Pályázatok

Egri belvárosi butik hotel névadó pályázat

Névadás
-
eger butik hotel
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 156
tetocentrum95

Megbízó

1

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hét 3 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (181)

Beküldve: 2019. 06. 07.
2
10
Beküldve: 2019. 06. 07.
0
9
Beküldve: 2019. 06. 22.
0
7
Beküldve: 2019. 06. 15.
0
7
Beküldve: 2019. 06. 18.
0
7
Beküldve: 2019. 06. 11.
0
7
Beküldve: 2019. 06. 26.
0
7
Beküldve: 2019. 06. 12.
0
7
Beküldve: 2019. 06. 07.
0
7
lev
Beküldve: 2019. 07. 01.
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Eger az ország legszebb barokk városa, mely híres történelmi borvidék is. A város kiemelt turisztikai célpont. Nem elhanyagolható a környék gyógy- és egészségturizmus jellege sem. A megyében jelentős turisztikai fejlesztések vannak folyamatban. A szálláshelyek között fokozott a versenyhelyzet, amiben döntő az egyedi jelleg és név.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A hotel üzemeltetésére a 3 cégből álló tulajdonosi kör külön céget fog létre hozni. A tulajdonosok saját beruházásban kivitelezik a hotel felújítási munkálatait. A cégek érdekeltségi körébe tartozik más helyi és környékbeli vendéglátó- és szálláshely.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk egy igazán egyedi és a hotelhez illő nevet találni. A hotel Eger belvárosának közepén található butik hotel kb. 15 db egyedi és különleges szobával, wellness nélkül. A szobák kialakítása mind-mind a helyi és környékbeli nevezetességre utal pl.: erdő szoba, szalajka szoba, bikavér szoba, egri csillag szoba, török szoba, wellness szoba, aqua szoba, romantika szoba... Csatolva töltünk fel pár látványtervet a szobákról.

FIGYELEM!

A pályázat tárgya kizárólag névadás, logó terveket beküldeni tilos, törölni fogjuk őket. Az ötleteket egy koncepcióba gyűjtsétek (használva a szerkesztés funkciót), ne minden egyes szót külön.

Köszönjük,
KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A hotel egy egyedi, prémium minőségű szálláshelykén valósul meg, amely folyamatos nyitvatartásával belföldi és külföldi vendégeket egyaránt megcéloz. Saját parkolóval rendelkező belvárosi szálláshelyként a látnivalók gyalogosan is könnyedén megközelíthetőek, ami nagy előny.

Feladat leírása

Célközönség: 

Belföldi és külföldi egyéni szabadidős vendégek, valamint üzleti úton lévő vezetők. Csoportok alacsony létszámban a korlátozott férőhely miatt.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egyedi, minőségi, prémium szálláshely Eger történelmi belvárosában egy történelmi jellegű épületben a mai modern igényeknek maximálisan megfelelve.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Eger belvárosában találkozik a múlt és a jelen egy modern, fiatalos és exkluzív hotelben.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A nyertes pályázat által kreált márka nevet a nyitástól és az azt megelőző marketing kampányban használnánk mint a hotel hivatalos nevét. Külföldi és belföldi média megjelenésekre és a saját belső anyagokon való megjelenésre lehet számítani

Feladat leírása

Stílus: 

Egyedi, exkluzív, prémium kategória, mely passzol egy egri butik hotelhez, mely nem hasonlítható össze más egri szálláshelyekkel.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Más hotellel "összecsengő" név.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreanod!
Hiába próbálom az általam kitalált neveket beküldeni, hibát jelez az oldal, miszerint kötelező képet feltölteni. Viszont itt névadás a feladat, ezért ezt nem igazán értem.
Kérlek, ellenőrizzétek a hibát.
Köszönöm!

Kedves Picipinky és Kreanod!

Elképzelhető, hogy a hiba onnan ered, hogy a pályázatot a kreatív tervezés/névadás helyett a design/logó design kategóriában tették közzé.

Üdvözlettel,
lunas

Tisztelt Megbízó!
Célszerű lenne az egri szálloda helyének (hozzávetőleges) magadása a környezeti hatás céljából.
A beruházói stílusra pedig a többi szálló ismerete utalhatna.
Üdvözlettel!

Üdv!
Ez a pályázat elkallódott? Úgy tűnik, lejárat óta rá sem pillantottak...

Valami elbírálási határidő beállítás sem lenne rossz, hisz a kreatívok is megadott határidőkre dolgoznak. Az, hogy több mint 1 hete elbírálás alatt van ez a pályázat, és egy koncepciót sem értékeltek minősíti a megbízót is!
Nyár van és szabadságolások, talán e miatt nincs a megbízónak ideje, de azért ez már gáz

:) OK

Azt hol lehet látni, hogy mikor járt le a pályázatok beküldése?

Külön nincs kiírva, de általában a legutoljára beküldött munka dátuma azt jelzi. (Plusz mi tudjuk természetesen.)

Köszi! Akkor van még 4 nap.

2 nap. Küldtök a megbízónak emlékeztetó e-mailt?

Igen, többet is.

Szuper, jó kis hub!:)

Valaki segítsen már a megbízónak!
El kéne már kezdeni pontozni végre!

Várható mostanában bármilyen történés e pályázat ügyében?

Remélem aki megnyeri e pályázatot , rendesen betart majd ennek a megbizonak és nem írja alá a megegyezest pár hónapig:))

Még mindig 0% -on van az értékelés, vagy nálam nem működik valami? :O
Ritkán van ilyen projekt, inkább a grafikusoknak szokott habzsi-dőzsi lenni a pályázatokból. Naná, hogy mindenki várja már az eredményt... meg gondolom kíváncsiak vagyunk egymás ötleteire is.

Egyetértek!
Mivel a 2 hét alatt párszor csak ránézett a projektre a megbízó tisztában van vele, hogy lezárult és elbírálási időszak van. Az oldal üzemeltetője is bombázza emailekkel mégsem történik semmi.
Bár ennyi beküldött munka láttán lehet elment a kedve az értékeléstől:)))

Vigasztaljon a tudat, hogy holnap már + bruttó 5000 üti a nyertes markát:))

nem lesz itt nyertes kiválasztva...... :D

Hetente +5000?

Kedves Kreatívok!

Mi lenne, ha nem írogatnátok állandóan? Volt már olyan, hogy nem kommunikáltunk teljesen nyíltan és világosan minden "problémás" pályázatot? Nem. Kérlek, legyetek addig türelemmel, minden ki fog derülni, és minden érintett meg fogja tudni a rá vonatkozó információkat. Addig is minden kommentár (változó színvonalon) kizárólag kárt okozhat, haszna egész biztosan nincs. Mindenki olvasgasson ÁSZF-et és GYIK menüt, ezekben minden kérdésre választ lehet kapni. Minden további komment törölve lesz a pályázat lezárultáig.

Melyik nèv lett kiválasztva győztesként ?

Csak kiváncsiságból :)

Még nem lehet tudni, Avalon 14 ötletéből melyiket sikerült kiválasztaniuk, s a szabályzat nem is írja elő, hogy a megrendelőnek ezt konkrétan jeleznie kellene felénk. Én rettenetesen büszke vagyok, hogy 181 pályázó közül a második legjobb ötletelő lettem! Egri leányka vagyok, minden négyzetcentiméterét ismerem, nem volt nehéz tradícionális, hagyományörző és legfőképpen Eger történelmét, az ott élő tősgyökeresek gondolkodásmódját és mentalitását beleízesíteni a névadásba. A győztes név-ötleteknek ugyan semmi közük Egerhez, bármelyik ország, bármelyik városában lehetnének az általa beküldött angol nyelvű elnevezéssel keresztelt hotelek, de a tanulság az, hogy mindig a megrendelőnek van igaza. :-) Amint felkerül az épületre a névtábla, jelezni fogom, milyen döntés született. ;-) Valamint az, hogy a névadási pályázatot Avalon nyerte, koránt sem jelenti azt, hogy a logót és a teljes nagyarculatot ő fogja megtervezni. ;-) Hajrá grafikusok!

Fórum (25)