Pályázatok

Dúla és masszőr kisarculat design

Kisarculat design
-
Kapitány Linda Dúla - Masszőr
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 36
Linda1984

Megbízó

80

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 6 nap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

A győztes pályázó kap egy ajándék 3 alkalmas masszázs kupont, amit az általam végzett masszázsokra válthat be.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (34)

Beküldve: 2019. 08. 09.
4
29
8
Beküldve: 2019. 08. 09.
8
16
8
Beküldve: 2019. 08. 09.
11
0
7
Beküldve: 2019. 07. 28.
10
22
7
Beküldve: 2019. 08. 08.
8
1
6
Beküldve: 2019. 08. 06.
9
0
6
Beküldve: 2019. 07. 28.
7
3
6
Beküldve: 2019. 08. 09.
6
1
6
Beküldve: 2019. 08. 05.
2
1
5
Beküldve: 2019. 08. 09.
4
1
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A dúlaság egyre ismertebb már Magyarországon is, egyre többen ismerik fel ennek jelentőségét és a benne rejlő lehetőségeket. Ma Magyarországon a dúlaság még nem szakma, de folymatosan halad előre a folyamat, aminek eredményeképpen remélhetőleg hivatalosan is elismert szakmává válik. Nagyon fontos szerepe van a most születő gyermekek és családok életében annak, hogy hogyan készülnek a baba születésére, a gyermekágyra, a párkapcsolat és a tágabb családi viszonyok változásaira, stb. A szoptatás is kiemelt fontosságú terület, ebben is sokat tud egy dúla is segíteni. A mai családokban sokszor az anya egyedül marad kisbabájával, nincs segítsége rengeteg, ebben az időszakban törvényszerűen felmerülő dolog kapcsán. Ekkor jön jól például egy gyermekágyas dúla segítsége. Rendkívül szerteágazó és nagyon szép hivatás a dúlaság. :)
Masszőrként sokkal könnyebb a helyzetem, úgy érzem. Sokkal többen ismerik a masszázsok világát, ha sokszor csak felületes szinten is. Az általam végzett masszázsok nem olyan sok masszőr által végzett masszázs típusok és nagy, egyrészt növekvő kereslet mutatkozik rájuk, mert nagyon hatékonyak a maguk területén.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Kapitány-Fövény Linda vagyok, egy boldog feleség, egy fantasztikus 4 éves kisfiú édesanyja, egy útkereső.

Sokáig kerestem az utam a hivatás területén is és amikor kiderült, hogy kisbabát várunk, de főleg a szülés után hirtelen végre minden elkezdett egy irányba vinni: a segítő hivatás felé. Azon belül is a család egysége és az ebben a kapcsolódási rendszerben felmerülő örömök megélése, a feladatok és nehézségek feldolgozása, megoldása mozgatott meg nagyon, a fogantatás előtti időszaktól a várandósságon, a gyermek(ek) születésén keresztül egészen a szülés utáni, szűken és tágabban vett gyermekágyas időszakig (és még azon is túl).

Hiszem, hogy egy gyermek születése egyfajta beavatás is, amikor egy csapásra minden megváltozik és CSALÁD születik. Nagyon fontosnak tartom, hogy a leendő szülők felismerjék annak jelentőségét, hogy a megfelelő felkészüléssel, a lényeges információk begyűjtésével és beépítésével, a szívük által vezérelt, számukra legmegfelelőbb döntések meghozatalával sokkal-sokkal többet adhatnak gyermeküknek, egymásnak és saját maguknak, mint azt talán elsőre gondolnák.

Saját életem alakulása kapcsán is sok személyes és szakirányú tapasztalatot szereztem: több éve tanulok Békés Emőkétől és az általa meghívott fantasztikus előadóktól (többek között szülésznőktől, pszichológusoktól, szoptatási tanácsadóktól, testtudat oktatótól stb.) az Emőke által megálmodott képzésén belül, ahol a dúlatársaimmal közösen gondolkodva, tudásunkat egyesítve, esetmegbeszélőkkel és helyzetgyakorlatokkal megerősítve bővítjük tudásunkat.

Emellett babamasszázzsal és babamasszázs oktatással, valamint kismama masszázzsal,
svédmasszázzsal is foglalkozom és most tanulok még két nagyon hasznos és ereményesen alkalmazható masszázst (fascia nyújtó masszázs, yumeiho masszázs). Nagyon várom már, hogy használhassam az ott tanultakat is! :)

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnék egy szépen megtervezett névjegykártyát, egy szórólapot és egy masszázs bérletet

A névjegykártya kapcsán csatolok képeket, amik inspirációként segíthetnek a tervezésben. Szeretném, ha a nevem, telefonszámom, mailcímem, facebook elérhetőségem, weboldal címem rajta lenne.

A szórólap kicsi méretű lenne és kedvezmény kuponként is működne. Ehhez is rakok fel inspiráló képeket.
Részletek:
"ÉN-IDŐ KUPON (nagy betűkkel, kiemelve)
Lazítanál, feltöltődnél?
CSAPJ LE erre a kuponra a 30% kedvezményért 2019. szeptember 30-ig!
A kupon beváltható MINŐSÉGI ÉN-IDŐRE thai Kismama masszázs, Baba masszázs, Baba masszázs oktatás, fascia nyújtó masszázs, svédmasszázs, alakformáló masszázs, mézes masszázs keretében vagy egy konzultációra.
HÍVJ a 20/3115-407-es számon vagy KERESS itt: facebook.com/dula.masszor
/Egy személy maximum 3 kupont használhat fel!/"

A szórólap kapcsán fontos:
- 1 A4-es oldalra 6 kupon férjen ki
Valahogy legyen rajta megjelölve pl. a sarkában, hogy 30% kedvezmény kupon
- Legyen szerkeszthető általam a szöveg, pl. dátum vagy egyéb változtatás miatt.

A masszázs bérletet úgy képzelem el, hogy felhasználható lesz mindegyik masszázs típusra vagy babamasszázs oktatásra, esetleg dúlai konzultációra is. Szerepeljen rajta 8 rublika, amibe bele tudok pecsételni egy logó pecséttel. Emellett szerepeljen rajta a túloldalon, hogy Bérlet és alatta, hogy felhasználható a kínálatomban elérhető masszázsokra, babamasszázs oktatásra vagy dúlai konzultációra. Legyen rajta az elérhetőségem is: a nevem, telefonszámom, a weboldalam címe.Ennél is fontos lenne, hogy a későbbiekben a szövege általam szerkeszthető legyen.

A feltöltött képek, még ha logók is, csak egyfajta moodboardként vannak itt, az én logóm a "Kapitány Linda logó" néven található, tehát ezt kell felhasználni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Jó lenne, ha a közvetlen és kicsit tágabb környezetemben élők megimernék a tevékenységemet és bátran megkeresnének, akár dúlára, akár masszőrre van szükségük. Célom, hogy saját masszázs és dúla kuckómban minél több mindenkit fogadhassak. Nagyon szeretnék minél több ember életének pozitív előremozdulsában segitséget nyújtani.

Feladat leírása

Célközönség: 

Várandósságot tervező anyákat és párokat, már várandós anyákat és párjukat, illetve mindenkit, aki szeretné a maszázsok pozitív hatásait élvezni (például sok ülőmunkát végzők, komoly fizikai munkát végzők, anyák, akik már nagyon fáradtak és fáj a hátuk, a derekuk, a lábuk, stb.), Sportos életmódot folytatókat,, sportolókat is várok majd kezelésekre, masszázsra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mindig is bennem volt, hogy szeretnék másokon segíteni, hogy nekik jobb legyen, hogy boldogabbak legyenek, hogy jobban érezzék magukat. Számomra kisgyerek korom óta a masszázs volt az egyik ilyen csatorna, amin keresztül éreztem, hogy tudok hatni az emberekre, méghozzá nagyon jó eredménnyel. Érzem masszázs közben, hogy hogyan érjek hozzájuk, hogy kinek mi esik jó, hogy mire van igazán szüksége. Ezek nagy szavak, de én tényleg úgy érzem, hogy ehhez nagyon jó adottságaim vannak, melyeket szaktudással párosítva rendkívül jó hatást tudok elérni a hozzám fordulók testi és lelki egészségének, közérzetének javulásában. Hasonló a helyzet a dúlaság területén, itt is nagyon sok mindenben nem marad más hátra, mint a megérzésekre figyelni és a lehető legjobban figyelni a másikra. Oda lépni, ahol ő van. Természetesen nagyon fontos a szakmai alázat, annak szem előtt tartása, hogy nagyon sok mindenre nincs befolyásunk és rengeteg minden kapcsán el kell fogadnunk azt, amit az élettől kapunk. Komoly és fontos feladatomnak tartom ezt folyamatosan észben tartani és eszerint működni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Azok a klienseim, akikkel eddig dolgom volt, egyöntetűen meg voltak elégedve az általam képviselt szemlélettel és az általam nyújtott szolgáltatásokkal. Mindenki azt jelezte vissza, hogy az életben alapvető fontosságú, jelentős területeken működöm és jó lenne, ha minél többen tudomást szeretnének róla, hogy így is lehet, hogy van megoldás rengeteg elakadásra és nehéz élethelyzetre még akkor is, ha a környezetünkben élők nem ismerik vagy bizalmatlanok ezekkel a dolgokkal szemben. Saját ide vágó tapasztalataim is mindig lelkesítenek és lendületet adnak ahhoz, hogy minél több mindenkihez eljuttassam annak hírét, hogy a gyermeke születése kapcsán és/vagy a masszázsok mentén rengeteg, egész életüket meghatározó dologban igenis komolyan hatni tudnak, jelentős változásokat képesek elérni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A megtervezett névjegykártyát, szórólapot és masszázs bérletet határozatlan ideig szeretném használni, mindenképp több évben gondolkodom. Emellett facebook-on, instagramon is jelen leszek továbbra is és oda is szeretném felrakni a kész névjegykártyát, szórólapot és kupont is.

Feladat leírása

Stílus: 

Nőies, szabad, modern és mégis légies, nem tolakodó, inkább szervesen egymásba fonódó színekkel dolgozó design tetszene, pasztell színekkel, növényi motívumokkal például, de bármi másra is nyitott vagyok. Feltöltök pár képet, melyek hangulata inspiráló lehet.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A kidolgozatlannak ható megjelenés, a nagyon szögletes formák, a férfiasabb külalak nem tetszene.

Fórum

Mindenféle rossz indulat nélkül, de csak én keveslem a felajánlott összeget ilyen grafikák megrajzolására? Plusz névjegy, szórólap, és bérlet megtervezése? Pláne, hogy zsákbamacska az egész? Még ha az ember tudná, hogy övé lenne a munka, még akkor se sokan vállalnák el ennyiért.......
Nem tudom, mennyi a minimum ár ebben a kategóriában, de azért a megbízónak is tisztában kell lennie, hogy mit kér...

Kedves Róbert!

Igazad van! Minden rossz indulat nélkül szerintem: Ugyan lehetne több is, de ennyiért is vállaljuk sokan mivel ez hobbi, szerelem és ez egy verseny. Imádjuk a kihívást! Itt senki nem garantálja, hogy Te fogsz nyerni.
Ha "150 ezer" lenne a felajánlott összeg akkor már szívesebben terveznél és ülnél a gép előtt napokat?
Nem garancia, hogy a beküldött munkád fog nyerni!
Csak példa: van olyan pályázat, ahová 1 hét alatt 10-nél több rajzot is készítek normál esetben darabja akár 50 ezer is lehetne de csak 1-et választ majd a megbízó és az sem biztos, hogy az enyém!
Szóval jobb lenne ha megértenéd, hogy ez nem a Te kizárólagos megbízásod, hanem egy lehetőség arra, hogy bemutasd mit tudsz.
Ha elég munkát küldesz be és jó helyezést foglalsz el a kreatívok között akár egyéni megbízást is kaphatsz.

A fentiek ellenére értem a problémád!

Jó helyezést foglalok el, igen :) És egyéni megbízást is kaptam már :P

Csak maga a feladat komplexitását és a felajánlott összeget, nem egyforma súlyúnak érzem... ez minden ;)
Mindezek ellenére, Hajrá Kreatívok! :)

Ez a felajánlott összeg (50.000 Ft.) a logótervezés díját biztosítja.

A Megrendelő összes további kérése a kisarculat kategóriájába tartozik,
és ez természetesen más árkategóriát jelent...

Kedves Hozzászólók! A logó már adott, azt nem kell megtervezni. Természetesen ilyen komplex rajzot, designt nem várok el ezért az összegért. Egy egységes design lenne jó, csak inspirációnal raktam fel ezeket a képeket. Nem várok ilyen komplex arculatot! Egy sokkal egyszerűbb dologra gondoltam, csak a hangulata fogott meg ezeknek a képeknek. Sajnálom, ha félreérthető voltam. Várom a munkáitokat! Hajrá! :-) Linda

Még annyi kiegészítést tennék, hogy névjegykártyára, szórólapra és bérletre lenne szükségem, egyéb grafikai tervezésre nem tartok most igényt..
A briefben pontosan leírom, hogy mit kérek. Nem kérek logót. Nem kérek egyéb grafikai tervezést. Ezt a három elemet kérem, erre várok megoldásokat.
A minimális ár ebben a kategóriában, ha jól emlékszem, 25.000 ft egyébként....azt én is nagyon alacsony árnak gondolom egyébként.

Tisztelt Megbízó!

Viszont nekem annyi hozzá fűzni valóm lenne, hogy a tervekhez mindenképp kelleni fog a logó amit fel kell helyezni az anyagokra hisz ezzel együtt ad teljes összképet az egész, és Ön is talán könnyebben tud így értékelni. Vagy esetleg fent volt már és csak az én figyelmemet kerülte el? Köszönöm!

Szia,
a mellékletekben találod, az utolsó kép.

Kedves Kreatívok!

A pályázat ebben a formában is természetesen a mi jóváhagyásunkkal ment ki. Megoszolhatnak a vélemények, hogy ez kevés-e vagy sem, de mind a feladat, mind a díjazás a minimális árat meghaladja. A minimális ár ennél (25) pont a logó tervezés és a logó+kisarculat kategória közti különbség, és természetesen a legegyszerűbb névjegy, boríték, levélpapír kombóra lett kalibrálva X éve. Amikor "" igények is szerepelnek ilyen pályázatokban, mint pl szórólap kisarculat részeként mindig a minimálisat meghaladó díjazás mellett. Jelenleg is ez van, mindenki döntse el, hogy számára ez alacsony-e vagy sem, és ennek tükrében vegyen részt vagy sem. Vannak ugyebár olyanok is sokan, akik egy sima logó tervezés pályázatra is kérés nélkül küldenek be ilyen tervet, úgy kell őket nekünk mindig törölni. (Néha engem is megzavar, hogy itt nincs logó tervezésről szó, de ezt ne felejtsük.)

Kedves Megbízó!
Kérdésem, hogy milyen név szerepeljen a terveken: Kapitány Linda vagy Kapitány-Fövény Linda? Köszönöm!

Kapitány-Fövény Linda

Kedves Linda!

Az lenne a kérdésem, hogy a logód maradjon fekete, vagy esetleg a színén lehet változtatni?

Lehet a színekkel játszani a logó kapcsán is, persze! :-)

Kedves Linda,

Próbálom értelmezni a logót, de sajnos nem tudom mire utal, elnézést, biztosan bennem van a hiba, vagy tudatlanság, de lehet tudni pontosan mit ábrázol? Számomra fontos lenne, hogy tudjam milyen környezetbe illene :) Nagyon szépen köszönöm a választ! :)

Gondolom a nőiességgel, szüléssel van kapcsolatban, de sehogy sem áll össze nálam a kép :( A becsatolt képek valahogy nem illenek össze a logóval... :(( Előre is köszönöm a segítséget!

Igen, egy kicsit alma szerű a logó, ami a nőiesség, anyaság vonatkozásában fontos.
A masszázshoz is passzol, de inkább két masszírozó kéz így, egymás felé fordított
hüvelykujjakkal.

Köszönöm szépen a választ! :)

Kedves Linda!

Sehol nem találom a weboldalad címét. Leírnád kérlek?

Kedves Kreatívok!

A győztes kihirdetésének határideje szeptember 1-re módosul.
Addig köszönöm a türelmet!

Linda

Kedves Kreatívok!

A pályázaton a Momo_imagine felhasználónevű Kreatív lett a nyertes pályázó.

Mindenkinek nagyon köszönöm a munkáját, tényleg hálás vagyok a beérkezett munkákért!

Minden jót, sikeres pályázatokat nektek!
Linda

Fórum (20)