Pályázatok

e/Bagoly logótervezés

Logó design
-
e/Bagoly
70.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 61
hobagoly

Megbízó

20

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (73)

Beküldve: 2019. 03. 12.
1
7
9
Beküldve: 2019. 03. 15.
1
1
9
Beküldve: 2019. 03. 15.
5
5
9
Beküldve: 2019. 03. 14.
2
0
8
Beküldve: 2019. 03. 07.
1
1
8
Beküldve: 2019. 03. 22.
7
1
8
Beküldve: 2019. 03. 10.
1
3
7
Beküldve: 2019. 03. 22.
1
1
7
Beküldve: 2019. 03. 10.
4
2
7
Beküldve: 2019. 03. 12.
2
2
7
Beküldve: 2019. 03. 22.
3
2
7
Beküldve: 2019. 03. 11.
1
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A hűtés- és klímatechnika területén működünk.
A piacunkon meghatározó szereplők vagyunk a jelenlegi konjunkturális helyzetben.
Most indítjuk az elektromos üzletágat, és ehhez van szükségünk egy új az eredetitől megkülönböztető, de arra támaszkodó logóra.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Közel 30 éve a klíma és hűtéstechnika területén.
Több, mint 40 fővel dolgozunk. Nagyon fontos számunkra a munkatársaink elégedettsége, a jó munkakörnyezet, jó hangulat, amivel átlag feletti eredmények születnek.
Magas szakmaiság, rugalmasság jellemez bennünket, amiért a vevők kitartanak mellettünk.

Feladat leírása

Feladat: 

A cég új üzletágának indulásához szükségem lenne egy módosított logóra, mely tartalmazza (felismerhetően, de akár részben) a jelenlegi logót és kiegészül az üzletágra vonatkozó utalással. Az üzletág neve e(villámjel)bagoly, a Hóbagoly® után és villanyszerelési, elektromos termékekkel foglalkozik.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egyértelműen azonosítható legyen az ELEKTROMOS üzletág.

Feladat leírása

Célközönség: 

Villanyszerelők, berendezésgyártók, viszonteladók

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A magas szakmai színvonal, a rugalmas kiszolgálás miatt.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Bölcs szaktudás, értünk az áramhoz

Feladat leírása

Médiaterv: 

Hírlevél, levélpapír, weblap.

Feladat leírása

Stílus: 

A jelenlegi logónkhoz alkalmazkodót.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A szokásos formátumban

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Üdv!
Az e⚡Bagoly felirat is szerepeljen a logón?

Igen, szerepeljen.

Aki még most csinálna logót, kérem, hogy úgy tegye, hogy az "e" és a villámjel helyett azt írja, hogy "elektro", azaz "elektroBagoly" az üzletágnév.

Tehát a "Hóbagoly®" és az "elektroBagoly" is szerepeljen a logóban?

Nem, csak az elektroBagoly.
.

Tisztelt Megbízó! Pontosan mit kell az alatt érteni, hogy a jelenlegi logóhoz alkalmazkodó? Színben, vonalvezetésben, kompozícióban? Akarják a kettőt együtt használni? Köszönöm! drmrllpls

Gratulálok a ... sok szép, de lepontozott munkához :(

Sziasztok!
Hu hu-hú hu. Ez bagolynyelv.

Kedves Kreatívok!

Anélkül, hogy bármit mondanék a győztesről vagy a pontokról, az a helyzet, hogy nem "hasraütésszerű" pontozás született, szóval nem extrém eset áll fenn, amikor mondjuk a nagy átlag 1 pontot kapott volna, hanem sávozva vannak a pontok, azok tudatos megbízói döntés eredményei. Az ilyenekbe nem nyúlhatunk bele, mert annak tulajdonképpen az lenne a vége, hogy minden pályázatot pontozhatnánk mi, ahogy nekünk tetszik. Miközben nem az számít, nekünk mi tetszik és mi nem.

Kedves Kreatívok!

Néhány hozzászólás a moderálási alapelvek miatt törölve lett.

Pedig senki nem írt csúnya szavakat csak a tényeket. Kezd eléggé egy oldalú lenni itt minden. Ha egy embernek már valami nem tetszik akkor megy az önkéntes rendőrködés... elég gáz

Jobb lenne, ha elolvasnád a moderálási alapelveket, amire hivatkoztam, mielőtt kinyilatkoztatsz. Nem csúnya szavak törléséről szól. Valótlanságokat pedig nem kell állítani, az oldalt ért kritikákat például nem szoktuk törölni, minden - értelmes - észrevétel meg van válaszolva. A teendőd tehát, hogy elolvasod a moderálási alapelveket, és ha nem értesz velük egyet, akkor törlöd a profilodat, és egy szívélyes email keretein belül elküldesz minket melegebb éghajlatra.

Nem szokásom senkit melegebb éghajlatra küldeni. Az egyetlen dolog ami számomra érthetetlen, hogy tök ártalmatlan hozzászólásokat minek kell törölni és mi értelme ennek a moderálási "alapelvnek". A 21-ik században élünk, mindenki elmondhatja amit gondol, persze nem szidkozódva mert akkor egyetértenék.

Az az értelme, hogy ez nem egy kötetlen topic, hanem arra jött létre, hogy a pályázattal kapcsolatos hasznos infók elhangozzanak. A "tök gagyi ez a győztes" és a "micsoda idióta ez a megbízó" és társai nem ilyenek. Még annyi hasznuk sincs, mint a pozitív, dicsérő kommenteknek, ami legalább néhány embernek örömet okoz, szóval abszolút törlendők.

Azért az túlzás, hogy csak a pozitiv dicsérő szavaknak van hasznuk...

Ilyet egy szóval sem állítottam, de mindegy. Sőt, SZINTE ennek ellenkezőjéről szól a komment. Azoknak sincs sok haszna, de legalább nem károsak, ezért maradhatnak. Ahogy sok minden más is. A haszontalan, kritikát nem, csak szidást tartalmazó kommentek viszont nem.

Fórum (16)