Pályázatok

E-learning - használható tudás - webdesign

Egyéb webdesign
-
Magyar Edzők Társasága
150.000 Ft
Hátravan:
18 óra 35 perc
Követő: 7
0

Hozzászólás

0%

Értékelt koncepció

2 hét 18 óra

Utolsó aktivitás

Koncepciók (4)

Anonymous
Beküldve: 2019. 06. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 06. 15.
?
?
-

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Szervezetünk a Magyar Edzők Társasága a sport területén teljesíti alapfeladatait tagi, magánszemélyi, céges és állami támogatásokat felhasználva ehhez.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Magyar Edzők Társasága (MET) 25 éve alakult, egyesületként működő civil szervezet. Elsőleges célja és feladata, a versenysportban tevékenykedő edzők szakmai ismereteinek bővítése, szakmai továbbképzési események szervezése és a pályán dolgozók érdekképviseletének ellátása.

Feladat leírása

Feladat: 

A MET jelenleg évente több tucat továbbképzési eseményt (konferenciák, workshopok, műhelybeszélgetések) szervez a tagsága, illetve a Kiemelt Edző Programban foglalkoztatott edzők számára. A célcsoport jelentős létszámnövekedése és az országos területi eloszlás miatt a hagyományos továbbképzési formák mellett, a korszerű (online) információs csatornák kialakítása is nélkülözhetetlenné vált.
A weboldalon található új e-learning felület dizánját szeretnénk úgy összhangba hozni a weboldallal, hogy az a tagjaink és edzőink részére közvetítse a szervezet értékeit és szakmai tapasztalatait a megfelelő vizuális elemekkel és megjelenéssel.
Fontos lenne a szervezet honlapjával az e-learning felület (magyaredzo.hu) harmonizálása és a MET logójának és színének (zöld….),hangsúlyos megjelenítése.
Konkrétan: Az e-learning felület a kövekező aololdalakból áll:
(A rendszer 3 szintű: témakörök alá vannak rendezve kurzusok, a kurzusok pedig leckék sorozatából állnak)
1. Főoldal. Itt 3 menüpont van: Elvégzett kurzusaim, Kreditjeim, Vissza a főoldalra. Az oldal tartalma: a létrehozott témakörök listája. Egy témakör jellemző adatai: Cím, illusztrációs fotó és leírás. A témakörök szűrhetőek és kereshetőek, erre is kell vizuális elem.

2. Kiválasztva egy témakört, jutuk el a "Kurzusok" aloldalra, ahol a fentiekhez hasonlóan az adott témakör alá kurzusok vannak rendelve, melyeknek szintén van címe, leírása, és illusztrációja. Breadcrumb kell az oldalra, hogy lássuk, hol vagyunk.

3. Kurzust kiválasztva jutunk el a "leckék" aloldalra, ahol a kiválasztott kurzushoz tartozó leckék sorakoznak, szintén névvel, illusztrációs fotóval és leírással ellátva. A kiválasztott lecke után jutunk el az utolsó oldalra, ahol a kiválasztott lecke (ami egy videó) elindul.

4. A videó végén megjelenik egy értékelőlap, ahol a kérdésekre adott válaszok és a megnyert pontszám is megjelenik, ennek a lapnak is kell egy formaterv. A kérdések és válaszok számossága és formátuma (szabadszöveges válaszok, radiogombos opciók, stb...) változó, egy általánosságban jól használható formaterv kellene.

5. Kellene egy aloldal terv, ahol egy táblázatban megjelennek az aktuális felhasználó kreditpontszámai. Itt egy 3 oszlopos, egyszerű táblázat grafikai megjelenítését várjuk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Fejlesztő partnerünkkel létrehoztunk egy jól működő, a céloknak megfelelő és minden igényt kiszolgáló e-learning felületet. Ennek megjelenését szeretnénk a mai kor és a megszólított célcsoport igényeinek megfelelően kialakítani. kulcsszavak: sport, verseny, küzdelem, dinamizmus, teljesítmény, tudás, győzelem. Az oldalra szöveges és videó tartalmak lesznek feltöltve. A megtekintés mellett a számonkérés lehetősége is adott.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az olimpiai sportágakban tevékenykedő (az utánpótlás nevelőktől az olimpiai bajnokot felkészítő edzőig) 25-75 éves, férfi és női edzők.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Szervezetünk megalakulásakor is és napjainkban is nagy szükség volt és van az edzők képzésére, amely feladatot a zászlonkra tűztünk. A képzések témáit úgy választjuk meg, hogy azok meghallgatásával mindenképpen plusszokhoz jusson egy aktív edző.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A MET márka önmagáért beszél.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A szervezetünk weboldalán: https://magyaredzo.hu

Feladat leírása

Stílus: 

Lényeges egyes tartalmak (legfrissebb tartalmak, gyakorlattár, sportolók mondták) kiemelése, szín, kép, dinamikus megoldások alkalmazása.
Szívesen látnánk sportos fotókat nagy számban

Feladat leírása

Kerülendő: 

pálcikaemberek, sziluett, nonfiguratív megoldások, tabletták a dopping kapcsán (már ezer éve tűvel nyomják)!

Fórum

Három "tartalomhoz a forma" jellegű kérdésem van:

1.: A témakörök milyen feltételek (kulcsszavak) alapján legyenek szűrhetőek a Főoldalon?

2.: A Kurzusok és a Leckék aloldalakon is legyen szűrő panel?

3.: A "Kreditjeim" aloldal táblázata mit tartalmazzon? Mi lesz a 3db oszlop címe, és mit fognak tartalmazni a sorok?

Tisztelt Megbízó,

A következő kérdéseim, kérdéseim lennének:
- Tudna mondani néhány példát témakörre, kurzusra és lecke címre? Így célzottabban lehetne képi anyagokat is használni.
- A kiírás ezen része kapcsán: "Lényeges egyes tartalmak (legfrissebb tartalmak, gyakorlattár, sportolók mondták) kiemelése, szín, kép, dinamikus megoldások alkalmazása." A "gyakorlattár" és a "sportolók mondták" szekciókat a főoldalon helyezzem el? Van esetleg más tartalom, amit még szükséges megjeleníteni ezeken kívül?
- A videó végén megjelenő értékelőlap hogyan jelenik majd meg? A videó alatt szükséges megjeleníteni a kérdőív megnyitásának lehetőségét, vagy esetleg más az elképzelés?

Válaszát köszönöm.

Fórum (2)