Pályázatok

Incom Technologies logo és kisarculat design

Logó + Kisarculat design
-
Incom Technologies
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 34
Gega

Megbízó

26

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (46)

Beküldve: 2014. 06. 20.
8
18
10
Beküldve: 2014. 06. 27.
5
6
9
Beküldve: 2014. 07. 13.
8
3
9
Beküldve: 2014. 06. 22.
18
4
8
Beküldve: 2014. 07. 11.
3
2
7
Beküldve: 2014. 07. 13.
8
0
7
Beküldve: 2014. 07. 03.
5
1
7
Beküldve: 2014. 07. 04.
18
0
7
Beküldve: 2014. 07. 09.
5
0
7
it
Beküldve: 2014. 06. 25.
4
5
7
Beküldve: 2014. 06. 22.
17
2
7
Beküldve: 2014. 07. 13.
21
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az informatikai piac mindig is egy gyorsan fejlődő és nagyon dinamikusan változó piac. A több mint 15 éve az IT megoldás szállításban és internet szolgáltatásban összegyüjtött tapasztalatot gyurtuk össze egy új vállalkozásba, melynek pontosan a professzionalitás és mély know-how az IP technológiában a versenyképességének a záloga. Mivel eléggé egyedi tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren így mindig lesz kereslet a szaktudásunkra.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az újonnan alakult cégünk, azt a feladatot kapta, hogy a több mint 15 éve összegyüjtött tapasztalatot, amit a strukturált hálózatok terén szereztünk, kamatoztassa. Eddigi mukánk során elsősorban az internet szolgáltatások kiépítésben és üzemeltetésében szereztük ezt a tapasztalatot, mind vezetékes (optika, ethernet) mind vezeték nélküli rádiós átviteli terén. Ezen kívül rengeteg olyan feladatunk volt és van ami túlmutat az alap szolgáltatások terén, hisz több biztonsági kamera rendszert terveztünk és kiviteleztünk a nagyobb városokban, és saját Hotspot hálózatot is építünk országszerte. Ezt a szaktudást örökítettük át az új vállalkozásba, hogy a másik cégünk, az Internet szolgáltató, letisztultan csak a szolgáltatásra fókuszáljon.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan letisztult, egyszerű arculatot szeretnénk kapni, ami első sorban kifejezi modern, elegáns módón az új céget. Olyan logot képzelünk, amely egyszerű letisztult, nem szűkiti le a tevékenységünket, tehát nem antenna, vagy PC stb. és jól mutat kis és nagy méretben is. A logót szeretnénk használni polókon felhímezve, levélpapíron és autó dekorációként, ezért fontos, hogy minden eszközzel könnyen felvihető legyen, ne legyen részletgazdag, mert azt nehéz hímezni, lehet színes. Szeretjük az ívelt vonalakat de teljesen szabad kezet kap a kreatív alkotó.
Amire szükségünk lenne első sorban a logo mellett: névjegykártya terv, levélpapír terv, mappa terv

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ez nehéz kérdés, hisz nem a logóval szeretnénk a reakciót kiváltani, hanem a tartalommal amit kísér. A lényeg, hogy a színvilág, a logo könnyen megjegyezhető legyen, az ismételt találkozás az anyagainkkal ahol a logó vagy a színvilág szerepel egyértelműen öszzekapcsolja a partnerben az első benyomást az általunk kínált egyszerű de kiváló minőségű IT megoldásokkal.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban üzleti partnerek, önkormányzatok, közép és nagyvállalatok döntéshozói. A lakossági ügyfelek kevésbé.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A lehető legfontosabb dolog amit mi nyújtani tudunk, az az, hogy professzionális megoldást szállítunk széles spektrumban, nagy tapasztalattal, versenyképes áron. Meggyőző a több mint 15 éves tapasztalat és az hogy csak is kizárólag eddig ezzel a technikában, technológiával foglalkoztunk, foglalkozunk, és folyamatosan követjük és elsajátítjuk a legújabb technológiákat a szakmánkban, ezzel is növelve a versenyképességünket. A multicégekhez képest az interaktivitás és a rugalmasság, ami mindig is jellemző volt ránk, az előnyünk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Márka nem igazán van, inkább a szellemi tőke az ami értékes és ez a márkánk, amit korábban már jellemeztem részletesen.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Mivel a tervet saját cégünk promótálására használnánk és inkább a háttérben és nem a fronton a termékeknél lesz jelen, ezért ritkán lesz nyilvánosan megjelenítve. A leggyakrabban talán az önkormányzati rendszerek kivitelezésénél, nagyobb átadásnál lehet majd a cégünkkel nyilvánosan találkozni. Ha jó az ötlet, akkor hosszú ideig szeretnénk azt használni.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, fiatalos, elegáns, üzleti életben vállalható arculatot szeretnénk. Határozottságot, megbízhatóságot árasszon.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem nagyon szeretenénk ha csak a cég neve és annak betűi lennének egy kis variálással megjelenítve a logóban. Persze nem kizárt a használata de ne ezek domináljanak ha lehet.

Fórum

Sziasztok. Nem szokásom kérdezni. Ami a kiírás, ahoz tartom magam. Rendszergazda másfél kábelt, ennyi. Az, viszont tökéletesen működjön. Alaptól a ki tudja végletekig. Egy cég kell, aki odafigyel és követi...

Kedves Kreatívok!

A shortlistre nem került be egy 9-re értékelt munka. Erről érdeklődtünk a megbízónál, és kiderült, hogy ennek csak figyelmetlenség volt az oka, és megkért minket, hogy jelöljük shortlistre a kérdéses munkát, még ha ez a végeredmény szempontjából ez irreleváns is. A kérésnek eleget tettünk, így eggyel növekedett a shortlistesek száma.

Fórum (2)