majd foglalkozni.

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, lendületes, uniszex. Lehet benne egy pici csavar.

A színvilág ne legyen harsány, se közönséges, bár a munkáitok között nem is találkoztam ilyesmivel.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Szeretném kerülni az olyan látványelemeket, illetve utalásokat, amik sérthetik a leendő ügyfeleket. Ezért a különböző magas állatok pl zsiráf megjelenítését kizárnám.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Terveket elektronikusan, jpg, png, pdf és vektoros formában kérnem majd. Nyertes pályázótól az alkalmazott színkódok adatait is szeretném majd megkapni.

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Az lenne a kérdésem, hogy a frissen beküldött koncepciókat mikor értékeli, illetve ad róla véleményt? Így a kreatívoknak is több idejük lenne fejleszteni a koncepciókat.
További szép napot!

Kedves Kreativ,

Igyekszem folyamatosan pontozni a beérkező munkákat, nem mindig sikekerül naprakészen. :) Most az eddig beérkezett munkák értékelve lettek.

Fórum (2)