Pályázatok

Élmény a léleknek - logó LáriFárinak

Logó design
-
LáriFári Alapítvány
70.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 55
69

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

LáriFári ajándék fotóalbum idézetekkel

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (65)

Beküldve: 2017. 12. 23.
4
23
10
Beküldve: 2017. 12. 13.
3
17
10
MMM
Beküldve: 2017. 12. 11.
7
6
10
Beküldve: 2017. 12. 16.
5
13
10
Beküldve: 2017. 12. 16.
3
3
9
Beküldve: 2017. 12. 31.
8
0
9
Beküldve: 2017. 12. 23.
28
7
9
Beküldve: 2017. 12. 10.
9
11
9
JS
Beküldve: 2017. 12. 30.
5
1
9
Beküldve: 2017. 12. 21.
7
0
8
Beküldve: 2017. 12. 11.
10
1
8
Beküldve: 2017. 12. 13.
16
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A LáriFári Alapítvány a nonprofit szektorban tevékenykedik. Alapvetően programszervezéssel foglalkozik. Élményterápiás célú, sporttal egybekötött, illetve kulturális jellegű programokat szervez.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Alapítványunk 2013. óta szervez nehéz élethelyzetben lévő gyermekek és családjuk számára élményterápiás célú programokat, foglalkozásokat (művészetterápia, meseterápia). Nyaranta a Balatonon rendezünk jótékonysági vitorlásverseny sorozatot. Regattáink vendégei súlyos betegségből gyógyuló, betegséggel élő, sérült és hátrányos helyzetű gyermekek és hozzátartozóik, alkalmanként kb. 150 fő. Ezen kívül évente szervezünk meseösvényt kisiskolásoknak a Népmese Napjához kapcsolódóan, telente pedig kerekesszékes korcsolyázásra hívjuk a mozgáskorlátozott gyerekeket, felnőtteket. Jövő évtől napi szinten élményterápiás célú foglalkozásokat fogunk tartani Kaposváron, a Kaposi Mór Oktató Kórház Gyerekosztályán gyógyuló gyermekek számára. Közhasznú alapítvány vagyunk. További infók a larifari.co.hu oldalon és az alapítvány Facebook oldalán olvashatók. Az alapítvány tagjai mindannyian önkéntesek. Értékes közösségünk legfőbb szempontjai: odafigyelés,együttműködés, elfogadás, empátia, feltétel nélküli szeretet, egység. Szervezetünk szlogenje: élmény a léleknek.

Feladat leírása

Feladat: 

Logót szeretnénk terveztetni, mely szimbolizálja alapítványunkat, jól mutat megújuló weboldalunkon, és a nyomtatott anyagokon is. Jelenlegi szimbólumunk Lárifári, a tündér, aki a Lárifári kalandjai a gyerekkórházban című mesekönyv főhőse. A mesekönyvet 1000 példányban adományoztuk el a gyermekklinikák és gyermekonkológiai centrumok között. Jelenleg pdf formátumban olvasható az alapítvány weboldalának kezdő oldalán. Szeretnénk, ha a logó magába foglalná a tündér motívumot. Ha lehet, akkor a vitorlázás motívumot is, de ehhez nem ragaszkodunk. Szeretjük a világoskék színt és a sárga alapú világoszöldet.Vidám, kedves, barátságos, de egyszerű logót szeretnénk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha LáriFári logója megérintené az irántunk érdeklődők (lehetséges támogatók) és az általunk támogatott érintettek érzelmeit.

Feladat leírása

Célközönség: 

- Támogatók (cégek, magánszemélyek), adományozásra nyitott emberek, adó 1% felajánlók - hiszen az adományokból tudjuk fedezni a költségeket.
- Érintettek (gyerekek, felnőttek egyaránt)
- Önkéntesek (fontos, hogy olyan önkéntesek csatlakozzanak hozzánk, akik az alapító okiratunkban megfogalmazott cél érdekében szívesen segítenek másokon és ezért képesek elfogadni egy meglévő, fejlődésben lévő közösség kialakult rendjét)
-együttműködésre nyitott intézmények,cégek, civil szervezetek (pl. esetünkben balatoni kikötők, kórházak, jótékony célú rendezvényt, eseményt szervező cégek, terméktámogatást nyújtó cégek, olyan civil szervezetek, akik nyitottak a velünk való együttműködésre).

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A nonprofit szektorban legfontosabb a hitelesség, a megbízhatóság és átláthatóság. Csak ezzel lehet a mára bizalmatlanná vált adományozói, támogatói kört megszólítani, figyelmét, érdeklődését felkelteni.
A cégek világánál itt jóval fontosabbak az érzelmek, hiszen az emberek többsége érzelmeire alapozva dönt az adományozás mellett.
Azt is tudni érdemes, hogy programjainkra általában túljelentkezés van: sajnos nagyon sok beteg, sérült gyermeket nevelő család vesz körbe minket, és nagyon magas a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek száma is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Nekünk nincs márkánk, ezért ide nem tudok mit írni.
Hitelességünket programjaink minősége és a kommunikáció adja.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Szeretnénk, ha az új logó hosszútávon jelképezné alapítványunkat (reméljük sok-sok évig). A teljesség igénye nélkül: weboldalon, Facebookon, Youtube csatornán, nyomtatott anyagokon (plakát, szóróanyag stb.), pólókon, ajándék tárgyakon kerülne feltüntetésre.

Feladat leírása

Stílus: 

Laza, könnyed, kedves, vidám, légies, mint egy tündér, és nem bonyolult - ilyesmi stílust várunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Szeretnénk, ha az új logó nem lenne túl hosszúkás, vagy túl széles sem - jól kell mutatnia az új weboldalon.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Számla ellenében tudja az alapítvány kifizetni a munkadíjat.
A győztesnek szeretnénk küldeni ajándékba egy albumot, melyben fotóink láthatóak bölcs gondolatokkal, idézetekkel párosítva.
Formátum: jpeg, png, vektoros rajz

Fórum

Tisztelt Megbízó!

A logóban LáriFári szerepeljen csak, vagy az alapítvány is legyen benne? Illetve a szlogent is szeretné , hogy belekerüljön (élmény a léleknek)?

Várom válaszát!

Köszönettel:
Tímea

Kedves Tímea!

A szlogen ne legyen része a logónak.
Az alapítvány viszont igen.

Üdvözlettel:
Adrienn

Kedves Adrienn!

Köszönöm szépen a választ!

Szép estét:
Tímea

Kedves Kreatívok!

Szeretném megosztani minden érdeklődővel, hogy logó elképzeléseinkben nem szerepel keleti szimbólum (OM jel stb.). Ezt azért éreztem fontosnak megjegyezni, mert több olyan munkát is kaptunk, aminek keleti szimbólumok az alapjai. Lehetséges, hogy a leírás nem elég pontos és feltételezhető az ilyen jellegű irány is, ezért itt pontosítanám, hogy nincs ilyen elképzelésünk, sokak által jól ismert keleti szimbólumokat nem szeretnénk magunkévá tenni.

Továbbmennék: a keleti szimbólumokon túl jól ismert mesehősöket sem szeretnénk a logónkban szerepeltetni (Csingiling és társai).

Megértésüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Adrienn

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje meghosszabbodott.

Gratulálok a győztesnek! Nagyon szép munkát készített!

Fórum (6)