Pályázatok

Egyedi logó és arculat tervezés IT oktatóközpontnak

Logó + Kisarculat design
-
Nexpery
90.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 15
MagiCom

Megbízó

20

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hét 6 nap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (12)

Beküldve: 2017. 08. 29.
35
9
10
Beküldve: 2017. 08. 30.
20
2
9
Beküldve: 2017. 08. 28.
5
3
9
Beküldve: 2017. 08. 29.
14
2
8
Beküldve: 2017. 08. 17.
10
6
8
Beküldve: 2017. 08. 27.
6
1
7
Beküldve: 2017. 08. 29.
10
1
7
Beküldve: 2017. 08. 29.
8
1
7
1
Beküldve: 2017. 08. 27.
6
2
4
753
Beküldve: 2017. 08. 18.
13
3
4
Beküldve: 2017. 08. 24.
7
2
3
ow
Beküldve: 2017. 08. 30.
1
1
3

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magyarországon számos területen szakember hiány van, ilyen terület az IT is. Jelenleg nincsen olyan képzés, ami rövid időn belül bocsátana ki képzett, gyakorlattal is rendelkező hálózatos szakembereket.

Cégünk, a MagiCom, mint gazdálkodó szervezet indítana egy számítógépes hálózati szakember képzést, amely gyorsan alkalmazkodik az érintettek (hallgató, IT SSC) igényeihez. Központunk a jelenlegi drága és/vagy hosszadalmas oktatási formák alternatívájaként fiatalok számára gyors, célratörő, soft skilleket fejlesztő, munkáltatói igényekhez igazodó képzést végezne.
Olyan oktató központok már vannak, akik a mi elképzelt metódusunk szerint képeznek, de ők kimondottan fejlesztőkre specializálódtak. (Pl. Codecool, Green Fox Academy, Yellowroad

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A MagiCom Kft. a legmodernebb technológiai támogatásokat nyújtó magyar tulajdonú infokommunikációs középvállalat, melynek fő profilja az informatikai outsourcing.
Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és megoldásokat az informatikai szolgáltatások kiszervezésének területén. Mivel a cég működése szempontjából elengedhetetlen, hogy folyamatosan, szakképzett informatikus szakembereket tudjunk prezentálni a megbízóinknak, ezért, ha a piacon már nehezen találunk ilyen munkavállalókat, akkor szeretnénk magunk „kiképezni” őket egy új metódus szerint.

Feladat leírása

Feladat: 

Feladat a logó megtervezése és ahhoz kapcsolódó kisarculat tervezése. Célunk egy letisztult, modern, nem túl színes azonban egyedi és könnyen felismerhető logó és arculat. Fontos, hogy időtálló legyen a design.

A pályázat részvételéhez szükséges elemek:
A logó az arculat központi eleme, minden vizuális elemhez használhatónak kell lennie.
Továbbiakban fontos:
- kis méretben is értelmezhető legyen
- minden formátumban és méretben működjön
- elektronikus és nyomtatható formában is használható legyen
- elkészüljön márkanévvel (Nexpery), kiterjesztett márkanévvel (Nexpery Learning Hub), szlogennel (megvásárlás alatt, a paraméterei: 4 szó, 20 karakter, pl.: Your Term is Heereee) és ezek különböző kombinációival is.
!Megvásárlás után update-elve a hivatalos szlogenre!
- sötét és világos hátérrel is készüljön el, jól mutasson, olvasható legyen, valamint egy színes felhasználásban is használható legyen
- a színeket tekintve nincs kikötés, viszont egy színben is értelmezhető legyen (pl. egy toll gravírozásánál adja ki magát a logó)

További, kisarculathoz tartozó elemek:
- PowerPoint hátterének megtervezése, felhasználása során a logó megjelenítésével. 4:3 és 16:9 arányban is kérjük elkészíteni
- A/4-es mappa
- névjegy
! A fentieket kötelezően kell teljesíteni a részvételhez !

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk, hogy olyan arculattal lépjünk be a piacra, amely könnyen megmarad, emlékezetes és eltér a többi IT témában foglalkozó oktatási központokétól. Fontos, hogy felkeltse a leendő hallgatók figyelmét, de ugyanakkor a megrendelők számára is szimpatikus legyen.

Feladat leírása

Célközönség: 

•Hallgatók
18-35 év közötti, számítógépes ismeretek felé nyitott, középfokú angol nyelvismerettel rendelkező fiatalok, illetve akik szakmát szeretnének váltani és meglátják a lehetőséget egy gyorsabb karrier építésében

•Céges partnerek, leendő munkáltatók
300+ mukavállalói létszám, alacsony árérzékenység, magyar beszállítók felé nyitottság, pályakezdők fogadása

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Cégünk több mint 15 éves szakértelemmel rendelkezik a professzionális IT szolgáltatások területén. Sok éves tapasztalatot tudunk átadni diákjainknak, a piacon jelenlévő szakembereink által.
Az e-learning alapú képzés kiegészül személyes, csoportos és tantermi konzultációs órákkal. Valós projekteket tudunk bemutatni a hallgatóknak, amit feladatként együtt oldhatnak meg. Mindemellett fontosnak tartjuk a résztvevők egyéni- és csoportos coachingját, a vállalati környezetben elengedhetetlen soft skill-ek fejlesztését, a multinacionális vállalati kultúra bemutatását.
A képzési idő 1 év, tehát a munkáltató rövid idő alatt jut jól képzett szakemberhez, a munkavállaló pedig rövid idő alatt tud eljutni a pénzkereséshez. A képzés végeztével diákjainknak a partner vállalatok munkahelyet kínálnak, a cégek pedig az általuk meghatározott igényeknek megfelelő munkavállalót kapnak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Professzionális környezet a jövő IT szakembereinek oktatására. Egy megbízható központ, mind a diákok részére, mind pedig a cégeknek, akik képzett szakembert kapnak kézhez.
Olyan képzés, ami kerüli a felesleges töltelék tananyagokat, helyette a gyakorlati ismeretekre fókuszál. Az egy éves képzés leteltével biztos munkahelyet kínál a diákoknak.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Évekig kívánjuk használni online és offline felületeken is. Felhasználnánk a honlapon, előadásanyagokban, reklámeszközökön, ezenkívül találkozhat még rendezvényeken, kiállításokon, különböző szakmai fórumokon és hirdetésekben is.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, modern, nem túl színes, viszont figyelemfelkeltő és lendületes. Megfelel a mai trendeknek, de ugyanakkor időtálló.

Nem kötelező a MagiCom színeit, illetve stílusát használni. Nem zárkózunk el, de várjuk az attól teljes mértékben eltérő ötleteket is.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

-A pályaműveket kérjük elektronikusan, további felhasználásra alkalmas (vektoros) formátumban elkészíteni
-számlaképesség feltétel
Nem vagy számlaképes, de indulnál a pályázaton? Van megoldás, olvasd el ezt a bejegyzést:
https://goo.gl/c5OH8X

Bármilyen kérdéssel kapcsolatosan állunk a rendelkezésedre, várjuk a koncepciókat!

Fórum

Tehat 90 ezer forintnal nagyjabol 40-45 ezer forintot kap az, aki ezeket megtervezi, es nem tud mas modon szamlat adni, vagy tud, de nem KATA-s.
Egy idotallo logot keszit, pp alapot, nevjegyet, stb. Mindezt IT szektorban. Szep feladat.

Egyáltalán nem kötelező igénybe venni a SMart szolgáltatását, az csak egy lehetőség azoknak, akik nem számlaképesek, mégis indulnának. Úgy egyáltalán, nem kötelező a részvétel. Az áfamentes számlát adó kreatívok viszont tisztán 90.000 Forintot kapnak, sőt a megbízók amikor számlaképességet várnak el, akkor legtöbb esetben a felajánlott díjazást nettó értik,. (Természetesen nem biztos, hogy ez erre a pályázatra is vonatkozik.)

Meglehetősen rossz üzenetnek tartom az Ügyfél felé, ha egy "Kreatív" azt kezdi számolgatni, mennyi is jár majd neki...

A nexpery-nek benne kell lennie a logóban?

Nem eleve annak kell benne lennie (+a teljes névvel+szlogennel) ?
A MagiCom-nak van logója, ahogy néztem... ez nem redesign, hanem a Nexpery logóját kell megcsinálni! (Vagy nem?)

Fórum (5)