Pályázatok

Épületgépészeti Kft Logó és Kisarculat tervezése-újratervezése

Logó + Kisarculat design
-
Gáz-Coop Kft
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 58
gazcoop

Megbízó

60

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (63)

Beküldve: 2015. 10. 12.
12
8
10
Beküldve: 2015. 09. 30.
10
8
10
Beküldve: 2015. 10. 10.
11
2
10
PJR
Beküldve: 2015. 10. 10.
4
1
9
Beküldve: 2015. 10. 13.
11
2
9
Beküldve: 2015. 10. 14.
10
1
9
Beküldve: 2015. 10. 12.
11
3
9
Beküldve: 2015. 10. 08.
7
2
9
g-c
Beküldve: 2015. 10. 14.
5
1
8
Beküldve: 2015. 10. 14.
4
2
8
Beküldve: 2015. 10. 13.
11
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Társaságunk túlnyomó részben középületek, ipari létesítmények belső csővezeték szerelésével foglalkozik. Ide tartozik a víz,- fűtés,- hűtés,- és a gázvezeték kivitelezése. A név választásakor még a gáz-közműépítés volt a meghatározó tevékenység ez ma már a legkisebb része a kivitelezői szegmensnek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

20 éve jól működő vállalkozás vagyunk. Legfontosabb számunkra a tisztességes, átlagon felüli minőség, a pontos határidő betartása, a korrekt kapcsolattartás és elszámolás. Életünk a csövekről szól, legyen az bármilyen fajta és átmérőjű mi azokból rendszert alkotunk. Húzzuk-vonjuk a csöveket hol hegesztjük hol forrasztjuk hajlítjuk és préseljük lényeg, hogy a végén minden hibátlanul működjön. Svédfogóval dolgozunk, szelepeket és csapokat építünk be. A Gáz-Coop nevet a szakmában már jól ismerik és mindenki tudja mit tartalmaz ez a név. www.gaz-coop.hu

Feladat leírása

Feladat: 

A jelenlegi logónk és a hozzá tartozó kisarculat elavult. Mivel mi nem szeretnénk erre a sorsa jutni ezért fontos számunkra a megújulás. Mint a személyi és tárgyi fiatalodás, úgy a logó és arculat megújulás is fontos. Ezért modern letisztult de nem túl színes, egyedi de könnyen felismerhető, szép megjelenésű fiatalos de nem gyerekes logóval és arculattal szeretnék előállni. A feladat fő célja a logó megújítása. Továbbá a néhány egyéb felhasználása a gépjárműveken megjelenő logó, számla és levélpapír megjelenése, nyomtatás nélkül.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A megrendelői kör felfigyeljen a megjelenésünkre ahogy eddig is. Mint az autókon, mint a dolgozói munkaruhán, mint pedig az elküldött levélen egyediséget és figyelemfelkeltő (de nem giccses) megjelenést tükrözzön. A munkaterületen vagy az irattárban kutatva azonnal észrevehetőek legyünk. A logó tükrözze cégünk komolyságát, piacon betöltött meghatározó szerepét, bizalmat, hozzáértést és professzionalitást sugározzon amellett, hogy letisztult és valamilyen módon utal cégünk profiljára. A célközönségben azt a benyomást szeretném kelteni, hogy erős, megoldás-orientált épületgépészeti vállalkozással kerültek kapcsolatba, aki maximálisan nyitott a megújuló energiákra és a tudatos energiamegtakarítás szegmensben is.

Feladat leírása

Célközönség: 

Kommunális és ipari szegmens, önkormányzati és generálkivitelezői vállalkozások.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Cégünk teljes körűen vállalja az épületgépeszet valamennyi rész- és kiegészítő feladatot; kiterjedt garanciát, magas minőséget, gyors határidőt, reális árakat és a 20 éves kivitelezői tapasztalatot nyújt. Hangsúlyozom itt az közintézmények megbízóinak jelenlétét.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A név már bejáródott a logó elavult. A célközönség régóta ismer, de szeretném ha még többen tudnának tevékenységünkről.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logót fel kívánjuk használni elkészült középületeken, projekt-táblákon, autókon, a járdán sétáló szakember ruháján, honlapunkon, céges iratokon. Mindezt addig megőrizni, amíg ismét nem kell megújulnunk.

Feladat leírása

Stílus: 

Komoly és fiatalos, letisztult, egyszerű, de szembetűnő megjelenést. Legyen időálló. Ne legyen hivalkodó. Nem szeretnék az internetről összekukázott logókat. Azt én is meg tudom tenni. Egyediséget várok el. Szeretném, ha az országban az egyik legjobb logó a miénk legyen!

Feladat leírása

Kerülendő: 

A gázzal kapcsolatos szimbólumok (pl.:láng) és túlszínezett megjelenést.

A nyertes további megbízásokra is számithat.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A legmagasabb minőséget várom el! Minden anyagot kizárólag elektronikus formában kérem.

Fórum

Tisztelt GázCoop !
Első körben gondolom elegendő beküldeni a logó tervet ?
Az arculati elemek kidolgozása így a második körben (short list) szükséges ?!
Kérem szíves visszajelzését ...

Tisztelt sors!
Természetesen az elsődleges a logó tervezése. Ehhez kell igazodni majd a kisarculatnak. Jó munkát!
Üdvözlettel: Szabó B.

Tisztelt Szabó B.

Szeretnék visszajelzést kérni a terveimről. Az én tervem a 7. a sorban. Szívesen olvasom az építő kritikáját, hogy tovább dolgozhassak az Ön megrendelésén.

Üdvözlettel: K. Tamás

Tisztelt K.Tamás!
Köszönöm, hogy ilyen nagy odaadással kezeli a pályázatomat. A munkája tényleg a tökéletességhez nincs túl messze. Vannak részek amik még javításra szorulnak. Sok mindent elmond amit leírtam a briefben, ebből biztosan ki fog alakulni egy új logó. További jó munkát.
Üdvözlettel: Szabó Béla

Minden kreatív munkáját megkönnyítené a személyre szóló, közvetlen visszajelzés, ez köztudott. De az oldal szabályzata ezt kiemelten megtiltja, és miközben mi betartjuk a feltételeket, tisztességesen pályázunk, addig más a pofátlanságával igazságtalan előnyhöz jut. Mielőtt elküldte volna a hozzászólását, vastagon szedett, pirossal kiemelt felirat figyelmeztet... a kreatívoknak TILOS felfedniük a kilétüket, bármilyen formában is utalniuk a beküldött pályaműre. A koncepció beküldése előtt is szerepel a figyelmeztetés. Ez nem egy véletlen elszólás volt, ezt nem félreértés szülte, K. Tamás szándékosan köp mindenki másra.

http://kreanod.hu/faq/miert-tilos-felfednem-a-kiletemet-a-megbizok-elott...

Ha ennyire nincsen visszatartó ereje a szabályokban leírtaknak, ha egyszerű figyelmeztetéssel is megúszható és nem jár kizárással, akkor adott a kérdés, nekünk is ezt kellene tennünk? Mi is odaadással kezeljük a pályázatot, és nekünk is komoly támpont lenne a megbízók határidő előtti véleménye.

Tisztelt Pályázó!
Én is tudom és elolvastam a szabályokat. Mielött leírta a megjegyzését, értelmezni kellett volna amit leírtam. A válaszom a szabályok figyelembevételével nem sértette a
moderális alapelveket. Nem irtam le semmi kézzelfoghatót szándékosan. Továbbá az sem látható számomra melyik a K. Tamás munkája. Önnek is jó munkát kívánok!
Üdv.: Szabó Béla

Kedves Felek!

Néhány dolgot tisztáznunk kell. Tomika2015 valóban megpróbált véteni a szabályok ellen, amik pont erre irányulnak, hogy a megbízó ne tudjon egy munkát összekötni annak alkotójával. Hunudal hozzászólása jogos, és szerintem nem a megbízónak van címezve, még ha a szövegezés alapján ez nem is mindenhol egyértelmű. A megbízó minden munkára tud személyre szóló visszajelzést adni kommentben, csak erre nem a pályázati fórumban kell sort keríteni.

Akkor szoktunk eltekinteni a kizárástól, ha a lelepleződést a megbízó nem látja (a kreatív aláírja, de mi még azelőtt kitöröljük). Tamás leírása alapján a megbízó nem feltétlenül tudhatta, hogy melyik munkáról van szó, mivel teljesen más sorrendet lát mint a kreatív, aki küldött be munkát, vagy mint egy látogató. A megbízó számára a legfrissebb munkák vannak legelöl, tehát például ha az alkotó kommentel a legelőször beküldött munkára, akkor az előre ugrik. A tény viszont, hogy a megbízó úgy válaszolt, mintha tudná, melyik munkáról van szó, ezt furcsává teszi, a következő hozzászólásban viszont az az állítás szerepel, hogy nem tudja, melyik munkáról van szó.

Ha az az opció áll fenn, hogy először csak általános válasz született, nem tudván melyik munkáról van szó, úgy megelégszünk a figyelmeztetéssel, mint más hasonló esetben is. (Ilyen eset egyébként 2,5 év alatt nem fordult elő). Ha viszont a megbízó tudta, hogy melyik munkáról van szó (bár ez a tipp lehet téves is), akkor a kizárással kell élnünk Tamás hibája miatt. (Bár a pontozás alapján nem tűnik esélyesnek az az alkotás, és nem hangzott el konkrét ajánlat a javítására sem.)

Kedves Béla! Kérem írja meg, melyik opció érvényes az előző bekezdésből.

Egy árva szóval sem a megbízót hibáztattam, a magát felfedő és minket megkerülő kreatívval van baj. Még akkor is, ha nem járt sikerrel, mert a megbízó észrevette / szándékosan semleges választ adott. Az oldal üzemeltetője és egyben moderátora észrevette a csalási kísérletet, köszönjük. Nem vitatkozás volt a célom, hanem a tisztességtelen és szabályokat megkerülő kreatív jelzése.

Tisztelt Szabó Béla, ezt már Önnek írom, sikeres pályáztatást kívánok!

Kedves Kreatív!

Így már értem, a kommented azért volt félreérthető, mert az alábbi mondatodig: „Ez nem egy véletlen elszólás volt, ezt nem félreértés szülte, K. Tamás szándékosan köp mindenki másra.” Addig szólhatott akár a megbízónak, akár a kreatívnak is az írásod, viszont ez a kreatívot E/3 személyben említi, ami alapján úgy tűnhet, hogy a korábbi mondatok sem neki szóltak. Várjuk a megbízó válaszát, ami alapján eldől, hogy kizárjuk-e azonnal a kreatívot, vagy az „első aláírókhoz” hasonlóan csak figyelmeztetjük-e.

Tisztelt Mindenki!

Nem szerettem volna ekkora port kavarni a hozzászólásommal. Én csak együtt szerettem volna dolgozni az ügyféllel, hogy elégedett legyen az eredménnyel. Ha az ügyfél olyan korrekt a grafikusokkal, hogy garantált díjazást vállalt akkor megérdemli, hogy azt kapja amit elvár a pénzéért. Nem adtam meg semmiféle adatot magamról amivel megkerülhettük volna az oldalt. Nekem a szabályzat csak ennyit jelentett. Ha az oldal tiltja, hogy a grafikus együtt működjön a megrendelővel az már régen rossz. De tudom, hogy nem erről van szó. Így szerintem nem követtem el vétséget sem a grafikusok sem az oldal ellen. Én azt ajánlanám az itt dolgozó grafikusoknak is, hogy ha sikeres pályázatokat akarnak készíteni akkor kommunikáljanak a megrendelővel. Persze a szabályok megtartásával.

Üdv,

Kedves Tamás,

Tehát azok, akik a 3 hét során csatlakozni fognak, nem azt szeretnék, hogy a megrendelő elégedett legyen az eredménnyel? Mi nem arra törekszünk, hogy azt kapja amit elvár? Nagyon tömény demagógia és mellébeszélés amit magyarázatként adtál. Felfedni magad névvel, e-mail címmel ellátott profillal még a pályázat lezárta előtt jóval több a puszta "együttműködésnél", arra ott van a koncepciódhoz tartozó belső üzenetváltás. Erről volt szó, és nem a lelkiismeretes munkáról, azt talán rólunk is feltételezhetnéd. Nekem például hasznos lenne elérhetőséget megadni, személyesen konzultálni, eleve közvetlenebb légkört teremteni... jelezni a koncepciómnál amit majd leadok, hogy ez hozzám tartozik, ezt hozzám társítsd. De nem teszem, mert kötnek a játékszabályok. Legyen tisztázott meddig lehet elmenni, mert az egyenlő és korrekt elbírálás mindenki közös érdeke. És ezzel nem mások nevében próbálok beszélni, holott szerintem sokan egyetértenének. Rossz szájízt hagy, amiért még nekem kéne kötözködőnek vagy "problémásnak" éreznem magam. Egyik sem volt szándékom.

Kommunikálunk is, de a koncepción belül, aláírás nélkül. :)
Vagy itt kérdezünk, de nem utalunk arra, hogy melyik a mi munkánk!
Ha valaki nagyon bebambul, még el tudom képzelni, hogy a koncepción belül mondjuk aláírja, ...de ilyet, mint ez, még itt nem láttam. :D

Jól összefoglaltátok itt helyettem a fontos ismérveket, nincs is mit kiegészítenem válaszként Tamásnak. Talán csak annyi, hogy a kiléted felfedése nemcsak amiatt tilos, mert lehetőséget adna az oldal megkerülésére, hanem amiatt is, hogy a megbízók tényleg csak a beküldött munkákat figyelembe véve döntsenek, és ne számítson, hogy azt ki küldte be. Mindenesetre nagy bonyodalom nem lett, szerintem a megbízó nem tudta beazonosítani a „sorszám” alapján, hogy melyik a Te munkád, ezért vedd ezt figyelmeztetésnek. (Viszont most már a munkád alatti kommentben se utalj arra, hogy „én voltam, aki a fórumban kérdezett”, mert az is kimeríti az kilét felfedésének a fogalmát.

Tisztet munkatásak!
Kreanodnak:
Az általam látott sorrend és az adott pontszámokban mindenegyikben megtalálható a "7. a sorban" értelmezés. Így nem tudtam beazonosítani a munkát. A válaszomban semmilyen építő vagy romboló kritikát nem tettem a munkára vonatkozóan. Inkább csak bíztatásként szántam. Természetesen azért így fogalmaztam, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon. Ezért amit leírtam bárkinek szívesen leírom. Az biztos, hogy magát a kérdést sem kellett volna feltenni, ez hiba volt és nem etikus!
Kreatívoknak:
Kérnék mindenkit az idejét ne marakodásra szentelje hanem arra, hogy a legjobbat hozza ki magából. A további kérdések és válaszok fogalmazása helyett javaslom olvasmányként a briefemben leírt elvárásaimat. Mindenkinek jó munkát!
Üdvözlettel: Szabó Béla

Válasz "ne dolgozz ingyen" kreatívnak:
Tisztelt "ne dolgozz ingyen!
A válaszom Igen, a jelenlegi logónk és a weboldalunkat is az én elvárásomnak kellett megfelelnie. Pontosabban én készítettem 20 éve.
Amennyiben az igényszintemet szeretné megtudni akkor javaslom mindenkinek a www.mineralwater.ae weblapot. Azt én terveztem, írtam és készítettem nemrég.
Elvárom, hogy az új logóm ennél magasabb szintü legyen, hisz szakemberek készítik.
Jó munkát!
Üdvözlettel: Szabó Béla

Nem értem, egyeseknél miért ez a görcsös ragaszkodás, már-már követelés a visszajelzésre? Egyszerű, ne küldj be semmit, amíg nem vagy benne 100%-ig megelégedve. Azt meg ne várja senki, hogy majd személyre szabottan a Megbízó fogja terelgetni. ETTŐL PÁLYÁZAT. Én sem nyaggatom az Ügyfelet azzal, mit szól hozzá? A valós életben sem így működik, ezzel csak annyit árulsz el magadról, hogy nincs önbizalmad, nincs kreativitásod. Én sem viszem a kocsimat olyan szervizbe, ahol a szerelő kér tőlem tanácsot. Szakembert szeretnék, nem próbálkozót. Egyébként anonim minden pályázat, ezt jó lenne ha mindenki a fejébe vésné ugyanúgy, ahogy többször is át kell olvasni a Briefben leírtakat, nem csak az első sort. ( Visszajelzés nélkül is elfogadom a 2 pontot, volt rá példa, nem kérdeztem miért, de érdekes, a portfóliómban az egyik legtöbbet látogatott munka. Így szavaz a közönség... )

Üdv, nekem csak annyi volna a kérdésem, hogyha már elküldtem egy koncepciót, és pontozták is, ám a későbbiekben még töltök fel hozzá anyagot, akkor azt valahogy jelzi a megbízónak az oldal, vagy bízzak a szerencsémben, hogy észreveszi? :)

Szia Lilla!

A koncepciód ilyen esetben a lista elejére ugrik a megbízók számára, és a sárga, képeket jelző ikon pirosra vált egészen addig, amíg meg nem nyitják azt.

Köszönöm a választ! :)

Tisztel Gáz-Coop!

Szeretnék egy számomra félreérthető helyzetet tisztázni! A pályázati kiírás címében szerepel a kisarculat is, a részletes feladat leírásban már nem ennyire egyértelmű. Én készítettem is egy kisarculat tervet, amit a Kreanod törölt jogosulatlan előnyszerzés címén. A Fórum elején is utalnak a kisarculatra. Akkor most miért jogosulatlan a tervem?
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves bradn!

A kérdést nem a megbízónak kell megválaszolnia, mi pedig már megtettük több ízben is a koncepció alatt kommentekben. A pályázati kiírás Feladat szekciójában egyértelműen fel van sorolva, milyen elemek megtervezését kérte a megbízó. Egyszerű a szabály: Ezeket kell megtervezni, se többet, se kevesebbet. Ha ez nem egyértelmű többszöri magyarázatra sem, akkor azzal nem tudunk mit kezdeni.

Hogy miért nem jelenti a kisarculat automatikusan a névjegy+levélpapír+boríték kombót? Ez is egyszerű, és szintén elmondtuk a kommentekben: Mert 2015-ben nem feltétlenül van már szüksége minden megbízónak levélpapír vagy épp boríték tervre, ezért megvan a lehetőség, hogy hasznosabb elemek megtervezését kérje.

A névjegykártya terved emiatt lett törölve.

Kedves Kreanod!

Értem, köszönöm!

Fórum (22)