Pályázatok

Gyermekek játszóház elnevezése, föld alatti várat építünk.:)

Névadás
-
Lazula Kids
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 138
pabor

Megbízó

14

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A győztesnek ajándékozunk egy "ingyenes örökös belépőt", amit nyilván nem ő, hanem egy általa választott gyerek használhat majd szabadon.:)

Koncepciók (231)

Beküldve: 2018. 03. 29.
1
9
-
Beküldve: 2018. 03. 26.
0
7
Beküldve: 2018. 03. 29.
0
7
Beküldve: 2018. 03. 24.
0
7
Beküldve: 2018. 03. 25.
2
7
Beküldve: 2018. 03. 28.
0
7
Beküldve: 2018. 04. 02.
0
7
Beküldve: 2018. 04. 01.
1
6
Beküldve: 2018. 04. 02.
0
8
Beküldve: 2018. 03. 27.
2
8
Beküldve: 2018. 03. 28.
0
7
Beküldve: 2018. 03. 30.
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A 6. kerületben hozunk létre egy játszóházat gyerekeknek, de ez nem egy átlagos játszóház lesz, hanem egy föld alatti, tehát pincében létrejövő hely, amit teljesen beépítünk egy játéktervező segítségével. A tervekről a fotót mellékletben csatoljuk. A vár ide-oda kanyarog majd a helyiségekben, rengeteg játszásra adva lehetőséget.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

2017-ben hoztuk létre a Lazulát, amelynek egyébként itt terveztettük meg a logóját is.:) A Lazula koncepciója az, hogy különböző koncepciójú tereket hozunk létre a föld alatt, amelyeket aztán bérbe adunk. A Lazula első helye a Titkos Kert, ami a belvárosban található és 2017 őszén nyitott. A Titkos Kertről részletesebb információk a www.lazula.hu oldalon találhatóak. A Lazula szeretne sok-sok egyéb témában is bérbeadható helyeket kialakítani, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A felnőttek a Lazula tereiben, a gyerekek pedig a Lazula Kids különböző tereiben érezhetik majd jól magukat.

Feladat leírása

Feladat: 

A Lazula Kids első helyisége a VI. kerületben, a Szondi utcában fog nyitni 2018.05.27-én. Ez a Lazula Kids első helyisége, de mivel több Lazula Kids-t tervezünk, különböző tematikákkal, mindegyiknek szeretnénk a tematikának megfelelő fantázianevet is adni.
Az ismerőseim között már "megpályáztattam" a nevet, és ilyesmik jöttek: "Csoda Vár", Tárva Vár, Pince Vár, Szondi rejtek (az utcára utalva), stb.
Én olyan névre vágyom, ami egyedi: például, ha azt mondjuk: Miniversum, akkor mindenki tudja hogy az miről szól és hol van. Így lehet hogy egy olyan fantázia szó lenne a legjobb, amit majd bevezetünk.
Örülnék, ha ez az elnevezés nem lenne túl hosszú (max. két szó), és a gyerekek könnyen ki tudják ejteni. Ez a név elsősorban inkább a gyerekeknek szóljon, ne nekünk (például: a Képzelő Erőd nekünk vicces, a gyerekek viszont nem értik).
Nekem eddig a kislányom ötlete tetszik a legjobban: Csákány az égben - mert annyira fura és nem odaillő, hogy szinte már jó.:) De biztos vagyok benne, hogy nektek lesz jobb ötletetek.
Esetleg a Szondi utcával, vagy a kislányaim nevével (Panna, Borka) is lehet játszani valamit.
Egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, hogy a vár szó benne legyen a névben.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Nagyon könnyen megjegyezhető, a gyerekek által könnyen kimondható, mégis egyedi nevet szeretnék, ha ez összeegyeztethető.

Feladat leírása

Célközönség: 

A játszóházban 3-10 éves korig érezhetik majd jól magukat a gyerekek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egy csodálatos és különleges várat építünk a gyerekeknek, nem egy klasszikus játszóházról lesz szó. Minden igényes anyagból és gondos színválogatással készül majd.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A Lazula Kids célja bizonyos szempontból ugyanaz, mint a Lazuláé: a föld alatt, de mégis az átlagnál sokkal magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani, a Kids esetében gyerekeknek.
Szeretnénk a játékunkkal elérni, hogy a gyerekek rendszeresen visszatérő vendégek legyenek.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A vár neve gyakorlatilag mindenhol megjelenik majd, örökre azt fogjuk használni a vár neveként.:)

Feladat leírása

Stílus: 

Egyedi, meglepő ötletet várok. Egészen biztos vagyok benne, hogy fog jönni egy olyan név ötlet, amire azt fogom mondani, hogy AHA, ezt kerestem..:)

Feladat leírása

Kerülendő: 

A feladat leírása során leírtam pár dolgot, ami egészen biztosan nem lesz jó a nevek kapcsán.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok,

MEGHÖKKENTŐ NEVET szeretnénk! Olyat, ami egyedi, ami rögtön megragad az emberek fejében! A "Várkaland", meg a hasonló elnevezések esélytelenek. Példa más területről: imádom azt a nevet, hogy Bamba Marha, mert össze nem hasonlítható, és mindenki tudja hogy az egy új hamburgerező.
Kérlek, ilyesmit küldjetek, ha eszetekbe jut, köszönöm. Tényleg nem baj, ha nincs benne a VÁR szó.

Amit ne küldjetek többet légyszi: Bunki Játszóház, Vakondvár...:)

Szóval Vakond szót semmilyen formában nem kérünk. De tényleg nem.:) Köszi.:)

FIGYELEM! VÁLTOZÁS!

Az egyik pályázat megihletett minket, de már foglalt! A neve: Céklabéka, de van már egy ilyen műhely a facen, és a tulajdonos nem szeretné ha használnánk ezt a nevet, és természetesen tiszteletben tartjuk a kérését.
Az ihletésünk az lett volna, hogy a gyerekek mint békák indulnak el a várban, ahol teljesíteniük kell 6-8 feladatot, és a végén királyfik vagy királylányok válnak belőlük! (Tehát most nem csók által..:)).

Így most leszűkítjük a kört, keressük azt az EGY SZÓT, amiben benne van a BÉKA, és hangzatos, alliterál, köszönjük!

Kedves Megbízó!

Ez egy elég furcsa helyzet. Jelenleg gyakorlatilag a brief átírása valósult meg, ugyanis egy abban nem szereplő egyértelmű kritérium született. Ennek az igénybevétele „normál úton” a díjazás megemelésével is jár. Mivel ide már kikerült ez a hozzászólás, törölni nem fogjuk, de reméljük, hogy a bejövő munkák pontozása nem ennek figyelembevételével fog megvalósulni (igazságtalan lenne). Természetesen nem feltételezek rossz szándékot, mivel ha jött ez az ihlet, jobb, hogy kinyilatkoztatásra került, mert hatékonyabb.

A pályázat határideje kitolódott a kérésnek megfelelően.

Kedves Gergely, köszönöm a megértést, én nem tudtam hogy egy változtatás a díjazás megemelésével jár.

Ez azért van, mert ha a megbízó kitalál valami újat, akkor egyes kreatívok munkája - ezzel ideje - megy a kukába. Ez legalább egy kis kompenzáció, illetve preventív jellegű, hogy ne legyen naponta egy új ötlet. Nyilván nem névadásnál jön ez ki súlyosabban, hanem dizájn pályázatoknál.

Ha meg tudtok győzni azzal, hogy más mesefigura is illő lehet a várba, akkor lehet más is.:)

Bocsánat, azt akartam írni, hogy: ha meg tudtok győzni arról"...:)

Köszönöm a választ!

Leírnám én is a gondolataimat. A meghökkentő név akkor szerencsés igazán,ha az adott szolgáltatás valóban olyan egyedi, mint amilyen megkülönböztető névvel fel akarják majd ruházni. Ezzel nem azt akarom prognosztizálni,hogy nem- ezt a kiíró döntse el,feltételezem hogy akkor ez egy egyedi,valamiben kiemelkedő hely lesz.. Az egyszerűbb nevek között is meg lehet találni a megfelelőt, a gyerekek számára egy Elvarázsolt Kastély, Csoda Labirintus (persze nem pont ezek 'csak hasonlóak') is izgalmas lehet, ezek hasonlóak, mint a Titkok Kertje amiről már írtatok a feladat kiírásakor. Biztos sokan próbálkoztak egyszerűbb megoldásokkal, de ez nem biztos hogy mindig rossz megoldás, ezt gondoljátok át. Én nekem a gyerekek neveiről csak az jutott eszembe, hogy bármilyen szépek, egy ruhamárkánál,vagy cipőmárkánál előbb alkalmaznám, (lásd pl. Szofi babacipő), vagy amit írtam belecsempészve egy menüsorba stb.) mint egy játszóháznál. Most látom,hogy elkanyarodtatok az eredeti koncepciótól. Tulajdonképpen csak most szembesültem vele hogy mást kerestek:( Ez a béka dolog nekem most új.

Kedves Kreatívok,

kb. 2 évvel ezelőtt itt hirdettem meg a logó pályázatunkat, amit egy véleményem szerint rendkívül tehetséges grafikus nyert meg, én azóta is imádom a Lazula logóját, és azóta privátban több cég esetében is folyamatosan együtt dolgozok ezzel a grafikussal.
De! Emlékezetes számomra, hogy eredményhirdetés után jöttek a nem nyert kreatívok részéről az epés megjegyzések, hogy megint nem a szakmaiság győzött.
No de könyörgöm, nem engedhetem meg magamnak, hogy teljesen szubjektív szempontból hozzak döntéseket?
Nem azt kértem tőletek, hogy világítsátok át a koncepciómat, az abszolút az én hatásköröm és felelősségem, hogy döntéseket hozzak azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék vagy mit nem. Ami persze pillanatnyilag még képlékeny, amivel nincs semmi baj, mert például ez a béka dolog megihletett. Legalább már továbbléptem valamerre, és már tudom, érzem, hogy egy mesefigurát szeretnék oda (elsősorban békát).

Bocsássatok meg, de tényleg senkinek a véleménye nem érdekel.

Ha van kedvetek, próbáljatok meg nevet keresni, ha nincs, akkor pályázzatok valami másra. Ez tulajdonképpen ennyire egyszerű.

Üdv,
Pabor

Én tiszteletben tartom, ha mégsem sikerülne találnod a békával kapcsolatos nevet, akkor attól még a béka dolgot nem muszáj elvetned, még megjelenhet bármilyen név mellett csak ennyit szerettem volna (lásd Jofogás Zsozsó).) Sikeres választást! :)

Néhány hozzászólást töröltünk, valamint néhány olyan is eltűnt, amit alapból nem biztos, hogy töröltünk volna, de moderálandó kommentekre voltak válaszok.Akinek nem tetszik a pályázat alakulása, a megbízó kommunikációja vagy véleménye, az fejezze ki ellenérzését a pályázattól való távolmaradással.

Ha biztos koncepcióm lenne a névvel kapcsolatban, nem lennék itt.
Mindenesetre aki olvasta a fórumban a legelső hozzászólásom, az most is érvényes.
MEGHÖKKENTŐ nevet szeretnék....
Akinek ez probléma, valóban maradjon távol, köszönöm.

Fórum (15)