Pályázatok

Logó készítés a Budapest Retro Élménycentrum számára

Logó design
-
Budapest Retro Élménycentrum
200.000 Ft
Hátravan:
6 nap 15 óra
Követő: 67
Missniki

Megbízó

4

Hozzászólás

0%

Értékelt koncepció

4 nap 15 óra

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (54)

Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 21.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 20.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 20.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 19.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 19.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 16.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 16.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 15.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 15.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 04. 15.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Budapest Retro Élménycentrum magyar piacon véleményünk szerint egyedülálló lesz. A retro tárgyak
mellett sok interaktiv tartalom is várja a látogatókat majd.
Nem szigorúan vett múzeum hanem egy vidám, pörgős, humoros, érdekes, interaktív élményközpont. Időutazás a 70-80-as évekbe…

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A múzeum tematikája, a rendszerváltás előtti 20-30 év időszaka, leginkább a 70-80as évek. Különböző témakörök bemutatásával szeretnénk átadni a Kádár korszak hangulatát. Röviden összegezve, a következő témakörök kerülnének bemutatásra: Úttörők és Kisdosok, panelház, tv stúdió, korabeli nappali, konyharészlet, Utcarészlet ( korabeli autókkal, motorokkal) pártiroda, Interkozmosz ( itt kiállítjuk Farkas Bertalan űrruháját, a Soyuz leszállóegység tökéletes mását sok más Interkozmossal kapcsolatos kiállítási tárggyal együtt)

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk megterveztettni az Élménycentrum logóját.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azt szeretnénk, hogy a logó felkeltse az emberek érdeklődését, és kedved csináljon ahhoz, hogy ellátogassanak a múzeumba.
Szeretnénk, ha a logó utalna arra, hogy milyen múzeumról van szó. Illetve, hogy az embereknek rögtön eszébe jusson ha meglátja a logót a szocialista korszak.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki :) magyarok és külföldiek egyaránt illetve az ide látogató túristák. A kiállítás mindenki számára érdekes. Akinek vannak emlékei a Kádár korszakról azért, és az aki még annyira fiatal, hogy nincsen az végre betekinthet az olyan sokat emlegetett szocializmus világába.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

“Időutazás” a rendszerváltás előtti időkbe. A Kádár kosszak hangulatát szeretnénk megidézni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az élménycentrum a tipikus kelet-európai retró hangulatú lesz, nem az amerikai típusú retro! Tehát 70-80-90-es évek, vasfüggöny mögötti régió, hidegháborús időszak, kommunista, szocialista.
Nem szigorúan vett múzeum hanem egy vidám, pörgős, humoros, érdekes, interaktív élményközpont. Időutazás a 70-80-as évekbe sok Interaktív, modern eszközön és játékon keresztül (interaktiv touch asztal, “öltöztetős játék”, átlátszó képernyők stb)

Feladat leírása

Médiaterv: 

Szeretnénk ha a logó megjelenne a hírdetésekben, online felületeken, lesznek logózott termékek a múzeum shopjában. A múzeumhoz tartozik egy kávézó is, ahol szintén elképzelehető, hogy lesznek logózott termékek, mint szalvéta, tányér stb
Továbbá szeretnénk hírdetni az élménycentrumot, nyomtatott sajtóban, rádióban illetve tévében is. Online felületen természetes fog a múzeum rendelkezni elérhetőségekkel, úgy mint Facebook, Instagram illetve saját weboldal.

Feladat leírása

Stílus: 

Fontos, hogy a logó megjelenésében a "Kádár korszak" hangulatát keltse. Akár ha valamilyen tárgy szerepel a logóban, annak tipikus retronak vagy erre a korszakra vonatkozó emblematikus tárgynak kell lennie. Illetve a betűtípusnak és színeknek szintén a korszakra jellemző változata kellene, hogy visszaköszönjön a logón.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A vörös csillag és egyébb kommunista jelképek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Egyedülálló múzeum, hiszen ez lesz Magyarország legnagyobb fedett Retro múzeuma és élményközpontja.
Szeretnénk, ha a logó utalna arra, hogy milyen múzeumról van szó. Illetve, hogy az embereknek rögtön eszébe jusson ha meglátja a logót a szocialista korszak.
Célkitűzés: Szeretnénk Magyarország legnépszerűbb és leglátogatottabb múzeuma lenni.

Fórum

Az Élménycentrumban kifejezetten Magyarországról van szó, vagy az egész világ Retró éveit mutatja be?

Kifejezetten a magyarországi Retróról van szó. Ami sok mindenben mutat hasonlóságot a többi kelet-európai volt szocialista országokéval.
A kiállítás bemutatja a rendszerváltás előtti 20-30 évet, azaz a Kádár korszakkal fémjelzett időszakot.

Kedves Megbízó,

A logó attol függetlenül, hogy a kádár korszakot kell idézze, lehet "maibb"/modernebb feldolgozás? Meg esetleg a kádár címert mint kiindulási alapot lehet használni, vagy az sem fér már bele?

Előre is köszönöm

FelixT

Kedves Felix!

Lehet akár modernebb is, de az nagyon fontos, hogy a tematika felismerhető legyen a modernebb logón is. Lehet igen használni a Kádár címert is kiindulásként,
köszönöm!
niki

Kedves Tervezők!

FONTOS szempont, hogy nem szeretnénk túl bonyolult grafikájú ábrát.
"'A kevesebb néha több” alapon elegendő lehet egy szép tipografikus logó is, ami maximum egy –a korszakra utaló– grafikai elemmel van kiegészítve.
Ezt a megoldást indokolná az is, hogy sok reklámhordozónkon a logó 1 vagy max. 2 színben tud majd csak megjelenni technológiai korlátok miatt, sőt van amin csak dombornyomásként fog szerepelni.
Köszönöm szépen!
Niki

Kedves Megbízó!

Érdeklődni szeretnék, hogy a múzeum teljes neve -Budapest Retro Élménycentrum - szerepeljen a logóban, és azt egészítse ki egy grafikai elem?

Kedves Beatrix!

Igen, szerepeljen.És grafikai elem is lehet mellette.
köszönöm!

Fórum (7)